Brasty отстъпка

Луксозни парфюми от световноизвестни марки, ексклузивна козметика и модни бижута винаги ще намерят своите клиенти. И именно въз основа на това преживяване решихме да създадем изцяло нова, уникална концепция за онлайн магазин, в която всеки ще намери правилния или перфектен подарък за своята партньорка, сестра или приятел. Но това не бихме били ние, ако останем само с обикновената продуктова гама. Нашият приоритет е да гарантираме, че нашата козметика за кожа, тяло и коса, парфюми, часовници и бижута са на най-добрата цена на пазара. Нашите промоции за продажби, тематични отстъпки Brasty, кодове за отстъпки Brasty, талони за отстъпки и просто купони за отстъпки Brasty ще ви позволят да закупите дори най-луксозното качество на марката. Но внимавайте, отстъпката Brasty винаги е ограничена във времето и не може да се комбинира със стоки в действие и в продажба.

 

Има няколко начина да пазарувате по-евтино в електронния магазин Brasty.bg. Можете да намерите кода за отстъпка Brasty в кампаниите за отстъпки и така наречените книги за отстъпки на нашия бюлетин. Ако искате да станете абонат на нашия бюлетин, няма нищо по-лесно! Просто попълнете имейл адреса си и вземете код за отстъпка за часовник Tommy Hilfiger или друг път купон за отстъпка Brasty за всички парфюми на Hugo Boss. Регистрацията е безплатна, лесна, бърза и необвързваща. Достатъчно е само едно щракване, за да излезете. В никакъв случай не искаме да ви изпращаме спам със стотици спам имейли. Винаги ще получавате от нас само бюлетини, които ще ви заинтересуват с особено специално предложение.

Prohlédněte si zboží v akci

Друг начин да спестите значително е да закупите изгодни комплекти, които стават редовна част от нашия асортимент. Ще оцените ефективността на разходите и естетическия вид на подаръчните пакети на ексклузивни марки, особено в периода преди Коледа, когато възниква въпросът „какво да подаря?" практически е невъзможно да се избегне. И можете най-добре да изразите любовта си към близките си с висококачествени маркови продукти. Независимо дали ще изберете парфюм, крем, подхранващ или стилизиращ продукт за грижа за косата за тях в нашия подаръчен комплект или поотделно, можете да сте сигурни, че получателят ще бъде буквално заслепен. Ако мислите за подаръчен комплект козметични продукти, не забравяйте, че той трябва да бъде адаптиран към вашия тип кожа. По-младите хора са много доволни от подаръците от марките Clinique или Dermalogica. Жените и мъжете на средна възраст ще се радват на комплекти против стареене Juvena или Nuxe.

А професионалните марки козметика за коса като RevlonGoldwellAlterna или Wella предлагат изгодни безплатни пакети 1 + 1 или комплекти за пътуване през цялата година. Ако не знаете как да се справите с нещо, не се колебайте да се свържете с нашата клиентска линия, където опитни колеги с удоволствие ще ви посъветват за вашия избор.