Как най-добре да си изкараме на Хелоуин?

  • СПИСАНИЕ
  • Как най-добре да си изкараме на Хелоуин?

Как най-добре да си изкараме на Хелоуин?

Страх ли Ви е? Би трябвало! Хелоуин е тук, а с него идват хелоуинските партита. Погледнете нашите идеи как най-добре да си изкарате на Хелоуин.

Хелоуин идва! Този типичен англосаксонски празник идва от Ирландия, където се свързвал с празника на „Вси светии“. Хелоун и доднес се празнува вечерта преди Задушница, т.е. на 31 октомври. Всяка страна празнува този празник по различен начин – докато в САЩ например се празнува осезателно навсякъде, в Европа не са толкова последователни.

Без значение дали сте фен на хелоуинските партита или не, подобни забави са много популярни. Как да се приготвим подходящо за тях?

Костюмът не е задължителен

Не всеки се чувства добре в костюми. На хелоуинско парти можете да си изберете от две възможности – смел или по-обикновен костюм. По-смелите са в стил Франкенщайн, вампир или модерен дух. По-обикновените зависят от Вашите творчески идеи. Изборът е Ваш, но винаги можете да го подчертаете с подходящ парфюм.

Ако искате да бъдете наистина зебележителни на хелоуинското парти, не се повлиявайте от актуалните модни течения. Не се стрхувайте да измислите нещо ново и оригинално. Какво ще кажете да се преоблечете като върколак?

Не забравяйте за изразителния грим

На Хелоун можете да дадете воля на фантазията си. Дори да нямате забележителен костюм. Можете да изпъкнете с изразителен грим.

Относно грима и прическите мислете за това колко дълго ще издържи по време на партито. Изберете качествени продукти, които ще Ви гарантират трайност.

Организирате хелоунско парти? Не забравяйте за реквизитите

Можете да си приготвите хелоуинско парти и вкъщи, само не трябва да забравяте за подходящите реквизити. Издълбаната тиква със свещичка е задължителна. Остатъците от вътрешността можете да използвате за супа или мъфини. Прилелите от хартия също могат да допринесат за атмосферата. Фантазията няма граници.

Мрачна музика или филм?

Ако не планирате да посетите хелоуинско парти, не е проблем. Можете да се насладите на мрачна атмосфера и вкъщи. Достатъчно е да си пуснете ужасяваща музика или филм. Този начин за прекарване на Хелоуин се препоръчва за двама, но и сам може да си изкарате добре.

Можем да Ви препоръчаме класика от Tim Burton за тези, които искат да почувстват атмосферата, но все пак искат да заспят. Най-страхливите могат спокойно да изпробват неостаряващите серии на Saw.