Търсим блогъри

Търсим блогъри

Блогъри, покажете себе си!


Ще бъдете ентусиазирани да създавате честни прегледи на предлаганите от нас продукти. В съответствие с предварително договорените условия за сътрудничество ние редовно ще ви изпращаме маркови парфюми, продукти за грижа за тялото и кожата, които вие ще оценявате с експертното си око, ще изпробвате и ще коментирате.


Като Brasty-блогър, редовно ще тестваш, оценяваш и препоръчваш нашите продукти, които вече имаме, или тепърва ще пуснем на пазара. Ще имаш достъп до новини, за които останалите модни колекционери нямат дори и идея.
Харесва ли ти тази идея? Тогава се свържи с нас възможно най-бързо и вписвай в блога за Brasty! Разбиращите от мода, които могат да пишат (или говорят) за нея, са рядкост. Използвайте своя талант!
Какво очакваме от теб?


Че ще бъдеш ентусиазиран да пишеш честни рецензии на предлаганите от нас продукти. Въз основа на договорените условия за сътрудничество, ние редовно ще изпращаме маркови часовници, парфюми, чанти и козметика за коса, които ще оценяваш с твоето експертно око, пробваш и коментираш.
Снимаш и видеа? Супер! Колкото повече фенове събереш, толкова по-добре ще те възнаградим.


Направете пари чрез писане рецензии и снимане видеа за модни аксесоари, парфюми и козметика за коса. Свържете се с нас на info@brasty.bg


За сега чао и успех с модата!