Вълшебен Великден

Вълшебен Великден

Часовници във всички форми и цветове! Пролетните месеци изискват разнообразие! Не се страхувайте да експериментирате. Сега е моментът!

 

Сега е сезонът на сватбите, екскурзиите и топлите пролетни дни. Поглезете се с нещо малко, изберете сватбен подарък за щастлива двойка или просто да направете подарък на някого, когото обичате.

 

Разгледайте всички варианти

Изберете от широка гама маркови продукти. Желаете ли класически часовници от водещи световни производители, маркови парфюми или оригинални бижута? Какво ще кажете за малък бонус? Също така ще се насладите на безплатна доставка и допълнителен подарък!


Часовници

Кой часовник е правилният за Вас? Кое ще ви озарява най-добре през топлите пролетни месеци и кое ще е по-добре от какъвто и да е Великденски подарък? Независимо дали ще го получите вкъщи с Великденски заек, пощальон или куриер, имате какво да очаквате с нетърпение. Можете да избирате от много модели дамски и мъжки часовници.

Изберете сега!

Нещо за господата ...

На господата, които се наслаждават на доказана класика, с удоволствие ще препоръчаме часовници Festina Chronograph или Festina Retro. Със сигурност ще бъдете привлечени и от изисканите мъжки часовници на световния моден дизайнер Майкъл Корс.

Ако сте спортен тип, който с нетърпение чака отново да излезе сред природата или да изкачи някой планински връх, разгледайте часовници Casio G-Shock, които могат да издържат почти всичко. А за велосипедистите - идеално се вписва часовник Festina Chrono Bike.

Нещо за дамите ...

Всяка жена, която обича елегантността, със сигурност ще оцени очарователните модели на дамските часовници на Daniel Wellington или Fossil. За спортните дами предлагаме часовници Casio Baby-G, които нямат нищо общо с еквивалента при мъжките (Casio G-Shock).

Цветова палитра

Дамите, които прекарват много време навън, определено трябва да разгледат часовниците Casio Sports и Casio Collection. Сред тях ще намерите различни цветови вариации в красиви и пролетни нюанси! Цветни часовници за мъже предлага например колекция Festina The Originals.


Парфюми

Изберете от любимте си дамски и мъжки парфюми, а ако искате да опитате нещо ново и да усетите качество, за което още не сте мечтали, опитайте един от нашите нишови парфюми. Те са абсолютно необикновени.

Изберете сега!

Пожелаваме Ви щастлив Великден!

И щастлив избор на правилните часовници и парфюми...