Стилни подаръци за Осми март

Стилни подаръци за Осми март


Отпразнувайте Международния ден на жената с размах!

Наближава Международният ден на жената. Зарадвайте жените и момичетата с подарък и поръчайте парфюм, часовник, козметика или бижу още днес.


С какво да я зарадвате?

Подарък за МДЖ е готов с една поръчка.

Знаете ли как възниква този празник на любовта и уважението към жените? Въз основа на демонстрацията на няколко хиляди жени за по-добри условия за работа, която се състои през 1908 г. в Ню Йорк. За първи път МДЖ е честван на 28 февруари 1909г.

След Първата световна война празникът се пада на 8 март, както сме свикнали в наше време.И до днес този ден ни припомня за отбелязване на борбата за равенство на жените. Много мъже виждат в него чудесна възможност да зарадват любимите си близки с цвете, кутия шоколадови бонбони или малък подарък. Не пропускайте възможността заедно с МДЖ да отпразнувате дългоочакваното пристигане на пролетта!

Вдъхновете се:


Часовници

Изненадайте своята половинка, майка, баба, сестра или приятелка с практичен, но хубав подарък. Постоянен преглед на времето във формата на модно бижу със сигурност ще бъде оценено от всяка от тях! Световно известни марки часовници като Festina, Guess или Tommy Hilfiger несъмнено ще ги зарадват. Сега е подходящият момент да покажете какво значат за вас най-важните жени в живота ви. С идването на по-топлото време отново се появява възможността за спортуване, така че дамски спортен часовник за вашата скъпа половинка ще бъде много добро решение, също така и много практичен подарък, когато реши отново да отиде на работа с колелото си или да отиде сутрин да бяга.

Дамски часовнициПарфюми

Пролетните месеци ясно включват флорални и цитрусови аромати. Парфюми са едни от най-подходящите подаръци за взискателни жени. Опитайте парфюми на марките Hugo Boss, Calvin Klein или Dolce & Gabanna, които отдавна са най-търсени сред жените. Ако копнеете за нещо малко по-необичайно, защото искате да ѝ кажете с вашия подарък колко е важна за вас, посегнете към оригиналните парфюми Niche.

Дамски парфюмиКозметика

Дори малко внимание за да дарите радост може да се превърне в символ на нещо значимо и в резултат дори страхотно.

Дамската козметика никога не стига. Това ще бъде потвърдено от всяка жена. Независимо дали става въпрос за качествени продукти за коса, крем за лице или сенки за очи. Във всеки случай е препоръчително да се търсят доказани марки (напр. Wella Professionals или L´Oreál Professionnel) и със сигурност няма да развалите нищо с естествена козметика (козметика от линията Kérastase от L'Oréal Paris е известна луксозна грижа за косата). Ако много добре знаете своята скъпа може да се осмелите да ѝ купите червило или може би дори спирала за очи. Ще видите, че козметиката ще зарадва всяка жена и момиче.Бижута

Друг подарък, който ще зарадва повечето жени, е луксозното бижу. Харесва ѝ Пандора? Изберете от мъниста и висулки и допълнете гривната й с доказателство за вашата любов и внимание. Можете да намерите и елегантни бижута от Tommy Hilfiger или на марката Guess.

Дамски бижутаНашите съвети: