Halloween: отпразнувайте страха си

Halloween: отпразнувайте страха си

Нощта на призраците и тайнствените същества е тук. За много тя означава създаване на креативни костюми, интересни маски и хелоуински декорации - вечер, пълна със забавления и смелост или накратко възможност да излезем навън. Какво ще кажете веднъж да издълбаете и собствена тиква и да направите нещо повече отколкото да наблюдавате отстрани?

Направете си перфектна хелоуинска прическа. Без значение имате ли дълга или къса коса, фиксирайте я с гел, придайте ѝ обем и излезте на проучване.

Хелоуин е празник, който произлиза от Ирландия. Според някои се свързва с келтските традиции и празника Самхайн, който се празнува в нощта на 31-ви октомври или 1-ви ноември – точно както Хелоуин. Било е традиция да се сервира вечеря и за починалите близки, да им се остави свещичка на прозореца, за да не се загубят по пътя между двата свята. Хората рисували лицата си и така се пазели пред злите сили. За келтите този период означава краят на годината.

Прогонете злите сили и от своя дом.  Ако иската да си възвърнете загубените сили, пробвайте да пречистите организма си. Ако все пак отпразнувате Хелоуин в маска на зомби или вещица, ще Ви е нужно да махнете грима и бързо да пооправите косата си.

А как иначе да постигнете това освен с правилен регенериращ шампоан? Козметика за коса Wella Professionals без добавени багрилни вещества, сулфати и парабени е подходящ за всички типове коса. 

С маска или без, добрата грижа за косата е важна и Вие я заслужавате. Трябва да отделите повече време за косата си именно през есента, когато капе повече от обикновено. Има ли лекарство за това? Здравословна храна, по-малко стрес и преди всичко повече движение. Ако не си падате по спорта, може би хелоуински танц в костюм ще бъде тъкмо за Вас...