Дамски парфюми за циганското лято

Дамски парфюми за циганското лято

Знаете ли как ухае циганското лято? По малко от него ще усетите във всеки от петте парфюма, които старателно сме подбрали да опишем в днешната статия. Пробвайте някой от тях и се оставете да бъдете отнесени от вълните му.

Острите летни лъчи отслабват пред идването на есента. Между горещото лято и хладната есен има обаче още едно красиво време, което е любимо на много от нас - циганското лято. Последните топли дни, дозряващите плодове, златистото слънце, което ни приканва да се отдадем на приключението.

Защо да не направим циганското лято още по-приятно? Приготвили сме за вас пет парфюма, които са създадени за това романтично време от годината.

1) Chanel Chance Eau Vive


Дамският аромат на световноизвестната модна къща ще ви очарова с прелъстителността си. Цветната комбинация от зюмбюл, ирис и бял мускус съставляват главата и основната част на парфюма. В сърцето му ще усетите ясмин и ветивер. Не пропускайте шанса да се отдадете на това ухание, което като циганското лято ще ви омагьоса с непредсказуемостта си и променливата си красота.


2) Hugo Boss Ma Vie


Моят живот - така се превежда любимият аромат на Hugo Boss, който е вдъхновен от свободната и независима женска душа. Душата на жена, която може да се наслади на всеки миг от живота. Точно тя може да бъде въодушевена от този цветно-дървесен аромат, в който се скриват кактус, жасмин, роза и фрезия, следвани от тонове кедър.


3) Givenchy Dahlia Divin 


Пробудете богинята в себе си и се обгърнете с ориентално-цветния аромат на Dahlia Divin от Givenchy. Поглезете се с великолепната смесица от мимоза, мускус, ванилия, роза и сандалово дърво. Аромат - златист и блестящ като самото слънце през циганското лято.


4) Gucci Bamboo 


Модерната, елегантна и самоуверена жена заслужава парфюм, който да подчертае всичките й предимства. Точно такъв е Gucci Bamboo. Цветният аромат ще ви обгърне с тонове мандарина, бергамот и есенни круши. След тях ще усетите жасмин, лилия и иланг-иланг. Пъстрият коктейл завършва с ванилия, бял мускус и сандалово дърво, които придават пълнота на парфюма. Насладете се на този парфюм, който е създаден за последните летни дни.


5) Christian Dior J'adore 

Омайният аромат на J'adore от Christian Dior ще ви грабне веднага. Трудно може да устоите на толкова женствено и чувствено ухание, което съдържа в себе си тонове мандарина, теменужка, орхидея, допълнени от амарантово дърво и мускус.  

Надяваме се, че представените аромати са ви вдъхновили и ще се насладите напълно на последните топли дни от тази година.