Коледа е тук! Идеи за подарък за вашия партньор

  • СПИСАНИЕ
  • Коледа е тук! Идеи за подарък за вашия партньор

Коледа е тук! Идеи за подарък за вашия партньор

Изборът на правилни подаръци за вашия партньор може да бъде трудно предизвикателство. Не всички мъже са еднакви и докато някои търсят лукс, други ще оценят умерената елегантност. Прочетете нашата статия и се вдъхновете за идеалния подарък на вашия партньор.

Може би се чудите - какво ще му дам под дървото тази година? Имаме класически съвети за вас, които никога не остаряват. Опитайте с хубави ръчни часовници, ароматен парфюм или луксозни бижута. Няма ограничения за въображението. Но откъде да започнете?

Няма да обидите с ръчен часовник

В света има малко мъже, които не биха оценили изящната изработка, която представляват часовниците. Можете да избирате от голямо разнообразие от часовници, което ще бъде оценено подобаващо както от съвременните и модерни мъже, така и от по-старомодните. Във всеки случай партньорът ви ще ви обича още повече, когато получи часовника си.

Заложете на модните часовници Tommy Hilfiger, които са не само елегантни, но и въплъщават философията на съвременния мъж. Устойчивият часовник Casio G-SHOCK, който е особено ценен от активните мъже, също не е лош избор. Вашият партньор няма да се обиди, ако му подарите нещо от добре познатата американска марка Timex, която съчетава традиция и елегантност. Часовникът Festina също е неостаряваща класика, перфектен пример за швейцарското качество на изработка.

Какво ще кажете за парфюма?

Ако подарите на партньора си парфюм, не означава непременно, че неумело намеквате за нещо. Лично избраният от вас аромат не само ласкае мъжът, но и увеличава неговата привлекателност в очите Ви. Придайте самочувствие в течно състояние, което олицетворява оригиналния парфюм.

Hugo Boss е вечната класика на парфюмите, която може да превърне мъжествеността в символ на практически всеки партньор. Не лош избор са парфюмите на Paco Rabanne, който има в портфолиото си ароматни парфюми от всякакъв вид. Типично мъжки аромати символизират и парфюмите на Davidoff, който е нещо повече от марка цигари. Но ако наистина искате нещо оригинално, с което партньорът ви наистина ще се отличава, заложете на нишови парфюми от Acqua di Parma. Екзотичните и уникални аромати подчертават личността на всеки мъж. 

Бижутата са модерни и подхождат на мъжете

Отминали са дните, когато бижутата са били привилегия само на жените. Съвременният мъж се грижи все повече за външния си вид, а бижутата са част от това. Но забравете за обеци и колиета. Подходящи мъжки бижута са гривни, предимно от кожа. Те могат да съживят мъжката китка и подходящо да допълнят например часовниците. Просто изберете подходящата за партньора си.

Безусловно номер едно сред бижутата за мъже са тези, от марката Sector. Уверените бижута в морски стил, не се ограничават само до кожа, но и предлагат продукти, изработени от хирургическа стомана. Гривните на Tommy Hilfiger са наистина класика. Модната къща от Ню Йорк не се страхува да се впусне в нови и смели тенденции, докато гривните на американската марка олицетворяват елегантни и фини мъжки бижута. Изчистеност, олицетворява марката Guess, която предлага семпли, но много хубави мъжки гривни.

Вече знаете ли какъв подарък, ще вземете на партньора си? Ако не, не се колебайте да разгледате нашия електронен магазин, където ще намерите не само вдъхновение, но и мечтания ви перфектен подарък за вашия партньор.