Как да бъдем привлекателни за мъжете?

  • СПИСАНИЕ
  • Как да бъдем привлекателни за мъжете?

Как да бъдем привлекателни за мъжете?

Искате мъжът да ви забележи? Мечтаете да сте неустоима и чаровна? Трябва да спазвате няколко правила. Красотата не е всичко и много пъти не е достатъчна за спечелване на избрания мъж. Необходимо е нещо повече.  

Как да накарате мъжа да не сваля очи от вас? Отличете се от останалите жени и си осигурете вниманието на всеки мъж, когото пожелаете. Достатъчно е да спазвате следните пет правила.  

1. Усмихвайте се и се забавлявайте  

Кога жената е най-малко секси? Когато седи в ъгъла и изглежда така, сякаш току-що е отхапала лимон. Отегченият израз за много мъже е ясен сигнал, че е по-добре да стоят настрани от вас. Някои жени, обаче, слагат отегчен израз винаги, когато видят своя избраник. Защо? Смятат, че така изглеждат привлекателни. Не. Привлекателна е усмивката. Ако се мръщите или имате неутрален израз, най-вероятно няма да спечелите никакъв мъж.   

Също така е добре, когато сте с приятели навън, разговаряте с тях и не страните от тях. В противен случай изглежда, че нямате настроение за социална конверзация и навън сте по грешка. И това въобще не действа добре върху мъжете. Точно обратното, ако сте в центъра на събитията, смеете се, непрекъснато нещо разказвате, мъжът ще ви забележи по-бързо.  

При разговор не отклонявайте очи от него. Ако следите какво се случва край вас, а на него хвърляте само кратки погледи, мъжът ще започне да мисли, че не проявявате интерес към него. При това може просто да сте нервни и не знаете къде да денете погледа си. Съсредоточете се. Първото впечатление е най-важно и ако го гледате в очите и се усмихвате, показвате, че не ви е безразличен. Също така не му разказвайте колко ви е скучно и хората как ви отегчават. Може и да е истина това, но мъжът ще остане с впечатление, че и той ви отегчава и бързо ще се затвори в себе си.

По-добре говорете за това какво ви е довело на това място и какво ви се струва интересно или забавно. Опитайте да говорите леко и шеговито. Може дори да флиртувате малко, но не твърде очевидно, за да не го уплашите. Ако въпросният мъж не ви върне усмивката и дори напротив, той наблюдава събитията наоколо, а не вас, направо се откажете веднага, за да не сте разочаровани повече, отколкото някога сте били. Има безброй възможности за запознанство.

2. Дайте му да разбере, че не сте достъпна  

Как да бъдеш привлекателна за мъжете и да не изглеждаш евтино? Най-атрактивни за мъжете са жените, които не могат да бъдат съблазнени твърде лесно. Ако мъж прояви интерес към вас, не скачайте веднага в обятията му и не го питайте кога ще е свободен през следващите дни, за да отидете някъде. Това само плаши и обезкуражава мъжете. Определено не е лошо да му покажете някаква симпатия, но нищо не бива да се прекалява.

Мъжът трябва да ви покорява. Намекнете му, че няма да се дадете лесно и ще му струва много усилие преди да се съгласите със среща.

Жените, които не се оставят да бъдат завладени от мъжете, имат много по-ниска стойност. В повечето случаи бързо им омръзват. Обратно, жените, които се оставят да бъдат завладявани по-дълго, са по-ценни за мъжете, по-уважавани са и по-лесно се влюбват в тях. Ако мъжът настоява за среща, по-добре се откажете от него. Нахалните мъже в повечето случаи са свикнали да натискат жената толкова дълго, докато не получат от нея това, което искат. По този начин не са много подходящи за съвместен живот. Ако нещо не е според тях, ще бъде лошо.

От друга страна трябва да различаваме упоритото нахалство и случая, когато мъжът действително държи на вас и иска да ви покаже, че бихте могли да се опознаете повече. В този случай зависи от конкретната ситуация и от това как въздейства мъжът при това. Сами изберете дали да му дадете шанс или не. Само помнете, че на първото предложение за среща не трябва да кимнете утвърдително веднага. Дайте му шанс да ви покорява.  

3. Покажете му интелигентността си  

Как да позная, че мъж ме харесва? Ако също си задавате този въпрос, четете нататък. Само обикновен поглед и усмивка може да не означават нищо. Истинският интерес към вас идва с това, че действително се интересува от вас. А ако сте достатъчно интересна за него, наполовина сте спечелили. Доказано е, че от гл.т. на дълготрайната връзка мъжете предпочитат хитри и интелигентни жени пред тези, с които нямат какво да си кажат и нямат нито един общ интерес.

Ако искате да се харесате на някой мъж, покажете какво има във вас. Естествено не започвайте веднага с това колко висши образования сте завършили, колко титли имате, колко имат вашите родители или колко световни езика владеете. Не се опитвайте да се изхвърляте или да му демонстрирате, колко "по-глупав" е от вас. Може да възприеме това като опит да му покажете, че не е за вас и не съществува шанс да отидете на среща с него. Своята интелигентност и това колко знания имате можете да покажете по друг начин, например така, че ще говорите уверено, ще се шегувате и ще се интересувате също така какво прави мъжът, каква е професията му, какво му харесва или, например, какъв тип жени предпочита.  

За това какви жени харесва не питайте направо. Опитайте се да насочите разговора така, че да ви каже и без да му поставяте конкретен въпрос. Защо е важно това? Защото така ще разберете как стоят нещата за вас и дали има смисъл да се стремите по-нататък. Ще установите дали бихте могли да му харесате или абсолютно не сте негов тип и само си губите времето.  

Когато стане дума какво учите, какво умеете или къде работите, не откривайте всичко веднага. Опитайте се да бъдете тайнствена, защото и това е признак на интелигентност. Можете да поговорите и на тема, която ви интересува и да покажете вашата силна страна. Но не на всяка цена.

Ако говорите на тема, за която мъжът не знае въобще нищо и не го интересува, вашите познания дори могат да навредят. Мъжът може да започне да мисли, че искате да му докажете колко дълбоко е паднал пред вас, след като не знае това, което вие. Идеално е да си намерите обща тема и взаимно да допълвате знанията си, след което плавно да преминете към следващата тема. Отново е важно да не се изразходят всички запаси за конверзация веднага при първото запознанство.

4. Погледнете в огледалото  

Доволна ли сте сама със себе си? Харесва ли ви как изглеждате? Въпреки че физическата външност със сигурност не е всичко, при запознанството може да подскаже много за вас. Познавате ли модата или модните тенденции остават далеч от вас? Предпочитате ли простотата пред показността? Екстравагантна ли сте или по-скоро консервативна? Всяка жена би трябвало да има свой собствен стил и да се придържа към него. Само дрехите не са достатъчни. Как да се свали мъжа така, че да не можете да излезете от главата му?

Трябва да ухаете хубаво. Дамският парфюм може да направи чудеса с мъжа. В момента, в който вашият аромат му хареса, спечелили сте. Затова не подценявайте дамските парфюми и си изберете такъв, който ви отива. Ако предпочитате спортно облекло, със сигурност ориенталските аромати няма да бъдат подходящи за вас. Също не забравяйте, че върху различните хора парфюмът мирише малко по-различно и затова всеки аромат пробвайте директно върху вашата кожа.

5. Направете му комплимент  

Мъжкото его е много чувствителна материя. Ще му харесате повече, ако му кажете нещо хубаво за него. Едно добре насочено ласкателство е достатъчно да го имате в кърпа вързан. Но какво най-много ще зарадва мъжете? Същото, каквото и вас. Похвалете го за аромата му или му кажете, че сте приятно изненадана от знанията му за (добавете според ситуацията).

Можете също така да похвалите часовника му или обувките му, с което ще му покажете, че харесвате вкуса му. Но не прекалявайте с ласкателствата, един или два комплимента са напълно достатъчни. Мъжът може да започне да си мисли, че го ласкаете само, за да му харесате и подмажете, и не мислите сериозно.