• Alfaparf Milano Precious Nature

Alfaparf Milano

Alfaparf Milano Precious Nature Today's Special Mask Prickly Pear & Orange Заглаждаща маска За всякакъв тип коса 500 ml

Заглаждаща маска За всякакъв тип коса
Код: 116628
Колекция: Precious Nature
Не е в наличност

Преглед

Средна клиентска оценка

Бъдете първият, който ще оцени продукта.

Добавяне на оценки

Напишете рецензия за продукта Alfaparf Milano Precious Nature Today's Special Mask Prickly Pear & Orange Заглаждаща маска За всякакъв тип коса 500 ml

Вашата оценка:

Описание Заглаждаща маска За всякакъв тип коса

Alfaparf Milano Precious Nature Today's Special Mask Prickly Pear & Orange е маска за коса, която е част от серията Precious Nature на Alfaparf Milano. Тази маска е предназначена за укрепване и овлажняване на косата и е подходяща за различни типове коса.

Активни съставки:

  1. Съдържа витамини, минерали и антиоксиданти, които спомагат за укрепването на косата, предпазват я от увреждане и подобряват еластичността ѝ. Принцли крушата също така придава блясък и хидратиракосата.
  2. Портокалово масло (портокал). Съдържа витамин С, който подпомага здравето на космените фоликули и стимулира растежа на косата. Портокаловото масло действа и като естествен балсам и оставя косата мека и лесна за разресване.

Ефекти:

  1. Хидратация.
  2. Укрепване.
  3. Повишаване на блясъка.

За кого е предназначено:

Alfaparf Milano Precious Nature Today's Special Mask Prickly Pear & Orange е подходяща за различни типове коса. Тя е идеална за суха, дехидратирана коса, която се нуждае от допълнителна хидратация и укрепване. Тази маска е подходяща и за коса, склонна към накъсване и увреждане.

Начин на употреба:

Тази маска е лесна за употреба. След измиване с шампоан нанесете маската равномерно по дължината на косата до краищата. Оставете за 5-10 минути и след това изплакнете обилно с топла вода. Препоръчва се маската да се използва 1-2 пъти седмично за най-добри резултати.

Прочетете повече

попитайте експертите

Разгледайте отговори на често задавани въпроси от клиенти. Ако имате някакви въпроси, нашите специалисти ще се радват да Ви посъветват.

Понеделник-Петък 9:00-17:00 часа.

Задайте въпрос Затваряне на формуляра

Терминологичен речник

Терминологичен речник

Параметри на продукта

ПАРАМЕТЪР Стойност
Портфолио Козметика за коса
Предназначено За жени
Категория Маски за коса
Марка Alfaparf Milano
Колекция Precious Nature
Размер 500 ml
Тип коса Всеки тип коса, Непокорна коса