СЪВЕТИ ЗА КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ

СЪВЕТИ ЗА КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ

Коледа наближава. Какви подаръци и за кого ще купуваме? С какво да заслепим или напротив, да бъде нещо строго неутрално? Какво да изберем за жена и какво за мъж? Задавате ли си тези въпроси? Може би ще намерите желания отговор тук.

КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ЖЕНИ

На първо място е необходимо да се обмисли на каква жена искате направите подарък. Дали тя е елегантна дама, страстен спортист, младо момиче или може би е вашата мила баба? Търсите нещо спортно-елегантно или класическо? Отговорете си на тези въпроси и можете да продължите.

Към елегантния работен костюм е подходяща класически изработената, но модерна дамска кожена чанта от Michael Kors. Или може би такава бяла чанта на Anna Grace. Спортната жена със сигурност ще бъде завладяна от колекцията часовници на Casio в различни цветови варианти. Имат симпатична кръгла форма и дигитален циферблат. Ангажирайте всички сетива, за да разберете какъв цвят ще носи с удоволствие- син, червен или може би розов. Ако не можете да си отговорите, тогава ще бъде по-добре да заложите на неутралния нюанс на сивото. Той се съчетава с всички цветови гами.

Също така, можете да опитате козметика за коса. Шампоан или маска за коса са полезни подаръци, но със сигурност ще е добре да се добави нещо допълнително, може би дамски парфюм. Парфюмна вода с ориенталски характер Versace Crystal Noir е подходящ за жена, която предпочита чувствени аромати. Много популярни са и дамските парфюми на Calvin Klein, например парфюмна вода Eternity. Дайте шанс на класиката.

КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ ЗА МЪЖЕ

С какво да изненадаме господата? Освен обичайните класически подаръци, които намират под елхата всяка година, с какво можем да разнообразим? За какъв тип човек ще избираме? Ако той е спортист, обича да кара колело или да бяга, часовници Festina Sport и Festina Chrono Bike са създадени за ентусиазирани атлети!

Ако се интересува от екстремни спортове, мъжките часовници Casio G-Shock, които са известни с изключителната си издържливост, са особено подходящи за него. Може да се използва и в екстремни условия. Те широко се използват от пожарникари, полицаи и планински спасители. Изработени са във всякакви цветове - от черно, червено, зелено до бяло.

Спортният часовник Festina Chronograph има по-елегантно докосване и попада в очите на мъжете, които обичат да спортуват, но и държат на своя елегантен вид.
Ако търсите нещо, което се съчетава с елегантен костюм, погледнете мъжкия часовник Festina Retrograde или модерните часовници марка Michael Kors.
Ако имате съвсем различна идея, можете да потърсите приятен парфюм. Един от най-популярните мъжки парфюми е Hugo Boss с аромат на подправки с фино докосване на цитрусови плодове. Този завладяващ аромат може да вдигне самочувствието и да върне изгубения баланс. Идеален за мъже от всички поколения. За чувство на свежест и вечно лято, насочваме вниманието ви към парфюмна вода Eau Pour Homme от Armani.

ОЩЕ ЛИ НЕ СТЕ СИГУРНИ В ИЗБОРА СИ НА ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК?

Ако искате да направите изненада, но се страхувате, че може да изберете погрешно, не се притеснявайте. Вече нищо не може да се обърка с електронен ваучер за подарък, който е подходящ и за дами и за господа. При нас ще намерите ваучери за подаръци в размери от 15 до 350 лв. Получателят на подарък ваучер, може да избира измежду безброй луксозни часовници, чанти, парфюми, шампоани и други козметични продукти за коса.

Не забравяйте, че най-важно е вниманието, което сте подарили…