СПИСАНИЕ

Чудодейни серуми за коса и процедури за коса, които трябва да опитате

Чудодейни серуми за коса и процедури за коса, които трябва да опитате

Ако обичате да се грижите за косата си, определено имате много продукти за коса у дома, които поддържат нейната красота. Използвайте качествен шампоан и балсам, веднъж седмично ползвайте маска за коса и я предпазвайте от топлина и слънце със специални спрейове ... Но има и други продукти, които косата ви ще оцени още повече, като серуми за коса и процедури. С какво са специални и кои са те?

7 причини да си купите нишов парфюм

7 причини да си купите нишов парфюм

Носим парфюм не само за удоволствие, но и за да се разграничим от другите и да бъдем уникални. Можем да изберем определена бутилка по много причини - заради нейната марка, аромат, популярност ... На пазара ще откриете неизчерпаем брой аромати, от търговски и добре познати до уникални и по-рядко срещани аромати, които често са наричани нишови парфюми. Едната група е предназначена за масовия пазар, а другата за хора, които желаят нещо специално. Как всъщност знаете разликата и какво се крие под мистериозното име на парфюма ниш?

informace

СПЕЦИАЛНИ ПРОМОЦИИ, ОТСТЪПКИ И НОВИНИ В ИМЕЙЛА

Бъдете нащрек и следете текущите отстъпки

info
ТОП 10 часовника от холивудски филми

ТОП 10 часовника от холивудски филми

Някои филмови герои са просто безсмъртни. Със сигурност всеки от вас има свой любим. Независимо дали става въпрос за Джеймс Бонд, Индиана Джоунс или Дънди крокодила, ние изпитваме привързаност към тях всеки път, когато гледаме филма.

XXL
Как да нанасяме фон дьо тена

Как да нанасяме фон дьо тена

Правилният фон дьо тен може буквално да очарова. Ако изберете подходящ продукт и го нанесете правилно, той прекрасно ще балансира тонуса на кожата и лицето ви ще изглежда като от списание. Една от най-важните стъпки е нанасянето, което трябва да направите правилно. Ако не се справите, вместо перфектен фон дьо тен ще получите неуспешен грим като на клоун, което определено не искате. Най-голямата грешка, която можете да направите, е да нанесете грим равномерно върху цялото си лице. С тази стъпка просто постигате ефект на маска, с който ще изглеждате изключително неестествено. И така, как правилно да нанасяме фон дьо тена? Има няколко начини и днес ще ви разкажем за тях.

Защо да изберем класически часовник

Защо да изберем класически часовник

Класическите часовници с аналогов дисплей и кожена каишка са аксесоар, с който никога няма да сбъркате. Но внимавайте с грешното мнение, че те са скучни и подходящи само за консервативни личности без намек за игривост и спонтанност. Техният красив и традиционен външен вид отразява добрите стари времена и те ще изпъкнат на китката ви с истинско благородство. Защо да изберете този стил?

Стоп на черните точки

Стоп на черните точки

Черните точки принадлежат към група кожни проблеми, които притесняват много от нас. Въпреки че не са толкова видими като класическите акне или пъпки, кожата определено не изглежда добре благодарение на тях. Възможно ли е изобщо да се отървем от тях? Как да предотвратим черните точки и да се борим с тях, без да причиняваме възпаление на кожата? Останете с нас до края на статията, за да разберете как да се борите срещу черните точки. Ние ще ви разкажем най-добрите трикове, благодарение на които кожата ви отново ще бъде кадифено мека.

Как да се грижим за кожата си, така че тя винаги да е красива и да не старее

Как да се грижим за кожата си, така че тя винаги да е красива и да не старее

Цялостната и редовна грижа против стареене на кожата е инвестиция, която определено ще се изплати. Именно кожата може да ни разкрие не само възрастта, но и нездравословния начин на живот или недостатъчната грижа. Красивата и младежки на вид кожа може да бъде достижима, ако полагате подходящи грижи за нея. Как? Използвайки подходящи продукти за кожа, достатъчно сън и други стъпки, за които ще ви разкажем в статията. Можете дори частично да избегнете признаци на стареене, например, досадните бръчки.

Модни, класически и спортни часовници. Ние знаем разликата!

Модни, класически и спортни часовници. Ние знаем разликата!

Ръчните часовници очевидно са едни от най-популярните модни аксесоари. Разбира се, много от нас продължават да ги използват предимно за да видят колко е часът или коя дата е, но е вярно, че напоследък това е предимно аксесоар. Ако и вие се наслаждавате на часовника, може би ще ви бъде интересно каква точно е разликата между всеки тип. Често можете да срещнете категории като класически, модерни, спортни ... по какво точно се различават те един от друг? Така че ще ви кажем днес.

ТОП 10 плодови парфюми

ТОП 10 плодови парфюми

Светът на парфюмите представя безкрайни възможности и вариации на аромати, с които можем да разнообразим ежедневните и ценни моменти. На упойващи аромати лесно се пада, затова не е чудно, че парфюмите съпътстват човешката раса от хиляди години. Днес ще се спрем на малко пренебрегвана група, която обаче има какво да предложи. Елате с нас, за да разгледате плодови парфюми.

ТОП пролетни парфюми на 2021 година

ТОП пролетни парфюми на 2021 година

Зимата понякога е адски дълга. В началото на февруари и март повечето от нас не могат да чакат пролетта. И така, тъй като дните започват да се удължават и слънцето набира сила, нашето настроение бързо се подобрява. Особено ние, жените, вече се радваме най-накрая да затворим палтата и шаловете си дълбоко в килера. Те са заменени от красиви обувки на токчета, балерини, рокли и поли. Пролетта като период на любов, надежда и очакване е чудесно време да въведете нов парфюм в живота си, който ще ви даде енергия и желание да се насладите на всичко пълноценно.

Търся
Търся
up