• Alfaparf Milano Oxid'o

Alfaparf Milano

Alfaparf Milano Oxid'o 40 Volumi 12% активираща емулсия За всякакъв тип коса 1000 ml

активираща емулсия За всякакъв тип коса
Код: 123413
Колекция: Oxid'o
  • В склада

сряда 6. 12. При Вас

Цена:
9,28 лв.

Преглед

Средна клиентска оценка

Бъдете първият, който ще оцени продукта.

Добавяне на оценки

Напишете рецензия за продукта Alfaparf Milano Oxid'o 40 Volumi 12% активираща емулсия За всякакъв тип коса 1000 ml

Вашата оценка:

Описание активираща емулсия За всякакъв тип коса

Alfaparf Milano Oxid'o 40 Volumi 12% е професионален кремообразен пероксид, който се използва в комбинация с боя за изсветляване или обезцветяване на косата.

Активни съставки:

- Основната активна съставка е водороден пероксид (водороден пероксид), който е отговорен за окисляването и изсветляването на косата. Съдържа 12% водороден пероксид, еквивалентен на 40 обемни единици. Тази концентрация е доста висока и е предназначена за силно изсветляване на косата.

Ефекти:

- Alfaparf Milano Oxid'o 40 Volumi 12% има силен изсветляващ ефект върху косата. Когато се смеси с боя, позволява да се постигне силно изсветляване до 4-5 тона. Благодарение на по-високото си съдържание на водороден пероксид е подходящ за изсветляване на тъмна коса или за създаване на драматични руси нюанси.

За кого е подходящ:

- Alfaparf Milano Oxid'o 40 Volumi 12% е предназначен за професионални фризьори. По-високата му концентрация и силният изсветляващ ефект го правят идеален избор за тези, които искат драстично да променят цвета на косата, да я изсветлят или изсветлят. Препоръчва се за използване само в професионална салонна среда с експертни насоки.

Употреба:

- Важно е да прочетете правилно и да следвате инструкциите на производителя преди употреба. Alfaparf Milano Oxid'o 40 Volumi 12% се смесва с цвета според точното съотношение и се нанася върху косата според техниката на избраната прическа. Дълготрайността и крайният ефект зависят от времето на нанасяне и от моментното състояние на косата ви.

Прочетете повече

попитайте експертите

Разгледайте отговори на често задавани въпроси от клиенти. Ако имате някакви въпроси, нашите специалисти ще се радват да Ви посъветват.

Понеделник-Петък 9:00-17:00 часа.

Задайте въпрос Затваряне на формуляра

Терминологичен речник

Терминологичен речник

Параметри на продукта

ПАРАМЕТЪР Стойност
Портфолио Козметика за коса
Предназначено За жени
Категория Продукти за боядисана коса
Марка Alfaparf Milano
Колекция Oxid'o
Размер 1000 ml
Тип коса Всеки тип коса