Дамски парфюми за циганското лято

Дамски парфюми за циганското лято

Гала Димова | 5. 9. 2019

Знаете ли как ухае циганското лято? По малко от него ще усетите във всеки от петте парфюма, които старателно сме подбрали да опишем в днешната статия. Пробвайте някой от тях и се оставете да бъдете отнесени от вълните му.

Острите летни лъчи отслабват пред идването на есента. Между горещото лято и хладната есен има обаче още едно красиво време, което е любимо на много от нас - циганското лято. Последните топли дни, дозряващите плодове, златистото слънце, което ни приканва да се отдадем на приключението.

Защо да не направим циганското лято още по-приятно? Приготвили сме за вас пет парфюма, които са създадени за това романтично време от годината.

1) Chanel Chance Eau Vive


Дамският аромат на световноизвестната модна къща ще ви очарова с прелъстителността си. Цветната комбинация от зюмбюл, ирис и бял мускус съставляват главата и основната част на парфюма. В сърцето му ще усетите ясмин и ветивер. Не пропускайте шанса да се отдадете на това ухание, което като циганското лято ще ви омагьоса с непредсказуемостта си и променливата си красота.


2) Hugo Boss Ma Vie


Моят живот - така се превежда любимият аромат на Hugo Boss, който е вдъхновен от свободната и независима женска душа. Душата на жена, която може да се наслади на всеки миг от живота. Точно тя може да бъде въодушевена от този цветно-дървесен аромат, в който се скриват кактус, жасмин, роза и фрезия, следвани от тонове кедър.


3) Givenchy Dahlia Divin 


Пробудете богинята в себе си и се обгърнете с ориентално-цветния аромат на Dahlia Divin от Givenchy. Поглезете се с великолепната смесица от мимоза, мускус, ванилия, роза и сандалово дърво. Аромат - златист и блестящ като самото слънце през циганското лято.


4) Gucci Bamboo 


Модерната, елегантна и самоуверена жена заслужава парфюм, който да подчертае всичките й предимства. Точно такъв е Gucci Bamboo. Цветният аромат ще ви обгърне с тонове мандарина, бергамот и есенни круши. След тях ще усетите жасмин, лилия и иланг-иланг. Пъстрият коктейл завършва с ванилия, бял мускус и сандалово дърво, които придават пълнота на парфюма. Насладете се на този парфюм, който е създаден за последните летни дни.


5) Christian Dior J'adore 

Омайният аромат на J'adore от Christian Dior ще ви грабне веднага. Трудно може да устоите на толкова женствено и чувствено ухание, което съдържа в себе си тонове мандарина, теменужка, орхидея, допълнени от амарантово дърво и мускус.  

Надяваме се, че представените аромати са ви вдъхновили и ще се насладите напълно на последните топли дни от тази година.

Търся
Търся
up