Черен петък - крах на всички цени

Черен петък - крах на всички цени


Невероятно ниски цени! До 80 % отстъпка на хиляди продукти! Black Friday е тук! Няма да останете разочаровани, при нас сте на правилното място. Красив позлатен часовник, парфюм с незабравим аромат, професионална козметика за коса… Смело напред към пазаруването!

 

 

BLACK FRIDAY

 

Какво искате да проучите първо?

 


Изберете от хиляди маркови продукти. Бихте ли искали стилен часовник с несравнимо качество? Парфюми от световни производители? Изключителни продукти за коса? Тук можете да намерите всичко. Освен това ние ще направим нещо повече за вас - можете да се възползвате от безплатна доставка, следгаранционен сервиз,  както и безплатен подарък!

Все още ли не сте сигурни?

Ако избирате подарък за жена, със сигурност няма да сбъркате с дамска тоалетна вода. Например можете да създадете цял козметичен пакет. Приятен дамски парфюм или шампоан се съчетава с всичко.

Комплект с козметични продукти е подходящ и за господата. Или предпочитате неутрален мъжки часовник за ежедневна употреба.

Ако вашите скъпи партньор или партньорка са доста взискателни, ще трябва да навлезете в по-дълбоки води. Часовници Tommy Hilfiger, ще зарадва и мъжете и жените, както с цена, така и с външен вид. Идеални са за работа и за свободното време. Те пасват буквално на всичко - от костюма до ежедневното облекло. Изборът е богат. Пазарувайте за чудесни цени още днес! 

 


дамски
За мъже


 

 

BF-Отстъпка

Отстъпката не може да се използва за продукти в акция или на разпродажба(Черен петък). Отстъпката може да се използва за поръчки над 78 лв. Кодът за отстъпка е валиден само до 30.11.2021 г.

 

 

Най-популярните модели от Черен петък на невероятни цени: