Безплатна доставка

Безплатна доставка

 


Възползвайте се от безплатна доставка!

Обичате да пазарувате по интернет, но ви ужасява мисълта да похарчите значителна сума пари за пощенски разходи? В този случай имаме за вас чудесна новина! Можете да закупите любимите си продукти от нас, а ние ще ги доставим безплатно до вашия дом. Така ще платите реално само за избраните часовници, парфюми, чанти или козметика за коса - без досадни такси за опаковане и доставка. 

Не се колебайте и се възползвайте от безплатна доставка с богат избор от избрани продукти! И ако ви попадне в очите продукт, за който не предлагаме тази опция, можете лесно да ни надхитрите... Добавете към количката за пазаруване три парфюмни спрея и ние ще ви доставим безплатно каквото пожелаете!


Знаем за какво мечтаете…


Запознайте се с Michael Kors

През последните няколко години Майкъл Корс, любимецът на повечето дами, се превърна в един от най-елитните дизайнери в модната индустрия. Неговият стил на обличане уважава всички нужди на една съвременна жена - да изглежда невероятно, да се чувства страхотно и да бъде доволна от себе си.

Най-популярни са предимно неговите модерни часовници, чанти и портфейли. Повечето модни аксесоари, излизащи от неговата работилница, имат обща видима непринуденост, проявяваща се както в материалите така и в цветовете. Повечето дамски часовници на Michael Kors са изцяло метални, покрити със злато, розово злато (в момента много модерно) или сребро. Прекрасно прилягат на китката и ще ви разкрасяват на работа, на парти или на кафе с приятелите си. Чантите MK основно се предлагат в черно. Защо се радват на толкова голяма популярност? Разбира се, защото неговите модни аксесоари могат универсално да се комбинират с почти всяка част от вашия съществуващ гардероб, докато излъчват безпогрешен лукс.

Но и мъжете могат да се възползват от съкровищата с марка Michael Kors. Мъжките часовници са по-малко от дамските в нашата оферта, но няма да можете да решите кой от тях харесвате повече. 

 

Запознайте се с Daniel Wellington


Шведската часовникарска компания е създадена едва през 2011 година. Нейното създаване е свързано с необичайна история. Тя започва, когато основателят й Филип Тайсандър срещнал на пътешествие един изключителен човек. Той бил британски джентълмен, който с голяма радост носел своя часовник с овехтяла каишка “NATO”. Този забележителен мъж го вдъхновил толкова много, че Тисандър именувал своя собствена серия часовници на него. 

Комбинацията от ново и старо прави часовници Даниел Уелингтън изключително оригинални. Стилният аналогов часовник с кръгъл циферблат, който предлага възможност за смяна на каишката според настроението, със сигурност ще угоди на любителите на модата. Те ще са перфектно допълнение за своите собственици при всякакъв повод.

Компанията дължи своя успех благодарение на използването на социални мрежи като Instagram например. През 2017 г. е обявена за най-бързо развиващата се компания в Европа.

Харесва Ви продукт, при който няма безплатен транспорт? Не се притеснявайте! Безплатен транспорт можете да получите при покупка на 3 произволни мостри на парфюми в кошницата! Код: MINP56

Търсене
Търся
Търся
up