ТОП парфюми според зодията

ТОП парфюми според зодията

Не сте сигурни как да изберете парфюм? Опитайте се да изберете най-ароматния парфюм според вашата дата на раждане! Няма да съжалявате. ТОП ароматите според зодиите на хороскопа могат да бъдат интересно вдъхновение за вас при избора на парфюм в съответствие с вашия характер и темперамент. Открийте най-подходящия аромат за вашата зодия днес!

Мъже

 

Овен

Мъжете зодия Овен често съчетават безстрашен воин и игриво дете. Овенът е първата зодия в зодиака, така че дори мъжете от този зодия често трябва да превъзхождат, да бъдат първи и безстрашно да се хвърлят в ситуация с увереност и вяра в явна победа, дори и да става въпрос за нещо незначително.

Овенът като огнена зодия се контролира от планетата Марс. Тази комбинация от много мъжка енергия прави Овните естествени лидери. Те може да са малко егоцентрични и импулсивни, но огнената им страст е и обещание за безкраен запас от забавления и приключения.

За мъжете зодия Овен, най-добре се откроява парфюмът Dior Fahrenheit, който ще подкрепи тяхната страст и ентусиазъм за живот и в същото време ще им помогне да станат неустоими за противоположния пол. Dior Fahrenheit е парфюм, създаден за зодията Овен.

 

Телец

Господата, родени под зодия Телец, са много практични и в същото време надеждни. Ето защо понякога те могат да изглеждат скучни за някого. Но не се заблуждавайте, защото често е точно обратното. Тази зодия се управлява от планетата Венера, така че няма да намерите по-романтично и гушкащо се мече от мъж зодия Телец. Те често са популярни в обществото и могат да бъдат много лоялни в приятелски и партньорски отношения.

Те са щастливи, когато могат да си починат на дивана в добра компания и ако на масата още има и добра храна, те буквално потъват в блаженство. Най-голямата им слабост е вроденият инат и също так имат проблеми с адаптирането към промените.

Въпреки тези слабости мъжът Телец е класически прототип на джентълмена. Ето защо ароматът Gentlemen Only Absolute от Givencha идеално се съчетава с него, подчертава неговата вярна, лоялна природа и откроява приятната му ненатрапчива енергия.

 

bvlgariБлизнаци

Мъжете Близнаци са сред интелектуалците сред зодиите. Те често са умни и хитри като лисици, обичат дълги часове на дебати по различни теми. Господата от тази зодия нямат проблем да говорят с нови хора, така че често ще ги срещнете на парти, в пътувания с различни групи хора и участващи във всеки разговор. Те имат слабост към новите технологии и често избират работни места, които карат интелигентността, гъвкавостта и комуникативните им умения да се открояват. Ето защо например, те са родени търговци.

Никой няма да скучае с мъж Близнаци, но трябва да знаете, че те са склонни към капризност и ненадеждност. Те са в състояние да си уговорят среща, на която няма да дойдат и тази неотговорност понякога може да се отрази лоши на отношенията.

Мъжът Близнаци е човешка версия на крилатия пратеник на бог Меркурий, който е служил като бог на търговията, красноречието и веселието.

Ето защо тези мъже перфектно се съчетават с аромата Invictus от Paco Rabanne, който ще върне изгубените им крила и ще подчертае тяхната свежа, енергична природа.

 

Рак

Нежен, грижовен и внимателен. Мъжете зодия Рак изобилстват от тези качества. Но нека не забравяме, че раците имат твърда външна опаковка. Тези мъже често могат да крият нежната си страна само за най-близките си. Семейството е изключително важно за мъжете Раци. Благодарение на склонността си към лоялност и изпълнение на задълженията си, те са не само страхотни партньори и родители, но често и фаворити в работата. Те наистина са отговорни в работата си и често са склонни да поемат повече работа, отколкото би било необходимо. Особено ако се окажат в ролята на кърмилец на дома. Те могат да бъдат малко стиснати за пари и следят всеки похарчен лев.

Въпреки това мъжете-раци също могат да бъдат много неприятни, ако смятат, че трябва да защитят своите чувства или чувствата на хората, които обичат. Те също често са много променливи в емоциите си, което може да се счита за капризно. И внимавайте да не нараните твърде много чувствата на Рака - той ще го запомни завинаги!

Ако искаме да изразим същността на мъжете зодия Рак с парфюм, несъмнено това ще бъде Bvlgari AQVA Pour Homme, който е деликатен и същевременно дълбок, както и погледа на красивите им очи.

 

Лъв

Ако в компания хора някой не може да остане незабелязан, това определено ще е мъж зодия Лъв. Тези господа обичат грандиозни изяви и великолепни жестове, които просто няма да пропуснете. Техният естествен магнетизъм кара много почитатели и на двата пола да се въртят около тях. Това определено не са мъже, на които липсва увереност. Напротив, с голямо удоволствие и често пропагандират своите възгледи и колкото повече драма в дискусията, толкова по-добре. Може би благодарение на огромната им щедрост и „лъвско сърце“, никой дълго не може да им се сърди. Те са естествени защитници, които са склонни да раздават радост на другите и се държат на това хората около тях да бъдат щастливи.

Мъжете лъвове обаче са много чувствителни относно уважението. Ако усетят, че не го получават така, както са си го представяли, ще „изръмжат“ доста силно. Но ако усетят, че получават това, от което се нуждаят, те се превръщат от безстрашен цар на джунглата в сладка, пухкава котка.

Тяхната кралска природа може да се прояви със слабост към лукса - често красиви автомобили, къщи или модни аксесоари. Те също така често ползват парфюми, които изразяват тяхната кралска същност и уникалност.

Следователно ароматът от Dolce & Gabanna K е идеален за мъже зодия Лъв, който, благодарение на бутилката си, ясно показва кой е владетелят и поддържа естествената мощна аура, излъчвана от тях.

 

Дева

Ако имате нужда от мъж, който може да реши всеки проблем, насочете вниманието си към господата зодия Дева. Тяхната сила е в усещането за детайли, прецизност и организационни умения. Те използват пълноценно своя изтънчен усет за анализ и естествената интелигентност по време на работа, но и у дома. Тези господа трудно се справят с хаос и безредие в къщата си.

Ако имате нужда от мъж, който може да реши всеки проблем, насочете вниманието си към господата зодия Дева. Тяхната сила е в усещането за детайли, прецизност и организационни умения. Те използват пълноценно своя изтънчен усет за анализ и естествената интелигентност по време на работа, но и у дома. Тези господа трудно се справят с хаос и безредие в къщата си.

Мъжете Дева имат аура на естествена елегантност и предпочитат доказана класика пред диви експерименти. Затова те са перфектно допълнени от аромата Burberry London, който съчетава вкус, безвремие и усет за детайли по същия естествен начин, по който мъжете зодия Дева го излъчват от себе си.

 

givenchyВезни

Ако в реалния живот има принцове на бял кон, то всички те със сигурност са зодия Везни. Тези мъже могат да очароват със своя чар и нежност. Въпреки чувствителността си обаче, те не губят своята мъжественост. Везните са много дипломатичен знак, така че са склонни да гледат на нещата от различни ъгли и да действат справедливо спрямо всички участници. Ето защо понякога може да изглежда, че нямат собствено мнение, но това е така, защото искат да избегнат конфронтация на всяка цена. Мъжете зодия Везни мразят конфликтите от все сърце и предпочитат да решат проблема с дискусия, отколкото да чупят чинии. Те могат да разстроят всеки с нерешителността си, но са толкова очарователни, че лесно им се прощава.

Мъжете Везни естествено привличат хора от противоположния пол и обичат да флиртуват с тях. Не една дама е била омагьосана от тях! Те често са екстроверти, нуждаещи се от компания. Тъй като са управлявани от планетата на любовта – Венера, те търсят любов за цял живот – партньор, с когото могат да споделят целия си живот. В същото време те са въздушни знаци, така че имат нужда от някого, с когото да могат да „клюкарстват“ всеки ден.

Тяхната въздушна и ефирна природа е перфектно подчертана от аромата Eternity Air от Calvin Klein, който предизвиква свеж бриз и лекота на битието.

 

Скорпион

Тайнствен, магнетичен и страстен - това е мъжът зодия Скорпион. Ако се впуснат в нещо, те влагат сърцето и душата си в това и с ината си стигат до успешен край. За мнозина обаче мъжете Скорпиони са много трудни за възприемане поради тяхната аура на непроницаемост. Но те ще извадят от вас всичките ви тайни! Тъй като те са под властта на Плутон, те са привлечени от властта и контрола. Това желание може да ги доведе до високи позиции в кариерата им, но често им причиняват проблеми във връзките. Те имат известна степен на обсебеност и склонност към ревност. Те изпитват емоциите си абсолютно и често за тях съществува само черно-бял свят, любов или омраза. Освен това те никога не забравят, дори и малки обиди, които са получили. Зад студената външност на мъжете Скорпиони се крие водопад от емоции, но те не искат да загубят контрол. Когато обаче мъжете Скорпиони се отворят, те са много верни и съпричастни спътници, а често и страхотни любовници.

Ако мъжете Скорпион трябваше да бъдат изразени като парфюм, това очевидно щеше да бъде този на Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme. Този опияняващ аромат е толкова загадъчен и тъмен, колкото и те.

 

Стрелец

Мъжете Стрелец като зодиакални стрелци винаги целят високо! Силата е желанието за приключения, знания и опит. Тези мъже никога не почиват и винаги се хвърлят във всичко с пълен оптимизъм и ентусиазъм. Тяхното безгрижие често привлича много хора около себе си и често именно мъжете Стрелци са тези, които другите търсят, ако става въпрос да съблазнят или да развеселят някое момиче. Самите те обаче се нуждаят най-вече от свобода и много пространство. Щом усетят, че нещо ги свързва твърде много, те излизат от веригите и се втурват в приключения. Те често обичат екшън спортовете и адреналина или се събират и лагеруват веднъж на няколко дни в дивата природа.

Тяхната необуздана, дива енергия идеално се съчетава с аромата на Diesel Fuel for Life Homme, който е също толкова безпогрешен, колкото и те.

 

Козирог

Трудно е да се намерят по-упорити, решителни и амбициозни личности сред мъжете от тези зодия Козирог. Тяхната сдържаност често означава, че около себе си имат само тесен кръг от близки, на които се доверяват безкрайно и не се показват много в компанията на непознати хора. Те често имат малко проблеми с емоциите, така че имат склонност към цинизъм и често слабост към черния хумор. Тези мъже обаче вярват в истинската любов и когато я открият, тя е завинаги и те са сто процента верни. Тяхната природа е да си поставят цел и да се справят с нея. И на всяка цена, въпреки всякакви препятствия. По време на работа те могат да са склонни към работохолизъм, защото за тях е немислимо да оставят недовършена работа.

Мъжете Козирог са склонни към дървесни или пикантни аромати, които подчертават тяхната елегантност и усещане за лукс, но не и екстравагантни неща. Например, те ще се влюбят в парфюма Dolce & Gabbana The One for Men.

 

Водолей

Мъжете в знака Водолей са по-сложни, отколкото изглеждат на пръв поглед. Те имат репутацията на свободно мислещи, но често могат да изненадат с дълбочината на мисленето си. Интересното е, че тези мъже често не ги интересува какво мислят другите за тях. Ето защо понякога могат да изглеждат студени и незаинтересовани, но често е така, защото не обичат повърхностните дебати. Те са новатори с чувство за оригиналност. Не напразно Водолеите са смятат за учени сред всички зодии. Те често измислят брилянтен план и нямат проблем да инициират нещата, но може да имат проблеми да ги докарат до края.

Преди всичко те ценят свободата и са склонни да се бунтуват и да поставят под въпрос действащия ред и порядък. Те не се страхуват да кажат на глас това, което другите просто мислят, и по този начин внасят нови нови прозрения в живота на всички около тях.

Повечето хора намират Водолеите за причудливи, даже може да кажем „странни“. Тяхната оригиналност и усещането, че са като от друг свят, ще бъдат перфектно допълнени от парфюма Alien Man на Thierry Mugler.

 

Риби

Господата в знака Риби са много емоционални и интуитивни личности. Те имат сърцето на поет и душата на мистик. Те често се изявяват с творчески и артистични творби, защото са управлявани от фантастичната планета Нептун. Тази етерна планета обаче управлява и с илюзии, така че тези мъже често се оказват в ситуация, в която не могат да видят реалността такава, каквато е, а по-скоро следват тази, за която мечтаят.

Те имат дарбата да усещат емоциите на другите и са много съпричастни, така че често не биха наранили дори и муха. Обичат хармоничната и спокойна среда. По-скоро те са интроверти, които често търсят начин да се впишат в екипа и понякога могат да се адаптират твърде силно към обкръжението си.

Подходящ парфюм, който ще подчертае мечтателната им природа, е например, ефирния и утопичен Dreamer от Versace.

 

Жени

 

Овен

Дамите зодия Овен са като неуправляеми ракети. Тяхната енергия се търкаля, инициира промяна и изпълва всичко и всички наоколо с ентусиазъм. Тези жени имат игривост, брутална искреност и спонтанна страст. Преди всичко те се нуждаят от независимост и движение в живота си. Те твърдо отстояват мнението си, така че би трябвало от време на време да се спрат и да обмислят каква ще бъде следващата им стъпка и как техните действия ще повлияят на останалите. Те обаче са естествени лидери и защитници на своите близки и хората около тях могат да разчитат на тяхната искреност.

Тези огнени жени просто отиват и получават това, което искат, но също така не им липсва детска небрежност и ентусиазъм.

Алфа жените зодия Овен заслужават парфюм, който ще подкрепи тяхната независимост, като същевременно запази женствеността им. Един от тези парфюми е Gucci Rush.

 

Телец

Земната зодия Телец прави тези жени безкористни, надеждни, търпеливи, но и непреклонни. Това е една от най-грижовните зодии на хороскопа. Това ги прави перфектни приятели, партньори и майки. Те обичат времето, прекарано сред природата или времето, прекарано в добра компания с добра храна, защото най-вече ценят спокойствието и уюта. Тези жени уважават традициите и често имат силна връзка със семейството. Може да са малко консервативни и предпазливи при боравене с пари, но когато е необходимо, те хапят и влизат в битка. Особено не обичат когато някой закъснява или обещава нещо и не сдържа на обещанията си. Жените Телец са особено чувствителни към това.

Тези жени излъчват чувствена женственост, благодарение на планетата Венера, която ги управлява. Перфектният избор парфюм за жени зодия Телец е парфюмът Kenzo Flower. Той е мек и силен, също като тях.

 

miss-diorБлизнаци

Да наблюдавате жени във въздушната зодия Близнаци е все едно да седите в театър на пиеса, която е на момент драма, на момент комедия. Тези жени крият много слоеве личност, които се адаптират към нуждите на обкръжаващата ситуация. Те имат страхотни комуникативни умения, адаптивни са и постоянно трябва да откриват нови неща, среда и хора. Двигателят на живота им често е тяхното естествено любопитство. На работа и в партньорство те имат нужната да говорят, говорят, говорят и говорят. Те често са силно интелигентни, понякога и хитри. Нуждаят се от хора рамо до рамо, с които изпитват душевна хармония. Ако я получат, те са страхотни спътници, с които никой няма да скучае.

Тези жени са като птици, летящи от място на място, но с фиксирана посока. Лекотата им се допълва от парфюма на Nina Ricci L‘Air Du Temps, който им подхожда с посланието си за свобода и свежест.

 

Рак

Жените зодия Рак са многолики. Уязвими, но внимателни, капризни, но надеждни, боязливи от промяна, но изключително приспособими. Раците са под господството на Луната, така че те могат да бъдат различни всеки ден. В живота те следват предимно интуицията си и се отдават повече на чувствата си, отколкото на разума. Жената Рак има огромна нужда от сигурност и затова домът ѝ винаги ще бъде убежище за нея и нейните близки. Те са изключително грижовни, но се нуждаят чувствата и нежността да им се отвърне. Може да са склонни към емоционална зависимост, но често са от първите, които се притичват на помощ и не си тръгват, дори и ако настъпват тежки времена.

Раците са нежни феи и загадъчни същества и най-много им отиват аромати, които са нежни и сладки като тях. Ще им подхожда ароматът на Ariana Grande Sweet Like a Candy. Тази певица също е неустоима представителка на зодията Рак.

 

Лъв

Дамите зодия Лъв в тълпата не могат да бъдат незабелязани - те са кралици с най-силен смях, най-ярка усмивка и аура на самочувствие. Те са страстни, игриви, но ако ги обидите, могат да ви ухапят. Енергията им естествено привлича вниманието, така че те могат да изглеждат егоцентрични и арогантни за някои, но когато ги опознаете по-добре, ще откриете, че те са щедри и искрени. Те казват това, което им е на езика, и получават това, което искат. Те често са предразположени към драма и когато им е скучно са склонни да вдигнат шум наоколо, само за да накарат нещо да се случи.

Лъвиците са абсолютно убедени, че заслужават да бъдат на първо място, а хората трябва да изпитват към тях уважение и респект. Показват това на околните с аромата на Paco Rabanne Lady Million, който ще ги украси като кралски бижута.

 

Дева

Жените, родени в зодия Дева имат качеството да запазват хладнокръвие дори в кризисни ситуации. Независимо какви изпитания им подхвърля живота, те винаги се справят с всичко, благодарение на страхотните си организационни умения. Тези жени са склонни да бъдат много придирчиви и проявяват склонността си към перфекционизъм у дома, в работата и отношенията си. Те са сдържани, често предпочитат да премълчат, вместо да създават конфликт. Не обичат хаоса и вземането на решения в последната минута , така че често се създава впечатлението, че са консервативни и въздържани.

За жените зодия Дева е подходящ парфюм, който съчетава класицизъм, простота и елегантност. Ненатрапчив, но в същото време великолепен, също като тях. Перфектният избор е например ароматът Allure от Chanel, който ще подчертае тяхната същност като дама на ниво.

 

Везни

Трудно е да се намерят по-чаровни и пленителни жени от Везните. Този знак е под властта на Венера, планетата на любовта и красотата. Ето защо около себе си имат много почитатели, които са магнетично привлечени от тяхната небрежна елегантност и женствена същност. Тези жени изпитват огромно желание за справедливост и баланс и често следват кое е правилно или грешно с вътрешната си интуиция. Ако почувстват някаква несправедливост, им е много трудно и могат да изпаднат в депресия. През повечето време обаче те имат голям кръг приятели, които да им помогнат. Жените Везни обичат компанията и винаги се грижат да изглеждат страхотно.

Жените Везни могат да оценят красотата като малко други. Ето защо парфюмът Beauty от Calvin Klein им пасва идеално, което също като тях е въплъщение на женствеността.

 

lancomeСкорпион

Жените Скорпиони са едни от най-загадъчните, харизматични същества, които можете да срещнете. Техният магнетичен поглед ще ви обвърже и няма да ви пусне. Те често имат дълбоки прозрения и интуицията им рядко греши. Ако тези жени решат, че искат нещо, трудно е някой да ги спре. Те обаче са се научили да държат много от емоциите си в тайна, защото осъзнават, че дълбочината на чувствата им не е за всеки. Затова те предпочитат бавно да тестват ситуации и хора и да се опитват, доколкото могат да прибягват до психологически игри.

Техният "скорпионов" сексапил и мистична аура са трудно да се пренебрегнат. Особено, когато са подкрепи с парфюма Good Girl Legere на Carolina Herrera, който ги превръща в абсолютна фатална жена.

 

Стрелец

Жените зодия Стрелец имат свободен дух, което ги прави безстрашни и готови на всичко. Те са надарени с весела натура, благодарение, на която, могат да говорят с всеки за всичко. Те са много честни, понякога тяхната праволинейност граничи с бруталността, но те не се срамуват от това и не съжаляват за нищо. Те имат естествено любопитство, което ги кара да вкусят всички възможности на живота и често са ентусиазирани пътешественици, които не седят дълго на едно място.

Отличен избор на парфюм за Стрелците е Chloe Nomade, който събужда в тях желание да се скитат под звездите и да подчертаят тяхното бохемско свободолюбие.

 

Козирог

Жените, зодия Козирог, на пръв поглед често са корави, но вътре често са много чувствителни и емоционално базирани. Те не показват крехката си страна пред всеки срещнат. Понякога обаче се случва да са толкова емоционално разстроени, че да загубят контрол над себе си. Вроденият им инат и самоконтрол ги правят алфа жени, които нямат проблем да поемат водещата роля и да водят себе си и другите към успеха. Тези жени просто се справят с всичко. Във връзките често им е нужно време за да се отворят напълно, но определено полагат старание върху това и хората, които допускат към себе си често остават с тях за цял живот. На работа те често са работохолици, които постигат голям успех.

Чудесен избор на парфюм за жените Козирог е Aigner Icon. Благодарение на външния вид на бутилка могат лесно да я поставят на работното място, а упойващият ѝ флорален аромат ще подчертае нейната крехкост.

 

Водолей

Водолеите превъзхождат своята непредсказуемост, революционен мироглед и независимост. Тези жени не могат да бъдат заключени в златна клетка. Те живеят по свои собствени правила и смятат, че всеки има право да изразява свободно своите виждания. Те често са неразбрани от мненията си и се възприемат като шантави или поне ексцентрични, но те са остро интелигентни и често могат да изненадат с гениални прозрения.

Armani Si Passione е идеалният избор на парфюм за жени Водолей, които казват „Да“ на всички цветове на живота и не са обвързани от правила.

 

Риба

Мечтателни, раними и нежни като русалки са жените зодия Риби. Имат голямо и отворено сърце, а емоциите им докосват всекиго. Следователно те трябва да внимават хората да не ги използват. Те често имат свой собствен фантастичен свят, в който избягват, когато нещата се провалят или не могат да се изправят пред твърдостта на външния свят. Те не са точно интровертни, а по-скоро внимателни и тихи. Опитват се да разберат как се чувстват хората около тях и често са прави поради своята изтънчена интуиция и психологически способности. Тяхната чувствителност също може да им помогне в кариерния живот, особено ако работата им изисква съпричастност.

Тяхната ефирна природа е подчертана от парфюма Soir de Lune от Sisley. Той е вдъхновен от лунната светлина и със своята мекота и нежност към жените зодия Риби пада като нежен приказен воал.

 

Khaleela-2

За автора

 

Автор на статията е чешката Khaleela - гадателка, която придружава душите по пътя им през личностното развитие. Тя се занимава с карти таро, астрология и различни видове други гадания още от ранната си младост и е публично известна в нейния канал за таро Khaleela в YouTube, където се ангажира с прогнози за всеки от зодиакалните знаци всеки месец.