Безплатна доставка

Безплатна доставка

Възползвайте се от безплатна доставка!

Обичате да пазарувате по интернет, но ви ужасява мисълта да похарчите значителна сума пари за пощенски разходи? В този случай имаме за вас чудесна новина! Можете да закупите любимите си продукти от нас, а ние ще ги доставим безплатно до вашия дом. Така ще платите реално само за избраните часовници, парфюми, чанти или козметика за коса - без досадни такси за опаковане и доставка. 

Безплатна доставка


Знаем за какво мечтаете…


Запознайте се с Tommy Hilfiger

Ако следите последните модни тенденции, със сигурност сте забелязали повишения интерес към марката Tommy Hilfiger, която вече почти 40 години владее света. Това е благодарение на свежия стил, който дава чувството за волност. При часовниците на Tommy Hilfiger ще намерим вечни и младежки модели, които искаме да купим при всеки повод. Първоначално ще ви заинтригува изключителната своеобразност на всеки един модел. По този начин в най-голям  проблем ще се превърне решението кой от моделите да си изберем, тъй като всички те са абсолютно зашеметяващи.  

Господата могат да избират измежду модерните часовници със стоманена или кожена каишка. Многото детайли, с които изобилстват мъжките часовници Tommy Hilfiger, ще ви изненадват още дълго, след като за първи път сте си сложили часовника на ръката.

Дамските часовници Tommy Hilfiger излъчват енергия. Особено по-светлите комбинации подхождат на крехки жени, но ако жена с дух на бунтар носи подобен модел, ще изглежда кокетно. Тези артикули със сигурност не са скучни и еднообразни. 

Модната марка Tommy Hilfiger не се представлява само от часовници, но и от бижута и парфюми.

Tommy Hilfiger


Запознайте се с Festina

Любителите на часовници със сигурност познават часовникарския гигант, марката Festina. Часовниците Festina се гордеят с дълга традиция, а славата им се подпомага не само от факта, че става дума за швейцарска марка. Оригиналността, луксът и качеството са типичните атрибути на часовниците Festina.

В офертата на марката Festina можем да намерим красиви модели както за жени, така и за мъже. Сред колекциите, които печелят точки в световен мащаб, ще открием със сигурност Chronograph, която ще зарадва предимно мъжете, а също така и колекцията Originals, където господата ще намерят по-издръжливи продукти с неизчерпаем брой функции.

Дамите ще предпочетат да посегнат към добре познатата колекция Mademoiseille, където ще намерят модели, обсипани с кристали Swarovski. Дамските часовници от тази колекция спечелиха много женски сърца и популярността на тези часовници значително се увеличи през последните години. По-взискателните дами могат да разгледат колекцията Boyfriend, където ще намерят не само по-минималистични модели, но и по-сложни продукти, инкрустирани с циркони.

Festina


Познавате ли марката Guess?

Експертите със сигурност знаят, че историята на марката Guess датира от 1981 г. Калифорнийската марка вече е известна по целия свят и ще ви запознаем с най-популярната колекция от часовници и бижута, където може да ползвате безплатна доставка.

Часовници Guess

Колекциите Imprint или Supernova очевидно печелят по точки при господата, но на преден план излиза и колекцията Frontier, която особено се харесва на мъжете, жадуващи за женско внимание.

Дамите пък харесват колекциите Nova, допълнени от декорирани модели от колекцията Lady Frontier. Часовниците Guess са чудесен избор, ако обичате да следите най-новите тенденции и харесвате модните новини.

Бижута Guess

Guess не са само часовници! Нашата обширна оферта от бижута е ярко доказателство за това. Независимо дали търсите гривна, обеци или колие, посегнете към марката Guess, която няма да разочарова със своя изтънчен дизайн, прецизно изпълнение и широко известно наименование.

Guess
Търся
Търся
up