СПИСАНИЕ

6 стъпки за идеално мека кожа

6 стъпки за идеално мека кожа

Меката, еластична и здрава кожа е един от основните атрибути на женската красота от незапомнени времена. Нищо не се е променило от хиляди години. Още в древен Египет жените втриваха различни етерични масла в кожата си, за да предотвратят бръчките. В древността те не се поколебаха да използват оловосъдържащ прах, който осигуряваше на дамите красива алабастрова кожа, с която се гордееше самата Афродита, богинята на любовта. Но цената за тази красота беше много висока, защото съставката беше изключително токсична.

Как да изберем правилния дамски парфюм?

Как да изберем правилния дамски парфюм?

В аромата трябва да се влюбите още при първoто пробване, ако ли не, той просто не е правилният за вас и трябва да продължите да търсите. Освен това е важно да разберете как се развива ароматът върху кожата ви. Известно е, че един и същ аромат ухае различно на всеки от нас. И така, как да изберете дамски парфюм точно за вас?

informace

СПЕЦИАЛНИ ПРОМОЦИИ, ОТСТЪПКИ И НОВИНИ В ИМЕЙЛА

Бъдете нащрек и следете текущите отстъпки

info
ТОП 10 от най-съблазнителните дамски парфюми, на които никой мъж не може да устои

ТОП 10 от най-съблазнителните дамски парфюми, на които никой мъж не може да устои

Знаете ли, че ние избираме партньора си основно по аромат? Накратко, някои просто са по-ухаещи от други. А някои изобщо нямат аромат за нас, не ги усещаме, въпреки че изглеждат толкова симпатични на снимката или според приятели. Разбира се, външният вид също играе важна роля при избора на партньор. Въпреки това, аромата не бива да се подценява. Така че, ако искате да намерите избраника си, помислете за аромата. Можете също така да го привлечете с правилно подбран парфюм!

Какво още не сте знаели за марката Tommy Hilfiger?

Какво още не сте знаели за марката Tommy Hilfiger?

Tommy Hilfiger несъмнено е една от най-разпространените и популярни модни марки. Кой не знае комбинацията от бяла, синя и червена ивица? Но знаете ли историята на тази модна марка? Защото пътят към успеха за Томи Хилфигер определено не беше по масло. Ако обаче се беше предал при първия си неуспех, щяхме да загубим тази страхотна мода и светът ще бъде с една по-малко сбъдната американска мечта. Елате с нас по стъпките на известния дизайнер, който ще отпразнува 70-ия си рожден ден тази година, и открийте различните интересни факти, свързани с тази марка.

Направете Свети Валентин най-красивият ден в годината

Направете Свети Валентин най-красивият ден в годината

Февруари бавно наближава и заедно с него идва и малко противоречив празник. Някои го мразят, други го обичат. Просто не можете да стоите някъде по средата. Да, това е Свети Валентин, който се пада в неделя, 14 февруари тази година. Това е един от основните празници на любовта и влюбените, по време на който партньорите приготвят различни изненади, наслаждавайки се един на друг с букети, сладкиши или други романтични подаръци и ритуали.

5 съвета за красив подарък за Свети Валентин

5 съвета за красив подарък за Свети Валентин

Свети Валентин наближава. Знаете ли вече как ще зарадвате вашата скъпа половина тази година? Имаме няколко съвета за вас, с които определено ще я/го впечатлите.

Голям хороскоп за 2021 година

Голям хороскоп за 2021 година

Положението на планетите през 2021 г. предполага, че животът ни няма да върви по начина, по който сме свикнали. Светът ще се промени и ще отнеме известно време преди всичко да бъде като преди, ако изобщо всичко ще бъде същото. Но това не означава, че животът ни ще се влоши. Ще бъде необходимо обаче да се адаптираме към новите условия и към новите възможности. Вижте какво предсказват отделните зодии и прочетете нашия голям хороскоп за 2021 година.

Правилният детокс? Ние знаем всичко за него!

Правилният детокс? Ние знаем всичко за него!

В днешната статия ще си поговорим за това как детоксикацията може да ни бъде от полза. Ще поговорим за това какви са нейните форми, както и какви са рисковете. В повечето интернет ръководства няма да научите, че може по-скоро да си навредите, вместо да помогнете, като следвате грешна процедура.

Как да съчетаваме правилно бижутата си

Как да съчетаваме правилно бижутата си

Харесали ли сте бижута в интернет или сте избрали хубави варианти в златарския магазин, но не сте сигурни как да ги носите? Не знаете как да комбинирате дрехи, бижута или различни видове метали? Искате да изглеждате стилно, но не можете да познаете дали прекалявате с много аксесоари? А какво да кажем за мъжете - какви бижута могат да украсят, без да изглеждат безвкусни или женствени? Ще се спрем на всичко това в днешната статия.

Как да се грижим за косата през зимата?

Как да се грижим за косата през зимата?

Косата обикновено се смята за короната на красотата. И мъжете, и жените обичат да се гордеят с красивите си гъсти и лъскави къдрици. За да може Вашите наистина да Ви красят, това няма да стане без качествена, редовна грижа. И не само през лятото, но и през есента и зимата. Как да подкрепим здравето на косата през този период? Какво определено да избягвате и какво да й давате в богати дози? Научете това в днешната статия.

Вече е тук! Стилни подаръци за Осми март. Повече тук

Вече е тук! Стилни подаръци за Осми март. Повече тук

Търся
Търся
up