Най-любимите парфюми през 2019

Най-любимите парфюми през 2019

Списъкът с най-любими парфюми се променя всяка година, но някои брандове са постоянно на върха. Кои дамски и мъжки парфюми бяха оценени през миналата година? И кои ще се изкачат по стълбицата? 

Вероятно сте чували за наградата „Fifi" или също „Fifi Awards“.

Какво всъщност означава? Една от най-известните награди,която могат да получат качествените парфюми. Всяка година я присъжда организация Fragrance Foundation, представлявана от специалисти в сферата на прафюмерийния бизнес. Организацията е създадена през 1949.

Наградата се дава за първи път през 1973.  Днес се раздава в няколко категории: аромат на годината, където се награждава отделно мъжки и дамски аромат, най-добър аромат на известна звезда, най-добра опаковка на годината и най-добра рекламна кампания. 

Тук можете да се запознаете с някои от победителите през 2018:

Аромат на годината

Дамски парфюм

Tom Ford: Fabulous в категория "Luxury“
Gucci: Bloom в категория "Prestige”

Мъжки парфюм

Tom Ford: Oud Minérale в категория „Luxury“
Yves Saint Laurent: Y в категория „Prestige“

Ще откриете пълния списък на миналогодишните победители тук: http://www.fragrance.org/fragrance-awards/usa-winners/

Какво ни чака през 2019?

Тазгодишната награда ни очаква през месец май. Засега можем само да гадаем кои парфюми ще бъдат избрани. В този момент имаме поне сравнително добра представа за избора на клиентите – тази година на мода са цветните и цитрусови аромати.

Кои?

Ето някои от тях:

 

Парфюмна вода Chloé Chloe

Свеж, нежен, женствен и самоуверен аромат. Основата се състои от амбра, кедър и смесица момина сълза, магнолия и роза.

Calvin Klein: Obsessed

Съблазнителна парфюмна вода за всички модерни жени с тонове лавандула, мускус и цитрусови плодове.

Armani: парфюмна вода Si

Аромат, който Ви придава чар и е дълготраен. Перфектно комбинира три основни елемента: естествено дърво, шипров акорд и черен касис.

А кои парфюми ще се харесат на господата?

 

Брандове като Hugo Boss и Armani ще са винаги на върха.

Hugo Boss: No.6 Bottled

Непреходен аромат със свежи цитрусови тонове и есенция от ябълка и слива. Сексапил на аромата придават акордите на греещ карамфил и канела, скрити в сърцето на тоалетната вода, заедно с махагон и канела.

Hugo Boss: The Scent

Ухание комбиниращо пикантни нотки джинджифил, бергамот и лавандула. Харизматично и прелъстително, накратко - незабравимо.

Versace: Eros

Тази тоалетна вода, пронизана от гръцката митология, беше харесвана през отминалите години и няма да бъде по-различно и тази година. Вероятно защото е била създадена да покори сърцето. Основата на парфюма се състои от кедър, ванилия, ветивер и мъх.

Заинтригува ли Ви списъкът с любими аромати? Какъв ще е Вашият избор? Не се бавете много, а си изберете в нашия онлайн магазин. Зарадвайте себе си или някого другиго. Парфюмът е идеален подарък за всеки случай...