СПИСАНИЕ

Защо дигиталните часовници са толкова любими?

Гала Димова | 24. 3. 2020

Дигиталните часовници са популярен моден аксесоар заедно с класическите часовници, както за мъжете, така и за жените. По правило дигиталните часовници са по-ясен индикатор за времето и предлагат много повече функции от класическия ръчен часовник.

Пълна статия

Ще обикнете парфюмите Chanel

Гала Димова | 23. 3. 2020

Нищо чудно, че Габриела Бонхьор Шанел е смятана за кралица на модата. Основателката на тази марка е успяла да омагьоса целия свят не само със своите дрехи, но и с парфюмите си.

Пълна статия

Как да бъдем привлекателни за мъжете?

Надя Славова | 21. 3. 2020

Искате мъжът да ви забележи? Мечтаете да сте неустоима и чаровна? Трябва да спазвате няколко правила. Красотата не е всичко и много пъти не е достатъчна за спечелване на избрания мъж. Необходимо е нещо повече.  

Пълна статия

Как да започнем да спортуваме?

Надя Славова | 12. 3. 2020

Спортуването е естествен начин за подобряване на общата телесна конституция на човешкия организъм и освен здравословния начин на живот и менталната удовлетвореност спада към основните начини за осигуряване на дълъг и удовлетворен живот. Всеки от нас се е занимавал с някакъв спорт през живота си (независимо дали в рамките на физкултурата в основното или средно училище) и знае колко е важно движението не само в процеса на израстването, но и по-нататък за поддържане на правилна телесна кондиция, както и като превенция пред недъзите свързани с консумирането на прекомерно количество храна бедна на хранителни свойства и заседнал начин на живот.  

Пълна статия

Какво да купим за рождения ден на мъжа?

Гала Димова | 10. 3. 2020

Да се избере подходящ подарък за рождения ден на мъжа може да бъде много трудна задача, особено ако има специфичен вкус. Докато подаръците за рождения ден на нежния пол могат да бъдат решени с редица традиционни начини – от цветя, през шоколад до бижута или дрехи, изглежда, че при мъжете скалата на възможностите е по-малка и много често се чудят какво да подарят на мъжа си, за да му хареса или наистина да използва.  

Пълна статия


Как да се насладите на Коледа без стрес

Гала Димова | 16. 12. 2019

Коледните празници в днешни дни, често са синоним на стрес свързани с пазаруване, препълнени магазини, приготвяне на трапези и голямо почистване. Искате ли тази година отново да е спокойна и мирна , както трябва да бъде? Не се поддавайте на консуматорството и проверете как да избегнете предколедния стрес.

Пълна статия

Как да изберем правилно вечерен парфюм

Надя Славова | 12. 12. 2019

Силни аромати? Защо не! Независимо дали ще отидете на бал или на голямо вечерно събитие, можете да си го позволите. Как да изберем правилния?

Пълна статия

Нишови парфюми – защо да ги подаряваме на Коледа?

Надя Славова | 9. 12. 2019

Няма парфюм като друг парфюм. Специален сегмент от парфюмите с етикет ниш (чете се "ниш") може да каже това. Под това име се крият оригинални парфюми, които не можете да намерите никъде другаде и за които е трудно да се измисли алтернатива. Защо да ги подаряваме за Коледа?

Пълна статия

Коледа е тук! Идеи за подаръци за баби и дядовци

Гала Димова | 6. 12. 2019

Изборът на подходящи подаръци за бабите и дядовците ви може да бъде трудно предизвикателство. Не всички, които са родени преди, ще оценят луксозните парфюми и часовници, мнозина ще се зарадват и на нещо по-скромно. Прочетете нашата статия и се вдъхновете за идеалния подарък за Вашите баба и дядо.

Пълна статия
Търся
Търся
up