Модни прически 2018

Модни прически 2018

Носите постоянно косата си пусната, на една страна зад ухото си или на обикновена опашка? Трябва нещо да се промени! Ставайте поне понякога няколко минути по-рано и обърнете внимание на косата си. С малко вдъхновение можете да изглеждате и важното да се чувствате като богиня.

Зърррр! По дяволите алармата! Толкова рано, а трябва да ставам, да си почистя зъбите, да си измия лицето, да се облека, да се гримирам, да си среша косата (за повече нямам време), ще закуся на работа... И вашите сутрини ли изглеждат така?

Вярваме, че ако към това добавите приготвянето на децата за училище, наистина имате само няколко минути, за да се погрижите за себе си. Но просто трябва да се научите да ставате рано, може би само 15 минути (така или иначе няма да се отрази на енергията Ви) и Вашите сутрини ще бъдат много по-спокойни, по-приятни и по-красиви.

Ще ви покажем какви прически можете да си направите за максимум 15 минути. И те не само ще ви отиват, но ще се чувствате чудесно в тях. И през 2018 г. са модерни кокове, плитки, шноли, ленти за глава, шалове и катарами. Изберете сами…

ШНОЛИ

Шнолите и фибите са чудесен помощник в борбата с вашите непослушни коси или с рошавата грива щръкнала на всички страни. Когато имате няколко от тях в чекмеджето в банята си, винаги ще сте успеете да направите една напълно елегантна и привлекателна прическа в рамките на 2 минути. Опитайте се да:

  • Срешете косата си назад, от всяка страна на главата отделете кичур коса (по-дебел или по-тънък) и ги притиснете зад главата. Най-новите тенденции включват скоби с геометрични форми.
  • Направете си класически разрошен кок и само го украсете с шнола. Независимо дали ще я закрепите отпред, отзад, или отстрани, това ще подчертае височината на кока.
  • Украсете плитката си! Но не само с ластик в края, ползвайте фиби с малки цветя, фуркети или ластичета, по цялата дължина на опашката.

Искате ли вашата плитка или кок да бъдат перфектно гладки? Вземете стилиризираща паста или гел. Те ще се справят и с най-тънките коси, без следи от използване.

Нашият съвет: Както самите фиби(преди употреба), така и финалната прическа е добре да напръскате с лак за коса. Благодарение на това всички орнаменти много по-лесно ще стоят на място, а прическата ви ще държи перфектни през целия ден.

ЛЕНТИ ЗА КОСА, ПАНДЕЛКИ, ШАЛОВЕ

Много лесно и бързо сутрин ще можете да направите ефектна прическа с лента за глава (най-лесно ще се справите с еластична лента), обикновена диадема или цветен шал. Благодарение на тях, ще оформите косата в правилната посока и скучната конска опашка или небрежно разпуснатата ще изглеждат жизнени.

ВЪЛНИ, НАКЪДЕТО ПОГЛЕДНЕШ…

Докато безупречно гладката в днешно време не се среща често, то чупливата коса вероятно никога не излиза от мода... Най-популярни са така наречените плажни вълни (къдрава навита коса като от морето), които изглеждат невероятно естествено. Но как могат да бъдат постигнати, когато най-близкото море е на стотици километри? Лесно! Просто си вземете спрей с морска сол

ПЛИТКИ

Плитките отдавна не са само за малки момичета. Подходящи са за тийнейджърки, булки и майки с количка. И както виждате по-долу, можете също да направите плитка на къси коси…

СЪВЕТ ЗА ЗАКЛЮЧЕНИЕ: ЧУДО НАРЕЧЕНО “OLAPLEX”

Боядисвате ли си косата? Тогава запомнете тази магическа формула - "olaplex". Това е уникален козметичен продукт, който връща живота и здравината на всякакви химически обработени коси. Докато балсамите и маските за коса действат само на повърхността, Olaplex прониква до сърцевината на всеки косъм и регенерира структурата повредена от химичните препарати. Без силикони и минерални масла. Благодарение на него ще имате силна и здрава коса с дълъг и блестящ цвят.