Ще обикнете парфюмите Chanel

Ще обикнете парфюмите Chanel

Нищо чудно, че Габриела Бонхьор Шанел е смятана за кралица на модата. Основателката на тази марка е успяла да омагьоса целия свят не само със своите дрехи, но и с парфюмите си.

От Париж до целия свят  

Габриел Шанел е родена през 1883 год. във френския град Сомюр. Но не от тук завладява света. Това успява да направи, след като се премества в столицата на модата – Париж. Става известна с прогресивния си дизайн на костюм с панталон и пола.

Очарова целия свят  

Коко Шанел стартира кариерата си като певица в бар и точно там получава световноизвестния си прякор. През 1912 г. тя отваря първия си моден салон и не минава много време, когато получава признание в цяла Европа, а в крайна сметка по целия свят. В средата на 20-ти век определя тенденциите на haute couture и марката Chanel започнали да носят бившата първа дама на САЩ Жаклин Кенеди и американската актриса Грейс Кели.

Емблематичният парфюм Chanel N° 5

Коко Шанел заблестява и в света на парфюмите. Първият й парфюм е лансиран през 1921 г. и става въпрос за Chanel N ° 5. Този парфюм до днес е смятан за най-търсения аромат в света. Емблематичният аромат е особено търсен от жени, които обичат чувствеността и предпочитат да залагат на доказани аромати, на които са готови да бъдат верни до края на живота си, отколкото да търсят нови. Точно колкото популярни са женските парфюми на Chanel, толкова – и мъжките парфюми Chanel.

Всеки парфюм Chanel е в елегантен флакон, който може да служи като дизайнерски елемент на нощното ви шкафче или тоалетка.

Други любими парфюми  

Други любими парфюми Chanel са например Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle или Chanel Gabrielle. Мъжете най-много обичат парфюмната вода Chanel Bleu de Chanel.

Коко Шанел не остава само при парфюмите и модата. Тя разширява своята дейност и в света на козметиката. Но независимо за какво става въпрос – мода, парфюми или козметика, Chanel е гаранция за качество и ексклузивност.