K18

K18 Professional Molecular Repair Hair Mask Укрепваща маска за много суха и увредена коса 150 ml

Укрепваща маска за много суха и увредена коса
Код: 134582
Колекция:
  • В склада

úterý 4. 6. При Вас

Цена:
112,86 BGN

Преглед

Средна клиентска оценка

Бъдете първият, който ще оцени продукта.

Добавяне на оценки

Напишете рецензия за продукта K18 Professional Molecular Repair Hair Mask Укрепваща маска за много суха и увредена коса 150 ml

Вашата оценка:

Описание Укрепваща маска за много суха и увредена коса

K18 Professional Molecular Repair Hair Mask е иновативен продукт в света на грижата за косата, специално разработен за интензивно възстановяване на много суха и увредена коса. В днешно време, когато косата често е изложена на тежки условия като топлинно оформяне, химическо третиране и фактори на околната среда, тази маска идва като основно решение за възстановяване и укрепване на косата.

Активни съставки

  • Основните градивни елементи на K18 Professional Molecular Repair Hair Mask са пептиди, които имат способността да проникват дълбоко в слоевете на космените влакна и да възстановяват уврежданията, причинени от различни външни влияния. Тези пептиди ефективно възстановяват кератиновите вериги в косъма, което води до укрепване и подобряване на цялостната структура на косата. Друга важна съставка е скваланът, който осигурява дълбока хидратация и придава блясък и еластичност на косата.

Ефекти

  • Професионалната маска за коса K18 Молекулярно възстановяване осигурява редица значителни ползи за косата. Пептидите в маската възстановяват и укрепват увредената коса, като допринасят за по-здрав и силен външен вид. Скваланът овлажнява и подхранва косата, като гарантира, че тя ще остане гладка и блестяща. Редовната употреба на тази маска спомага за предпазване на косата от по-нататъшно увреждане и повишава цялостната ѝ устойчивост и здраве.

Подходяща за

  • Тази маска е идеална за хора с много суха и увредена коса. Подходяща е за хора, които често се подлагат на тежки стилизиращи процедури или химическо третиране на косата. Тя е идеалният избор за всеки, който търси дълбоко регенериране и възстановяване на косата си.

Употреба

  • За максимален ефект нанесете K18 Professional Molecular Repair Hair Mask върху влажна, подсушена с кърпа коса след измиване с шампоан. Разнесете маската равномерно от корените към краищата и оставете да действа за препоръчаното време. Не изплаквайте. За най-добри резултати използвайте маската редовно като част от рутинната си грижа за косата.

K18 Professional Molecular Repair Hair Mask е изключителен продукт за тези, които искат да възстановят здравето и красотата на косата си. Тази маска предлага цялостно решение за възстановяване, овлажняване и защита на косата, което води до видимо подобряване на здравето, здравината и външния вид на косата. При редовна употреба на тази маска можете да очаквате здрава, силна и блестяща коса, изпълнена с жизненост и красота.

Прочетете повече

попитайте експертите

Разгледайте отговори на често задавани въпроси от клиенти. Ако имате някакви въпроси, нашите специалисти ще се радват да Ви посъветват.

Понеделник-Петък 9:00-17:00 часа.

Задайте въпрос Затваряне на формуляра

Терминологичен речник

Терминологичен речник

Параметри на продукта

ПАРАМЕТЪР Стойност
Портфолио Козметика за коса
Предназначено За жени
Категория Маски за коса
Марка K18
Размер 150 ml
Тип коса Боядисана коса, Суха коса, Изтощена коса, Гъста коса, Всеки тип коса