Пътеводител за Св. Валентин или как да зарадвам половинката си

  • СПИСАНИЕ
  • Пътеводител за Св. Валентин или как да зарадвам половинката си

Пътеводител за Св. Валентин или как да зарадвам половинката си

Всеки ден е повод за празник! Отдайте се на удоволствията и изживейте една романтична седмица! У нас все още мнозина приемат Св. Валентин като комерсиален празник, който не принадлежи на нашите географски ширини. Св. Валентин няма традиция у нас - сравнително нов празник, поднесен ни от Запада. Наистина ли обаче произлиза от англосакските страни?

Има много мнения по тази тема. Празникът в съвременния му вид произхожда от 12. век. Твърди се обаче, че корените му произлизат още от 3. век, а името Валентин се приписва на католически свещеник от древния Рим, който бракосъчетавал тайно влюбени двойки въпреки забраната на император Клавдий II. Свещеникът бил погубен като мъченик, а хората започнали да го приемат като защитник на влюбените.

А кога се празнува Свети Валентин? Ами, разбира се, че на 14 февруари, който през 2021 г. се пада в неделя.

Студенят зимен ден не е причина да Ви остави хладни. Искрено изразената любов ще успее да сгрее и най-твърдите характери. Какво ще кажете да разиграете някаква валентинска комедия, да подарите оригинален подарък от сърце, да организирате романтична вечеря или да резервирате уикенд в СПА хотел? Има хиляди възможности! Кои обаче са най-добрите?

Идеалният подарък за Св. Валентин

Какво да подарим на жените за Св. Валентин? Луксозен парфюм, блестящо бижу, красив и стилен часовник, бонбониера или голям букет с цветя - никоя жена не би отказала подобни подаръци. А ако я изненадате с подарък, за който дълго е мечтала, радостта ще е двойна.

А какво най-много биха оценили господата? Забавни боксерки с апликация, чорапи, спортен часовник, парфюм, някаква игра или пък вечер, пълна с любимите му ястия.


Добра идея за Вас

Подарете изживяване!

Може би Ви е дoстатъчна вечеря на свещи или романтична разходка, защото нищо друго освен да бъдете заедно, не Ви е нужно.

Общо преживяване ще Ви сближи още повече. Поне ще имате за какво да си спомняте след години...
Можете да отидете на планина, да посетите Париж или да отидете на уелнес.

 


Оригинално пожелание

Решили сте да отпразнувате празника на влюбените, както му е редът? Нямам как да се разминете с любовно обяснение! Дали с картичка или с есемес важното е да споделите чувствата си.

 

Разгледайте нашето предложение за Св. Валентин и не забравяйте да се глезите взаимно.