Прекрасни подаръци с любов

Прекрасни подаръци с любов

Свети Валентин е един от най-известните, най-очакваните и най-обичаните празници. Любовта е навсякъде около нас! Магазинте са пълни с красиви цветя, пощенските кутии с очарователни писма, а в ресторантите се разнася божествен аромат от светивалентинско меню. Всички влюбени поне за малко забравят за своите професионални и житейски проблеми и се отдават на любовта. Малцина от тях обаче знаят кой е бил Свети Валентин и защо го празнуваме...

Свети Валентин бил епископ, който въпреки забраната на император Клавдий II за бракосъчетания (за да не разсейват мъжете от военните си задължения), тайно бракосъчетавал влюбени двойки и насърчавал войниците да останат у дома със съпругите си вместо да воюват. За тези си действия бил осъден на смърт.

Затова този ден не е изкуствено създаден празник, приканващ хората да подаряват нещо на своята любима половинка, а по-скоро послание: бъдете благодарни, че можете да бъдете с тези, които обичате.

14-ти февруари почти винаги ни насърчава да изразяваме чувствата си. На поетите и музикантите им стига само да изберат подходящите думи и ноти, на нас останалите ни помагат избраните с любов подаръци, които говорят вместо нас. Не забравяйте, че само този, който дарява любов, също и получава.


Любов от първо помирисване

Изборът на подходящ парфюм би трябвало да се ръководи и от актуалния сезон, а именно зимата не ни ограничава! През лятото, когато парфюмите ухаят върху кожата много по-дълго и интензивно, е по-добре да използваме само лек цветен или цитрусов парфюм, който ще ни освежи и няма да бъде прекалено агресивен за околните. Зимните хладни дни и вечери нямат ограничения спрямо ароматите.  Подходящи са екзотичните и ориенталски аромати!

Ще дарите мъжа си с голяма доза чувственост и сексапил с ориенталския парфюм  Hugo Boss – Hugo Dark Blue. В началото на валентинската вечер игривият лимонено-джинджифилов аромат ще ви освежи и отпусне, след това салвията с кардамона ще се погрижат за по-горещите теми от разговора, а като заключение кедърът с ванилия и пачули ще разгорещят либидото ви.

Още по-надежден афродизиак ще намерите в шишенце с името  Hugo Boss – The Scent. В този мъжки парфюм доминира джинджифилът, в следващата фаза го допълва коктейл, ухаещ на маракуя и ром и всичко това завършва с аромата на естествена кожа.

В категорията дамски парфюми доминира италианскта марка Versace. Не съществува жена, която не би харесала цветно-плодовия аромат на Bright Crystal. Ако Вашата избраница си пада по-скоро по-ориенталски аромати, по-добре я изненадайте с „черния диамант“ Crystal Noir

Любов от първо "тик-так" 

С подарък парфюм никога няма да сгрешите, защото всички обичат да ухаят хубаво и докато някой не изобрети флакон без дъно, ще трява да продължаваме да си купуваме нови. Този вид подаръци със сигурност ще зарадва, но за съжаление е краткотраен... Ако подарявате маркови часовници, ще изразите любовта си не само като моментна радост, а като желание тя да продължи и занапред...

Подарете високо качество за ниска цена – швейцарски часовници Festina. Със сигурност ще впечатлите жена си с някой от металните модели с розово злато, мъжете пък ще се разнежат с часовници с хронографи.

Но! Ако искате да впечатлите жена, която следи най-новите тенденции и обича да се облича стилно, изберете за нея по-скоро някои от известните дамски часовници Michael Kors.

За спортен тип мъж биха били подходящи мъжки часовници Casio от колекция G-Shock.

  

ДОБАВЕТЕ КЪМ КОШНИЦАТА СИ 3 ПРОИЗВОЛНИ ПАРФЮМА И
 ЩЕ ВИ ДОСТАВИМ БЕЗПЛАТНО КАКВОТО ПОЖЕЛАЕТЕ!

мостри на парфюми

Търся
Търся
up