Как да очароваме една жена?

Как да очароваме една жена?

За някои това може да бъде почти свръхчовешко изпитание, за други това е лесно и приятно като разходка в розова градина, защото знаят как да го направи. Искате ли също да станете неустоими за жените? Всичко, от което се нуждаете, е да знаете правилните трикове и начина на мислене на жените.

Скъпото облекло, луксозната кола и очарователната визия често не са достатъчни. Жените са изтънчени и очакват същото от мъжете. Не харесват нищо спонтанно и необмислено, а особено в случая когато мъж флиртува с тях. Затова се опитайте да направите впечатление на мечтаната от вас жена по различен, умен и обмислен начин.

Подготвили сме за вас 5 съвета как да се запознаете с жена:

1. Бъдете самоуверени

Не трябва да ви липсва самочувствие при никакви обстоятелства. Въпреки че в началото жените могат да бъдат изненадани от мъжката срамежливост (в добър смисъл), в дългосрочен план е доказано, че жените жадуват за уверени мъже. Нещо повече - коя жена харесва, когато непрекъснато трябва да тласка мъжа към нещо, да го убеждава и винаги да прави първата крачка? Предимно никоя. Жените са склонни да предпочитат мъже, които могат да ги водят. Те могат да водят разговор, да задават въпроси и не се страхуват да изразят мнението си.

Много по-добро впечатление правят мъжете, които се забелязват в обществото, стоят изправени, забавляват и раздават усмивки на хората около тях. Тези, които се скриват по ъглите, опитвайки се да останат незабелязани, нямат шанс пред жените.

Вярвате или не, една жена чувства уверените в себе си мъже, и също така чувства мъжете състоящи от сноп нерви и комплекси, търсещи жена, която всеки ден да бъде завладяна от проблемите им.

Но внимавайте! Не прекалявайте с увереността. Опитайте се да бъдете себе си, но не се опитвайте да бъдете център на внимание на всяка цена. По същия начин не се опитвайте да покажете на жена, че сте типичен всезнайко. Хубаво е, че сте обиколили цял свят три пъти и сте се срещали с жени от всички националности, но няма да ѝ направите трайно впечатление с това, може вечерта на запознанството да бъде впечатлена, на следващия ден това ще се разпространи в нейната глава, ще го обмисли и с голяма вероятност вече няма да иска да се свърже с вас.

Да бъдете самоуверени не означава да се подмазвате на жената с един след друг комплименти. И една жена най-вече не обича изтъркани ласкателства, като например, да ѝ казвате колко са ѝ красиви очите или косата. Така че спестете от ласкателства, но не ги избягвайте напълно. Опитайте се да бъдете оригинални и адаптирайте комплимента към ситуацията.

2. Погрижете се за външния си вид

Това е втората по важност точка. Жените се възхищават на мъже, които могат да се обличат добре с вкус. Харесва им и когато мъжът ухае приятно. Що се отнася до детайлите на тоалета, жените най-често обръщат внимание на часовника и обувките. Мъжките часовници би трябвало да бъдат важна част от всеки мъж. Често можете да разберете вкуса на мъжа по часовника. Вероятно няма да заслепите жена с евтин пластмасов часовник на често срещани обикновени марки или още по-лошо с копия на скъпи марки. Мъжките часовници трябва да изразяват оригиналност, независимо дали са практични или екстравагантни, дали са с прецизна ръчна обработка или следват съвременните тенденции на известни марки.

Не е нужно да купувате часовници за хиляди или дори десетки хиляди лева, дори много по-евтините мъжки часовници могат да привлекат вниманието, да изразят вашата личност и да изпълнят предназначението си. Никога обаче не започвайте да разказвате на жената колко е скъп часовникът. Цената определено не е важна в началото, важна е историята.

Подобно е и с парфюма. Мъжкият парфюм също създава цялостно впечатление, така че не пренебрегвайте с избора му. На първо място, уверете се, че той може да развие аромата си през целия ден. Няма нищо по-чувствено от приятно ухаещ мъж. Но ако отивате на вечерта на среща след цял ден на работа, парфюмът (или тоалетната вода) не винаги ще издържи. Затова заложете на качеството. Качествените парфюми определено издържат през целия ден, както и някои тоалетни води. Изберете си любима марка и се придържайте към нея. Но как да разберете кой е най-подходящият аромат за вас? Когато една жена ви каже, че миришете красиво, това е верният. В този момент ще разберете, че носите точния аромат, който е подходящ за вас. Мъжките парфюми са алфа и омега на мъжката личност и повярвайте ми, няма да намерите точния в обикновения магазин на ъгъла.

В допълнение към часовниците и парфюмите, естествено са важни дрехите, които и обувките. Износени или мръсни обувки определено няма да заинтересуват никоя жена, а ако го направят, това няма да има положително въздействие върху вас. Може да се изненадате колко често жените решават да говорят с мъж или да го игнорират въз основа на обувките му. Те също така оценяват дали обувките отговарят на облеклото. Ако вземете спортни обувки с официалния си костюм на официална среща, няма да пожънете признание, а напротив, ще бъдете за някой, който не разбира от етикет или се опитва да бъде интересен на всяка цена. От друга страна, ако отидете във фирма, в която не се изисква официално облекло, можете да опитате да впечатлите с по-екстравагантни обувки или друго облекло. Ако обаче носите риза, тя винаги трябва да бъде перфектно изгладена; ако имате панталон с ръб, той също трябва да е перфектен.

Внимавайте за потни подмишници. Понякога никой от нас не може да го избегне, дори при редовно използване на качествен дезодорант, поне се опитайте да не оставите жената да забележи и ако случайно го забележи, няма да развалите нищо с малка шега. Това жената със сигурност ще приветства повече от неловко мълчание или извинение.

3. Проявете интерес

Да питаш нещо и да не слушаш отговора на другия е основна грешка. Ако зададете въпрос, се предполага, че се интересувате от отговора. В противен случай няма нужда да задавате въпрос. Ако попитате нещо два или три пъти и жената отговори, тя очаква взаимодействие. Ако това не се случи, тя може да помисли, че просто питате речта да не спира, или искате да създадете впечатление, че се интересувате от нея, но тъй като оставате безразлични към отговорите, това ще я накара да си мисли, че с мислите си сте някъде другаде. И ако една жена смята, че просто искате да я впечатлите и проявявате интерес към нея само заради желанието да прекара нощта с вас, вие сте на най-добрия път към провала. 

4. Бъдете галантни

Не, това определено не е остарял израз на отношение към жените. Жените обожават галантните мъже. Защо? Защото те са все по-малко. При необходимост отворете вратата за нея. Подръжте палтото ѝ, докато се облича, нека първа излезе от ресторанта. Качвайте по стълбите първи, а надолу по стълбите следвайте жената. Попитайте я дали ѝ липсва нещо, гладна или жадна или да не ѝ е студено. Отново обаче тук важи правилото - всичко в умерени количества. Не е нужно да питате на всеки десет минути. Това е крайност, която никак не се харесва на жените. Никога обаче няма да сгрешите, ако използвате някой от горните въпроси от време на време.

5. Помислете за езика на тялото

Връщаме се към точки първа и втора. Да бъдеш уверен и да се грижиш за външния си вид също е свързано с езика на тялото ти. Човек без самочувствие понякога се проявява чрез скриване на ръцете си в джобовете, почесване на главата или носа по време на разговор. Вие правите всички тези движения неволно, но жените ги забелязват. По същия начин външният ви вид, въпреки че включва добре прилепнал костюм и скъп часовник, може да бъде значително разрушен, ако си играете с часовника през цялото време (дали е от нервност или защото искате жената да го забележи? И двете са грешни.). Дори постоянното въртене на вратовръзка на пръст не е добра тактика за очароване на жената.

Обърнете внимание и на тези подробности. Опитайте се да помислите как се проявявате. Но не се притеснявайте твърде много. Дори стегнатостта може да ви навреди. Просто бъдете себе си.