Стилни подаръци за Осми март

Стилни подаръци за Осми март

Отпразнувайте Осми март с всичка сила

Знаете ли всъщност как се е появил този празник? След демонстрация на хиляди жени срещу лошите работни условия в Ню Йорк през 1908. За първи път празникът се е празнувал на 28 февруари 1909.

Празникът се отбелязва на 8-ми март, както сме свикнали, след Първата световна война и доднес трябва да напомня за равноправието на жените. Много мъже се възползват от възможността да подарят на любимата си цвете, бонбониера или малко подаръче. 

Постарайте се за жените на този ден!

Часовници

Часовници

 

Изненадайте своята партньорка, майка, баба, сестра или приятелка. Добър подарък би бил например часовник  Festina, Guess, Daniel Wellington или Fossil. Сега е моментът да покажете какво означават жените в живота Ви. Със затоплянето на времето отново се завръщат възможностите за спорт, а дамските спортни часовници могат да се окажат подходящ подарък, ако дамите решат да отидат на работа с колело или да потичат.


Парфюми

Парфюми

 

Пролетните месеци неотменимо свързваме с цветните и цитрусови аромати. Парфюмите са едни от най-хубавите подаръци за взискателните жени. Пробвайте парфюмите на Hugo Boss, DKNY или Dolce & Gabanna, които от дълго време са най-оценяваните. Ако искате нещо по-необичайно, тъй като с подарък а си желаете да й кажете колко изключителна е за вас, вземете оригиналния парфюм Niche.


Бижута

Бижута

 

Друг подарък, който ще зарадва за дълго време, е луксозното бижу. Тя обича ли Пандора? Изберете от мънистата и висулките, за да допълните нейната гривна с доказателство за вашата любов и внимание. Елегантни бижута ще намерите също така при Tommy Hilfiger или при марка Guess.  


Козметика

Козметика

 

Козметиката никога не е достатъчна. Това ще Ви го потвърди всяка жена. Без значение дали става дума за козметика за коса, крем за лице или сенки. Във всеки случай е добре да потърсите утвърдените брандове  като Wella Professionals или L'Oreal Professionnel или пък няма да сгрешите, ако заложите на натуралната козметика (напр. серия Kérastase от L'Oréal Paris).

Black Friday отстъпки До 80 %! Акцията свършва след: . Повече тук.

Black Friday aкцията свършва след:. Повече тук.

Търся
Търся
up