8 Начина да го накараш да се влюби в теб

  • СПИСАНИЕ
  • 8 Начина да го накараш да се влюби в теб

8 Начина да го накараш да се влюби в теб

За изпълнена с любов връзка, копнее всяка от нас. Любовта е една от основните човешки нужди, непосредствено след физиологичните (дишане, вода и храна, сън, възпроизводство...)Но как да я получим? И как да увеличите вероятността, избраникът на сърцето ни да се влюби в нас? 

Истинската любов, въпреки чистата й природа е доста спорна тема. Някои се опитват да я определят философски, други психологически, трети използват химически формули, а много хора я възприемат просто "човешки". Според нас във всеки от тези възгледи е скрита част от истината, и човек не трябва да следва само един от тях.

Всички тези подходи за щастие са съгласни поне за едно нещо, че любовта винаги е предхождана от фазата, наречена влюбване. Докато една жена може да се влюби много бързо, както неправилно се казва "любов от пръв поглед", мъжът се оглежда наоколо и избира жени на базата на своите сексуални инстинкти (и генетично обусловена рационалност). Ако чувства, че няма необходима химия между него и избраната жена, той дори не се опитва да я опознае повече и продължава търсенето си. Но ако някоя жена го заинтригува сексуално, той й дава цялото си време и внимание, за да разбере докъде ще стигне.

Точно на този етап имате уникален шанс да се вмъкнете дълбоко в главата му, в сърцето (и в панталоните му). Ако наистина се влюби във вас, други жени за него в продължение на няколко дълги месеца, може би дори години, напълно ще престанат да съществуват. И когато от ваша страна любовта напълно разцъфне, и двамата ви очаква един от най-красивите периоди в живота ви

Но останете здраво стъпила на земята и се подгответе за факта, че връзката ви може да остане само физическо привличане и никога да не стигне до втора фаза - влюбването. В този случай зависи единствено от вас двамата, дали ще се примерите с този факт и ще бъдете заедно само заради вашите физиологични нужди или ще се отдадете на нови завоевания.

Пожелаваме ви да омаете своя избраник с истински чувствителен аромат на “стартовата линия”. Още от този момент си струва да се опитате да завладеете сърцето му. Как да успеете да го накарате да се влюби във вас?

Бъдете себе си

Въпреки че тази статия може да служи като списък със задачите, след изпълнението на които, ще бъдете възнаградени, бъдете разумни. Мъжът не е робот и няма ръководство, което да го настрои според вашите изисквания. Затова, ако искате да се влюби във вас, не се отнасяйте с него по този начин. Не купувайте купчини рекламирани книги от рода на "как да го свалите", "как да бъдете неустоима" или "правила за щастлива любов". Важното е да бъдете естествена. Такава, че наистина да може да ви опознае и да се влюби в вас. Не се опитвайте да бъдете и да живее живота на друга жена. Бъдете горда с това, което сте.

Смейте се

Смехът е подправката на живота. Без него животът ни щеше да има вкус на прозрачна супа от работническа столова. Въпреки че много мъже в това отношение си прекарват добре с приятелите си, от сърце да се смеят с любимата жена, има много по-голяма стойност за тях. Да се шегуваш в мъжка компания е наистина хубав масаж на егото, но усещането за сълзи от нейния смях за тях е безценно. Така че възприемайте усилията му да ви разсмее и когато усетите нуждата да се смеете от сърце, се смейте! Покажете му, че той определено не ви отегчава. 

Покажете му, че знаете какво искате

Нищо не дразни мъжа повече от ситуацията в ресторанта, когато прегледа менюто за три минути и има избрани храна и напитки, докато жената поне два пъти го прочете отгоре до долу и след това каже, че дори не знае какво й се яде. Познато ли ви е? В наша защита трябва да кажем, че не го правим умишлено и не сме толкова придирчиви. Причината е нашето болестно преследване за съвършенство. Обяда или вечерята в ресторанта възприемаме като рядък момент и се опитваме да направим избраната храна незабравима. Но с това преувеличено усилие и нерешителност всъщност разваляме нашите моменти със скъпата ни половинка. Затова завършете с нерешителност! Просто изберете първата храна, която искате да вкусите и направете с това незабравимо впечатление. Когато види как ясно познаваш своите вкусове, той ще иска да разбере къде си също толкова безкомпромисна.

Вярвайте си

Ако имате ниско самочувствие, започнете веднага да работите за подобряването му. Днес ще срещнете думата "мотивация", "самоуправление" или "самоуважение" почти навсякъде, където погледнете, така че не ги пренебрегвайте и се потопете в тайните им. Ако искате той да се влюби във вас, първо трябва искрено да заобичате себе си. Ако не се чувствате добре в кожата си, мъжът го усеща и не иска да се чувства по същия начин с вас.

Ето защо редовно работете върху вашето психическо здраве - хвалете се, записвайте вашите постижения, оценявайте силните си сили на глас, награждавайте се и особено се научете да приемате комплименти! Ще видите, че повишеното ви самочувствие действа на мъжа като магнит и най-накрая ще си заслужите да се чувствате като кралица.

Като перфектен ежедневен стимулатор на самочувствие и да подсладите ранното ставане, предлагаме флорален или цитрусов дамски парфюм. С тях винаги ще бъдете свежи и секси.

Грижете се за себе си и своята женственост

Въпреки че непрекъснато чувате оплакванията на мъжете, за това колко време жените им прекарват в банята, не им вярвайте. Това е просто стенание, дълбоко вкоренено в мъжкото ДНК, което може и да забавлява някого все още (особено маниаци с любимата им тема "Марс срещу Венера"), но няма нищо общо с реалността. Всъщност всеки мъж желае красива жена и осъзнава, че без дългите процеси в банята и извън нея няма как да стане.

Така че не се притеснявайте да се грижите за косата, ноктите, зъбите, кожата си... Решете се, боядисвайте се и не гледайте часовника. Ако изглеждате красиви външно, ще се чувствате така и вътрешно, а това ще повлияе положително на целия ви живот. Последвалото вниманието от страна на мъжа, ще бъде просто черешката върху тортата.

И преди всичко, отвъд визуалната красота, не забравяйте да се държите като жена. Нищо не изглежда по-грозно от добре поддържана красавица, която като проговори и със своята вулгарност ще засрами и най-циничния тираджия.

Не съжалявайте за изгубените пари по вашия гардероб

Вече не сте малки. Вече печелите пари и можете да ги управлявате. Но може би в себе си имате твърде силно вкоренен родителски урок, "ненужно не разхищавай", което ви принуждава да пестите голяма част от доходите си. Забравете за ограниченията и се забавлявайте!

Докато парите винаги могат да се изработят, продължителността на живота ни е ограничена. Ето защо ние се отнасяме към парите с уважение, но в същото време не им обръщаме изключително внимание. Те са просто средство да направим живота си по-приятен!

В първата фаза на промяната всяка жена трябва да инвестира в гардероба си. Тази стъпка е тясно свързана с предишните две точки. Разберете какво ви подхожда и постепенно заменете тези избледнели тениски и скъсаните джинси с нови, еластични, богато оцветени модели, които ще носите с любов, а не по принуда.

Докато пазарувате дрехи, мислете как и с какво ще ги комбинирате. Не купувайте нови и нови неща ненужно, а в същото време постоянно да се оплаквате, че няма с какво да се облечете. Ако все още не сте запознати с вашия стил, започнете просто. Купете си хубави прилепващи джинси, едноцветни тениски (бяла, черна, някои пастелни цветове), топла жилетка, моден часовник, ниски маратонки или обувки и красива подходяща чанта. По този начин ще бъдете сигурни, че ще изглеждате чудесно и благодарение на часовника си, вашият избраник никога вече няма да се налага да ви чака.

Ако още не сте направила това, опитайте към своята визия да включите бижута. Добре избраното бижу може да привлече вниманието в правилната посока и разкрива нещо повече за дадената жена. Обеците умеят да привлекат вниманието на мъжете към вашата коса. Колието привлича погледа към лицето. Гривната показва, че жената държи на това как действа на околните. Мънистата и кожените гривни издават, че притежателката им обича приключенията, харесва й да пътува и не се бои от никакви предизвикателства. Сребърната или златна гривна говори за това, че жената с удоволствие ходи на партита и обществени мероприятия. Така, че ако допълните визията си с бижута, ще изглеждате по-добре и ще спечелите още плюсове сред мъжете. Освен това със своята външност може да се целите към конкретни типове мъже, които ви привличат.


Бъдете независима

Ние не говорим за еманципация и още по-малко за феминизъм! По този начин с мъжете няма да успеете. Мъжът трябва да чувства, че сте нежно цвете, което се нуждае от деликатна и редовна грижа, за да се избегне изсушаването. Затова го оставете да отваря вратата, да шьофира и да сваля нещата от високите рафтове. Не пропускайте покана за вечеря, за кино или за романтичен уелнес уикенд. Не забравяйте, че всички мъже са твърдоглави по природа, непоколебими и никой не може да ги принуди да правят неща, които не искат. Ако иска да ви покани, той наистина го чувства така. 

Независима ще бъдете и в смисъла, да не прекарвате всяка вечер с ръце в скута си, чакайки да дойде и да ви забавлява. Да, споделените моменти са предпоставка за щастливи взаимоотношения, но също така трябва да можете сами да запълвате свободното си време. Спортувайте редовно, ходете на театър, на интересни лекции или изложби, говорете с вдъхновяващи хора, правете всичко, което ви кара да се усмихвате. И когато се срещнете вечер, говорете с него за това, което сте изпитали или научили. Заразете го с ентусиазма си! Ще видите, че наистина ще ви обича заради тази характерност.

Слушайте го

Във връзките е вкоренен стереотипът, че жените са много по-забележителни от мъжете, а мъжете често се дразнят за тази особеност. Но знаете ли, че според няколко проучвания, мъжете са почти същите като своите половинки? Просто не с всички (с това са толкова различни от жените), но изключително в кръга на добри приятели - мъже. Затова, когато на улицата случайно чуете разговор между двойка ви изглежда, че бедният човек намира под картечен огън. Това не се дължи само на броя на произведените от жената думи, но и на бързината на речта и на височината на гласа. Именно тези два фактора правят много трудна комуникацията между принцесите и техните храбри рицари…

Как да не го подценявате словестно? Просто го слушай. Не говорете само за себе си и за това, което сте правили през деня или кой как ви е дразнил. Накратко обобщете най-важните събития от изминалия ден и го оставете сам да попита каквото го интересува. И ако нищо от това не го интересува и избере друга тема на разговор, преглътнете гордостта и го оставете да води. Ще бъдете неустоими! Мъжете също обичат да говорят за себе си и за предоставената им възможност, с удоволствие ще ви слушат после. 

Ако имате отношения с интроверт, който тепърва се запознава с правилата за комуникация с жени, можете да поемете юздите, но нежно и не за прекалено дълго време. Спокойно определете темата на разговор и питайте каквото ви интересува. Но в случай, че вашият "срамежливец" проговори, не му взимайте думата. 

И най-добрият съвет накрая

Твърде много не анализирайте и не се опитвайте да следвате сляпо съветите на тези или онези експерти. Статии от този тип са предназначени да служат главно като източник на вдъхновение, а не като споменатото по-горе ръководство. Следвайте главно своите сърце, ум, опит и интуиция. Всяко партньорство се основава на различни ценности. Затова с усмивка започнете да търсите "правилния" и не забравяйте да се радвате на живота. Стискаме палци!

Етикети

Препоръчани статии