Cписание

Как да се насладите на Коледа без стрес

Гала Димова | 16. 12. 2019

Коледните празници в днешни дни, често са синоним на стрес свързани с пазаруване, препълнени магазини, приготвяне на трапези и голямо почистване. Искате ли тази година отново да е спокойна и мирна , както трябва да бъде? Не се поддавайте на консуматорството и проверете как да избегнете предколедния стрес.

Пълна статия

Как да изберем правилно вечерен парфюм

Надя Славова | 12. 12. 2019

Силни аромати? Защо не! Независимо дали ще отидете на бал или на голямо вечерно събитие, можете да си го позволите. Как да изберем правилния?

Пълна статия

Нишови парфюми – защо да ги подаряваме на Коледа?

Надя Славова | 9. 12. 2019

Няма парфюм като друг парфюм. Специален сегмент от парфюмите с етикет ниш (чете се "ниш") може да каже това. Под това име се крият оригинални парфюми, които не можете да намерите никъде другаде и за които е трудно да се измисли алтернатива. Защо да ги подаряваме за Коледа?

Пълна статия

Коледа е тук! Идеи за подаръци за баби и дядовци

Гала Димова | 6. 12. 2019

Изборът на подходящи подаръци за бабите и дядовците ви може да бъде трудно предизвикателство. Не всички, които са родени преди, ще оценят луксозните парфюми и часовници, мнозина ще се зарадват и на нещо по-скромно. Прочетете нашата статия и се вдъхновете за идеалния подарък за Вашите баба и дядо.

Пълна статия

Коледа е тук! Идеи за подаръци за мама

Гала Димова | 5. 12. 2019

Изборът на подходящ подарък за майка Ви, може да бъде трудно предизвикателство. Някои жени обичат луксозните парфюми и бижута, други оценяват умереността и вечната елегантност. Прочетете нашата статия и се вдъхновете от идеалния подарък за вашата майка.

Пълна статия

Коледа е тук! Идеи за подаръци за бащата

Надя Славова | 4. 12. 2019

Изборът на подходящи подаръци за баща Ви понякога може да бъде трудно предизвикателство. Докато някои търсят лукс, други ще оценят умерената елегантност. Прочетете нашата статия и се вдъхновете от идеалния подарък за баща Ви.

Пълна статия

Коледа е тук! Идеи за подарък на вашата партньорка

Надя Славова | 3. 12. 2019

Изборът на правилни подаръци за вашата партньорка, може да бъде трудно предизвикателство. Някои жени обичат луксозните парфюми и бижута, други оценяват умереността и вечната елегантност. Прочетете нашата статия и се вдъхновете за идеалния подарък за вашата партньорка.

Пълна статия

Коледа е тук! Идеи за подарък за вашия партньор

Надя Славова | 2. 12. 2019

Изборът на правилни подаръци за вашия партньор може да бъде трудно предизвикателство. Не всички мъже са еднакви и докато някои търсят лукс, други ще оценят умерената елегантност. Прочетете нашата статия и се вдъхновете за идеалния подарък на вашия партньор.

Пълна статия

Грижа за косата през зимата - какви продукти да използвате?

Veronika Gazdova | 22. 11. 2019

През зимата косата става доста изтущена. Имаме съвети за продукти, които ще ви придадат блестяща коса, дори при смразяващи студове и сняг. Нека да разгледаме!

Пълна статия

Същността на парфмюмите

Надя Славова | 13. 11. 2019

Ако някога сте избирали парфюм, без значение за себе си или някого другиго, няма как да не сте забелязали разликите в цените в на пръв поглед идентични продукти. Единствената видима разлика (освен цената) са думите тоалетна вода, парфюмна вода и парфюм. Какво означават тези обозначения? Ще Ви отговорим в статията.

Пълна статия

Как да остаряваме с грация?

Гала Димова | 4. 11. 2019

Не е нужно да ходите на хирург, за да изглеждате добре в по-напреднала възраст. Започнете да се грижите за себе си е ще видите бързо резултатите! Имаме няколко идеи.

Пълна статия

Вдъхнете нов живот на косата си с бразилски кеартин

Гала Димова | 1. 11. 2019

Защо да използвате бразилски кератин? Например защото косата Ви отново ще възвърне силата и красотата си. Ще бъде отново мека и гладка. Прочетете си повече в днешната статия.

Пълна статия

Как най-добре да си изкараме на Хелоуин?

Надя Славова | 29. 10. 2019

Страх ли Ви е? Би трябвало! Хелоуин е тук, а с него идват хелоуинските партита. Погледнете нашите идеи как най-добре да си изкарате на Хелоуин.

Пълна статия

10 правила за щастлива връзка

Надя Славова | 25. 10. 2019

Дългата щастлива връзка е мечта за всеки от нас. Искате ли и Вашата да издържи дълги години? Прочетете си тези 10 правила и опитайте да се вдъхновите. Има голяма вероятност точно Вашата връзка да издържи в хармония дълги години.

Пълна статия

5 причини защо да изберем по-скъпи часовници от евтините

Надя Славова | 23. 10. 2019

Премисляте ли каква е разликата между скъпите и евтините часовници? В нашата статия ще се опитаме да ви обясним какви са причините да си купите по-скъп часовник и да не пестите излишно.

Пълна статия

Хронографът - за какво служи, как работи и защо да го имаме?

Гала Димова | 18. 10. 2019

При избор на часовници със сигурност сте попадали на този термин. Какво обаче означава точно този термин? Искам ли да го имам в своя часовник и как да се грижа за него? Ще Ви отговорим в нашата статия.

Пълна статия

Влажното есенно време – представяме Ви 5 идеи как да се справите с лошото настроение

Надя Славова | 16. 10. 2019

Есенното време не са само цветни листа и приятни дълги разходки. Понякога изобилстват хладните и дъждовни дни, което може да подейства депресивно. В нашата статия ще Ви представим 5 идеи как да се преборите с лошото настроение.

Пълна статия

Как да носим правилно часовник?

Надя Славова | 14. 10. 2019

Да се носи часовник не е лека задача. В настоящата статия ще ви представим как правилно да носим часовници и какви модели за какъв случай да изберем.

Пълна статия

Как да почистим бижутата у дома?

Надя Славова | 11. 10. 2019

Бижутата са не само дамски, но и мъжки аксесоар. Докато дамите имат опит с различни видове бижута като пръстени, гривни, верижки и обеци, господата тепърве ги откриват. Но не е досататъчно само да си купите бижуто, трябва и да се погрижите за него.

Пълна статия

Кожена каишка, стоманена или керамична верижка? Коя да изберем?

Гала Димова | 4. 10. 2019

Искате да си купите часовник, който да издържи и същевременно да Ви отива? Тогава не забравяйте да изберете и правилната верижка. Материалите, от които се изработват, са различни. Всеки от тях има определени предимства и недостатъци. Прочетете статията, за да разберете кой е подходящ за вас.

Пълна статия

Кога да се откажем от смарт часовниците и да заложим на класиката?

Гала Димова | 30. 9. 2019

Смарт часовниците все по-често изпъкват на китките на носителите си. Предпочитани са заради функциите им, но има места, където не е подходящо да се носят.

Пълна статия

14 идеи за есенен уикенд за двама. Прогонете скуката!

Гала Димова | 27. 9. 2019

Лятото свърши и вие обмисляте как да си прекарате страхотно със своя любим? Прочетете нашите идеи и стереотипът и скуката ще са далеч от връзката ви. И през есента има много интересни неща за правене от романтични до забавни :)

Пълна статия

Кажи ми какво учиш, за да ти кажа какъв часовник да си избереш

Надя Славова | 25. 9. 2019

Времето в университета не се забравя! Намерете си часовник, който ще издържи целия период на обучението Ви. Вдъхновете се от нашата статия.

Пълна статия

Добре дошла, есен!

Надя Славова | 23. 9. 2019

На 23-ти септември идва астрономическата есен и официално свършва лятото. Може би не е нужно да приемаме нещата така трагично. Има хиляди начини да се насладите на този сезон. В статията ще ви предложим някои от тях.

Пълна статия

Pandora - бижута, които ще обикнете

Гала Димова | 19. 9. 2019

Обожавата оригиналните бижута и аксесоари, които можете да носите навсякъде? Имаме чудесна новина! Бъдете модерни и създайте свой собствен стил. В духа на Pandora. Защо този бранд е толкова уникален? Статията ни ще отговори на този въпрос.

Пълна статия

Започва европейската седмица на мобилността - присъедини се и ти!

Гала Димова | 16. 9. 2019

На 16-ти септември стартира Европейската седмица на мобилността, следвана от Световния ден без автомобили. Възползвайте се от случая и оставете колата вкъщи. Идете на работа  с колело или пеша.  Ще направите нещо добро за планетата, а същевременно ще зарадвате тялото си с движение.

Пълна статия

Университетът! Какво да очаквате и как да се подготвите за първите седмици?

Надя Славова | 10. 9. 2019

Септември е в разгара си и за много успели зрелостници това означава единствено - началото на учебната година в университета! Академичната среда е нещо съвсем различно от средното училище. Как да се подготвите и какво да очаквате от първите дни в университета, ще прочетете в настоящата статия.

Пълна статия

Дамски парфюми за циганското лято

Гала Димова | 5. 9. 2019

Знаете ли как ухае циганското лято? По малко от него ще усетите във всеки от петте парфюма, които старателно сме подбрали да опишем в днешната статия. Пробвайте някой от тях и се оставете да бъдете отнесени от вълните му.

Пълна статия

Звънецът звъни! Пригответе децата за училище!

Гала Димова | 29. 8. 2019

Ваканцията свърши и отново започва учебната година. Имате ли вкъщи първолаци или вече пораснали ученици? Прочетете статията, за да разберете как да направите връщането в училище по-приятно.

Пълна статия

Как да се приготвим за интервю и да успеем?

Надя Славова | 23. 8. 2019

Търсите нова работа и Ви очакват безброй интервюта? Не е нужно пътят да е дълъг и страшен? Изхвърлете страховете си и извадете решителността си. Срещата може да се превърне в приятен разговор, а вие да получите мечтаната работа много лесно. Как да го направите? Прочетете в настоящата статия.

Пълна статия

Как да се погрижим за косата си бързо и лесно?

Гала Димова | 15. 8. 2019

Познавате това чувство, събуждате се рано, поглеждате се в огледалото и не сте особено очаровани от косата си. Къде са изчезнали вчерашните къдрици или стилната прическа? След малко трябва да тичате за работа и със сигурност не можете да прекарате час в банята, за да се занимавате с косата си. Ами сега? Укротяването на къдриците не трябва задължително да е дълго и неприятно. Прочетете статията и се сбогувайте завинаги с непокорната коса.

Пълна статия

Горещите разпродажби са тук! Защо толкова си падаме по намаленията?

Надя Славова | 16. 7. 2019

Можете да се възползвате от намаления не само по Коледа, но и сега през лятото. Дори е много по-добре, защото няма опасност подаръкът да дойде след празниците. Без стрес можете да се възползвате от чудесните цени в нашия онлайн магазин. Убедете се сами.

Пълна статия

Перфектният аромат на това лято

Надя Славова | 16. 7. 2019

Кой летен аромат ще Ви плени и какви трябва да бъдат парфюмите, които да пробвате? Това е лесно - преди всичко свежи! Приготвихме за Вас списък с най-добрите парфюми, които можете да си купите  това лято!

Пълна статия

Бъдете стилни на сватбата

Мария Ракова | 24. 6. 2019

Ще ходите на сватба? А знаете ли какво се очаква от Вас? Как да се облечете? Какви аксесоари да изберете? Всяка сватба е различна. Можете да се срещнете с причудливости като сватба във фургон...  

Пълна статия

Как да изберете подарък за сватбарите?

Гала Димова | 10. 6. 2019

Искате да подарите на кумовете и родителите си някакъв хубав подарък? Този мил жест започва да се превръща в нова традиция. Не е задължително, но никак не е лошо да благодарите на родителите си за грижите им и времето, което са Ви посветили. Какво би ги зарадвало?

Пълна статия

Натурални шампоани и екологични часовници. Какво мислите?

| 4. 6. 2019

Световният ден на околната среда е на 5 юни. Как Вие опазвате околната среда? Като за начало се опитайте да запазите косата и скалпа си, като изполвате естествени продукти. Какви ще бъдат ползите? Ще обсъдим това в следващата статия.

Пълна статия

Празник, който принадлежи на децата

Гала Димова | 27. 5. 2019

Международния ден на детето празнуваме на 1 юни! Разбира се, това включва море от забавления! С какъв подарък да изненадаме най-малките, който не само да ги зарадва, но и да бъде полезен? 
 

Пълна статия

Как да изберем сватбен подарък за щастливи младоженци?

Надя Славова | 23. 5. 2019

Получили сте покана за сватба. Това разбира се е чест, но какво сега? Очаква ви избор на подходящо облекло и аксесоари и не на последно място - избор на сватбен подарък. Как да изберем такъв, който наистина ще зарадва младоженците?

Пълна статия

Екзотичните аромати на Африка

| 20. 5. 2019

Наближава един много различен ден. Денят на Африка не е само напомняне за проблеми, които не могат да бъдат пренебрегнати, но и празник на африканското единство. Не на последно място, това означава и ден на екзотични вкусове и завладяващи аромати. Кой от тях ще ви очарова?

Пълна статия

Как да изберем дестинация за лятната ваканция и какво задължително да вземем със себе си

Гала Димова | 15. 5. 2019

Отново се приближава период, който очакваме с нетърпение всяка година. Сезонът на летните ваканции. Предшестван е от голямо планиране и понякога трудни решения. Как да изберем дестинация? Да останем в страната или да отидем в чужбина? И какво никога, наистина никога, да не забравим, когато пътуваме в чужбина?

Пълна статия

Седем топ тенденции тази пролет

Гала Димова | 7. 5. 2019

Интересувате ли се от най-новите тенденции? Искате ли да бъдете модерни и стилни? Тези седем модерни екстри ще се котират тази пролет. Прочетете и експериментирайте!
 

Пълна статия

Спрете да отлагате

Надя Славова | 29. 4. 2019

Разбира се, понякога се налага да се борите и с това - пред Вас се натрупват куп различни задачи и отговорности, но ги отлагате докато може. Смятате ли, че се въртите в порочен кръг? В нашата статия ще научите, как да сложите край на това веднъж завинаги! 

Пълна статия

Най-добрите пролетни аромати в дамската Ви чанта

| 23. 4. 2019

Пролетта най-накрая дойде! Поглезете се и изпробвайте най-добрите пролетни парфюми с малкък формат! Кои са те? Ще разберете в нашата статия.

Пълна статия

Как да сбъднем сватбените си мечти?

Надя Славова | 15. 4. 2019

Сигурно сте мислили за това и не веднъж сте си представяли как ще бъде. Как всъщност трябва да изглежда идеалната сватба? И как най-добре да се насладите на сватбения си ден без излишен стрес? Прочетете, за да разберете.

Пълна статия

Великденски традиции, за които никога не сте чували

Гала Димова | 8. 4. 2019

Великден е почти зад вратата. Със сигурност го свързвате с боядисани яйца, печено агне, козунаци и сладки. Знаете ли обаче как се празнуват великденските празници по света?

Пълна статия

Tommy Hilfiger и неговият оригинален стил

За да оцените наистина Tommy Hilfiger, първо трябва да знаете историята му. Той ще ви хареса толкова много, че ще разгледате продуктите на Tommy Hilfiger по съвсем различен начин. Смея да го напиша с копнеж.

Пълна статия

Как да преодолеете смяната на часовото време

| 27. 3. 2019

Преминаването към лятното часово време тази година ще бъде през нощта на 31 март. Както всяка пролет ще преместим стрелките на часовника си един час напред. Промяната засяга по-голямата част от населението по света, но съвсем скоро тази практика ще бъде прекратена...
 

Пълна статия

Тайната на измерването на времето 3: Механични часовници

Гала Димова | 22. 3. 2019

Обичате да четете за минали открития? Интересувате се от часовникарските открития? Заключителната част от нашия сериал е пред Вас. Този път ще научите нещо за механични часовници...

Пълна статия

Часовници, които ще оцелеят дори при апокалипсис

Гала Димова | 18. 3. 2019

Търсите ли наистина издръжлив часовник? Няма проблем! Имаме часовници за Вас, които са известни с изключителната си издръжливост и устойчивост. Представяме Ви колекция от модели Casio G-Shock!

Пълна статия

Какво са нишови парфюми?

Надя Славова | 11. 3. 2019

Думата "niche" е от френски произход и в превод означава "ниша". Какво обаче да си представим под нишови парфюми? Изключителен лукс, нов хит, интересна изненада или нещо напълно обикновено и излишно преувеличавано? Прочете си за тях в нашата статия.

Пълна статия
Търсене
Търся
Търся
up