Познавате ли козметиката на Dr. Hauschka?

Познавате ли козметиката на Dr. Hauschka?

Грижата за вашата кожа не се свежда само до ежедневното премахване на грима, използването на крем за лице или пилинг. Най-важното е да подберете правилната козметика, за предпочитане с био качество. Идеалният избор затова е естествената козметика на Dr. Hauschka.

Какво го прави толкова специален?

Екстракти от чиста природа, многогодишни изследвания и никакви тестове върху животни. С всичко това, се хвали козметика на Dr. Hauschka. Съдържа растителни екстракти от редки билки и минерали, а също така се грижи за естествения процес на нашата кожа. Това означава, че той прави разлика между дневните и нощните ритми на кожата. Немската компания Wala Heilmittel е разработила козметика специално за нашето тяло. Благодарение на уникалните производствени процеси на отделни растителни екстракти, балансирания състав и ефективната опаковка, отделните препарати не се нуждаят от допълнително синтетично съхранение. Следователно те не съдържат оцветители, ароматични или синтетични вещества, които влизат в състава на останалата козметика, която е на нашия пазар и изглежда като органична и естествена, но въпреки това тя изобщо не е.

Козметика Dr. Hauschka е уникална и с това, че не разграничава продуктите си според типа на кожата. Целта му е да освободи кожата от нейните колебания - сухота, проблематичност, омазняване - като се опита да уравновеси кожата, така че тя отново да може да намери здрав и балансиран център. Кожата се подбужда сама да може да си достави всичките необходими вещества и по този начин да остане активна възможно за най-дълго.

История на козметиката 

А как изобщо се е появила тази козметика? Благодарение на комбинацията от химика д-р Рудолф Хаушка и основателя на компанията Wal Heilmittel. Именно Hauschka заедно с козметика Елизабет Зигмунд създават козметика през 1967 г., която се основава на знанията, придобити при производството на повече от хиляда различни вида хомеопатични и антропософски лекарства.

Козметиката е подходяща за жени и мъже от всички възрасти и, разбира се, и за деца. Със сигурност ще бъде оценена дори от тези, които често имат неприятни алергични реакции към обикновената козметика.

Кои продукти си струва да пробваме?

Тоник

Ако става въпрос за отделните продукти, определено тук си струва да споменем за тоника. Dr. Hauschka Clarifying Toner е естествен тоник, който поддържа и стимулира правилната функция на кожата, а също така засилва нейния метаболизъм. Бонус е също това, че видимо изсветлява кожата. Съдържа екстракти от целебна раменка и бял равнец, благодарение, на които тоникът подпомага за еластичността на кожата. Можете да го използвате вместо сутрешния и нощния крем, но не се използва за почистване на кожата. Тъй като е под формата на спрей, през летните месеци може да служи и като здравословно освежаване на кожата. Можете да го носите в чантата си и винаги да го имате под ръка.

Балзам за устни

Заслужава да се спомене и балсамът за устни. Слънце, вятър, дъжд, бързо променящо се време - нищо от това не носи полза на кожата или устните ни. Напротив, устните са сухи и третирани. Имаме напукани устни в ъглите на устата. Този балсам от Dr. Hauschky обаче подхранва устните и им осигурява грижа и облекчение, от които се нуждаят. Съдържа екстракти от целебна раменка и невен, който подпомага регенерацията на чувствителната кожа. Съдържащите се в него растителни масла помагат за изглаждане и укрепване на устните. В същото време действа превантивно срещу образуването на бръчки, които се образуват около устните.

Балсамът не е необходимо да се използва на всеки няколко минути, той трае часове на устните.

Дезодорант рол-он

Дамите със сигурност ще оценят дезодоранта Dr. Hauschka, който се продава в няколко различни аромата. Благодарение на млечната и деликатна консистенция с копринения аромат на етерични масла, жените буквално се влюбват в него. Той не само предотвратява изпотяването и оставя свежо усещане през целия ден, но и не запушва порите на кожата, така че кожата все още може да диша свободно.

Можете също така да опитате продуктите ни за грижа за коса, ръце и крака, или някой от другите интензивни продукти за грижа за тялото и кожата.