5 съвета за красив подарък за Свети Валентин

  • СПИСАНИЕ
  • 5 съвета за красив подарък за Свети Валентин

5 съвета за красив подарък за Свети Валентин

Свети Валентин наближава. Знаете ли вече как ще зарадвате вашата скъпа половина тази година? Имаме няколко съвета за вас, с които определено ще я/го впечатлите.

Парфюм - ароматна класика

От тези предложения, които ще разгледаме, парфюмът не е точно върхът на оригиналността. Но ако знаете какъв аромат предпочита вашата половинка или любимият аромат се изчерпва, може да бъдете сигурни, че ще изберете правилния вариант.

Също така обърнете внимание на статиите за видовете парфюми, които ще ви насочат в правилната посока и ще ви помогнат да направите успешен избор. Ако все още не искате да рискувате да се провалите, изберете един от най-популярните бестселъри. Versace Bright Crystal, Paco Rabanne Olympea или нежната Chloé Chloé със сигурност ще зарадват нежния пол. За мъжете изберете от Hugo Boss No.6, Lacoste Essential или чудесно свежия Armani Aqua Di Gio.


Бижутата винаги радват 

Една от любимите класики за Свети Валентин е, разбира се, красивото бижу. Избирайте разумно и се фокусирайте върху това, което предпочита половинката ви. Не е толкова трудно да се избере правилно. Вашата любима обожава по-показните и изразителни аксесоари с блестящи елементи? Подарете ѝ нещо от Guess. Ако тя е любител на семплите и по-елегантни бижута, определено ще хареса марката Calvin Klein. Марката Paul Hewitt е подходяща за авантюристични и независими жени. А за креативни красавици? Няма да сбъркате с Pandora.

Бижутата обаче отдавна не са привилегия само за жените, но и за мъжете. На партньора ви ще отива да носи ежедневни гривни от кожа на Tommy Hilfiger или Guess.

Главното е, че дарявате бижутата с любов. Този, който след това ги носи ще се сеща и ще си мисли за вас, а това е най-важното, нали?


Секси бельо или еротична играчка?

Ако отдавна обмисляте, че бихте добавили нещо ново в спалнята, Свети Валентин е идеалната възможност да го направите. Опитайте например по-гореща партньорска игра, съблазнително бельо или еротична играчка. В днешно време изборът е огромен, така че не позволявайте на скуката и стереотипите да се прокрадват в леглото ви. Играйте и се наслаждавайте!


Любовта минава през стомаха

Поканата за вечеря в ресторант определено не е лоша идея, но може би бихте могли да проявите малко повече креативност. Какво ако приготвите вечерята самостоятелно? Господа, ако избягвате вкъщи печката, може да зарадвате любимата си, дори ако трябва да приготвите обикновени яйца. Но ако положите малко повече усилия, бъдете сигурни, че няма да останете без награда. Мъжете често си мислят, че жените се нуждаят от скъпи и показни подаръци, но ние оценяваме много повече усилията и времето, което отделяте за подаръка. И какво в крайна сметка да приготвите за празничната вечеря? Може лесно да се справите с телешки стек, както и с печена риба или спагети карбонара. Вдъхновете се в интернет, в YouTube има много инструкции как да приготвите вечерята лесно и бързо. Всичко, от което се нуждаете, е още бутилка вино и успехът ви е гарантиран. И всичко това, разбира се, важи и за дамите. Добрата вечеря или вкусен десерт със сигурност ще зарадва любимия ви.

Но какво да правите ако все пак твърдо не искате да готвите нищо и това изобщо не ви влече? В този случай може да поръчате пица или китайско. Свети Валентин е празник, който е за вас двамата, така че не се страхувайте да го направите свой собствен. Особено, за да можете да се насладите на времето си заедно.

Стойността на подаръка не е свързана с пари

Привърженик сте на оригинални подаръци, които не струват много пари? Вярно е, че не винаги ще се намерят стотици левове за нови часовници, бижута или луксозни вечери. Но въпреки това, може да зарадвате половинката си. Например може да дарите личен ваучер. За 10 масажа за да отмине умората, 5 вечери с романтична комедия / футбол, 15 миене на чинии без мрънкане или 3 уикенда с децата при баба. Има много неща, които означават повече за партньора, отколкото скъп подарък.

Но ако нито една от опциите не ви е привлякла, подарете на любимата си поне цвете. Ще видите каква красива усмивка може да предизвика една роза.