Празник, който принадлежи на децата

Празник, който принадлежи на децата

Международния ден на детето празнуваме на 1 юни! Разбира се, това включва море от забавления! С какъв подарък да изненадаме най-малките, който не само да ги зарадва, но и да бъде полезен? 
 

Направете децата щастливи!

Малките палавници със сигурност ще се зарадват на строителен комплект, който също помага да се развие логическото мислене и въображение. Принцесите от своя страна, ще оценят най-различни украшения за коса, а феновете на екшън герои ще се насладят на часовник, който използва любимецът им.

Детски часовници

Не само че е необходим и полезен аксесоар, но детският часовник може да стане символ на доверие и отговорност. Той е и страхотен подарък за успешно завършения първи клас или като мотивация да се научат да познават часа. Детски модел, който можете да откриете при нас, е например Festina Junior.

Бижута за малки принцеси

Часовник или бижу може да подарите и на малките принцеси. При нас може да изберете обици или синджирче с висулка, от които малките принцеси ще бъдат възхитени.

А какво да предложим на възрастните с детска душа?

В нашия онлайн магазин всеки ще намери нещо за себе си - маркови часовници, луксозни бижута, ухайни парфюми, чанти или козметика за коса. Не забравяйте да се поглезите и да зарадвате детето в себе си!

На всички деца ( и възрастни с детска душа) желаем радостен и пълен с игри празник!