СПИСАНИЕ

Как да бъдем привлекателни за мъжете?

Надя Славова | 21. 3. 2020

Искате мъжът да ви забележи? Мечтаете да сте неустоима и чаровна? Трябва да спазвате няколко правила. Красотата не е всичко и много пъти не е достатъчна за спечелване на избрания мъж. Необходимо е нещо повече.  

Пълна статия

Как да започнем да спортуваме?

Надя Славова | 12. 3. 2020

Спортуването е естествен начин за подобряване на общата телесна конституция на човешкия организъм и освен здравословния начин на живот и менталната удовлетвореност спада към основните начини за осигуряване на дълъг и удовлетворен живот. Всеки от нас се е занимавал с някакъв спорт през живота си (независимо дали в рамките на физкултурата в основното или средно училище) и знае колко е важно движението не само в процеса на израстването, но и по-нататък за поддържане на правилна телесна кондиция, както и като превенция пред недъзите свързани с консумирането на прекомерно количество храна бедна на хранителни свойства и заседнал начин на живот.  

Пълна статия


Как да изберем правилно вечерен парфюм

Надя Славова | 12. 12. 2019

Силни аромати? Защо не! Независимо дали ще отидете на бал или на голямо вечерно събитие, можете да си го позволите. Как да изберем правилния?

Пълна статия

Нишови парфюми – защо да ги подаряваме на Коледа?

Надя Славова | 9. 12. 2019

Няма парфюм като друг парфюм. Специален сегмент от парфюмите с етикет ниш (чете се "ниш") може да каже това. Под това име се крият оригинални парфюми, които не можете да намерите никъде другаде и за които е трудно да се измисли алтернатива. Защо да ги подаряваме за Коледа?

Пълна статия

Коледа е тук! Идеи за подаръци за бащата

Надя Славова | 4. 12. 2019

Изборът на подходящи подаръци за баща Ви понякога може да бъде трудно предизвикателство. Докато някои търсят лукс, други ще оценят умерената елегантност. Прочетете нашата статия и се вдъхновете от идеалния подарък за баща Ви.

Пълна статия

Коледа е тук! Идеи за подарък на вашата партньорка

Надя Славова | 3. 12. 2019

Изборът на правилни подаръци за вашата партньорка, може да бъде трудно предизвикателство. Някои жени обичат луксозните парфюми и бижута, други оценяват умереността и вечната елегантност. Прочетете нашата статия и се вдъхновете за идеалния подарък за вашата партньорка.

Пълна статия

Коледа е тук! Идеи за подарък за вашия партньор

Надя Славова | 2. 12. 2019

Изборът на правилни подаръци за вашия партньор може да бъде трудно предизвикателство. Не всички мъже са еднакви и докато някои търсят лукс, други ще оценят умерената елегантност. Прочетете нашата статия и се вдъхновете за идеалния подарък на вашия партньор.

Пълна статия

Същността на парфмюмите

Надя Славова | 13. 11. 2019

Ако някога сте избирали парфюм, без значение за себе си или някого другиго, няма как да не сте забелязали разликите в цените в на пръв поглед идентични продукти. Единствената видима разлика (освен цената) са думите тоалетна вода, парфюмна вода и парфюм. Какво означават тези обозначения? Ще Ви отговорим в статията.

Пълна статия

Как най-добре да си изкараме на Хелоуин?

Надя Славова | 29. 10. 2019

Страх ли Ви е? Би трябвало! Хелоуин е тук, а с него идват хелоуинските партита. Погледнете нашите идеи как най-добре да си изкарате на Хелоуин.

Пълна статия
Търся
Търся
up