Безплатна доставка

Безплатна доставка

 


Възползвайте се от безплатна доставка!

Обичате да пазарувате по интернет, но ви ужасява мисълта да похарчите значителна сума пари за пощенски разходи? В този случай имаме за вас чудесна новина! Можете да закупите любимите си продукти от нас, а ние ще ги доставим безплатно до вашия дом. Така ще платите реално само за избраните часовници, парфюми, чанти или козметика за коса - без досадни такси за опаковане и доставка. 

Не се колебайте и се възползвайте от безплатна доставка с богат избор от избрани продукти! И ако ви попадне в очите продукт, за който не предлагаме тази опция, можете лесно да ни надхитрите... Добавете към количката за пазаруване три парфюмни спрея и ние ще ви доставим безплатно каквото пожелаете! И не се отнася за продукти на промоция или в разпродажба 


Знаем за какво мечтаете…


Запознайте се с Michael Kors

През последните няколко години Майкъл Корс, любимецът на повечето дами, се превърна в един от най-елитните дизайнери в модната индустрия. Неговият стил на обличане уважава всички нужди на една съвременна жена - да изглежда невероятно, да се чувства страхотно и да бъде доволна от себе си.

Най-популярни са предимно неговите модерни часовници, чанти и портфейли. Повечето модни аксесоари, излизащи от неговата работилница, имат обща видима непринуденост, проявяваща се както в материалите така и в цветовете. Повечето дамски часовници на Michael Kors са изцяло метални, покрити със злато, розово злато (в момента много модерно) или сребро. Прекрасно прилягат на китката и ще ви разкрасяват на работа, на парти или на кафе с приятелите си. Чантите MK основно се предлагат в черно. Защо се радват на толкова голяма популярност? Разбира се, защото неговите модни аксесоари могат универсално да се комбинират с почти всяка част от вашия съществуващ гардероб, докато излъчват безпогрешен лукс.

Но и мъжете могат да се възползват от съкровищата с марка Michael Kors. Мъжките часовници са по-малко от дамските в нашата оферта, но няма да можете да решите кой от тях харесвате повече. 

 

Запознайте се с Tommy Hilfiger

Ако следите последните модни тенденции, със сигурност сте забелязали повишения интерес към марката Tommy Hilfiger, която вече почти 40 години владее света. Това е благодарение на свежия стил, който дава чувството за волност. При часовниците на Tommy Hilfiger ще намерим вечни и младежки модели, които искаме да купим при всеки повод. Първоначално ще ви заинтригува изключителната своеобразност на всеки един модел. По този начин в най-голям  проблем ще се превърне решението кой от моделите да си изберем, тъй като всички те са абсолютно зашеметяващи.  

Господата могат да избират измежду модерните часовници със стоманена или кожена каишка. Многото детайли, с които изобилстват мъжките часовници Tommy Hilfiger, ще ви изненадват още дълго, след като за първи път сте си сложили часовника на ръката.

Дамските часовници Tommy Hilfiger излъчват енергия. Особено по-светлите комбинации подхождат на крехки жени, но ако жена с дух на бунтар носи подобен модел, ще изглежда кокетно. Тези артикули със сигурност не са скучни и еднообразни. 

Модната марка Tommy Hilfiger не се представлява само от часовници, но и от бижута и парфюми.

Харесва Ви продукт, при който няма безплатен транспорт? Не се притеснявайте! Безплатен транспорт можете да получите при покупка на 3 произволни мостри (10 мл) на парфюми в кошницата! И не се отнася за продукти на промоция или в разпродажба  Код: MINP56

Търся
Търся
up