Diesel: вкуси успеха

Diesel: вкуси успеха

 

ВЕЧНИЯТ DIESEL

 

Италианската модна фирма Diesel била основана през 1987 в Северна Италия под ръководството на креативня визионер, чието име звучи ударно, както названието на цялата негова фирма - Renzo Rosso. Diesel, най-известният производител на дънки, се специализира преди всичко върху продукти за по-младата генерация. Но освен обувките и облеклото може да предложи различни парфюми, очила, часовници, куфари и козметика с невероятно качество.

Не се колебайте да ги изпробвате. Няма да бъдете разочараовани.


Часовници Diesel

Великолепни, мултифункционални, оригинални, иновативни, перфектно изработени, на достъпни цени - всичко това би могло да се каже за бранда Diesel. Въпреки че нямат дълга традиция в часовникарския свят, качество и въздействие не им липсва. Това са часовници, които ви придават самочувствие и подчертават вътрешната Ви сила. С тях никога повече няма да се страхувате да се отличавате в тълпата. Точно обратното - игриво и непринудено ще станете модел за останалите.

Часовници Diesel се отличават със своята самоуверена сила. Смели са, нетрадиционни и бързо се запомнят. Най-често ще се срещнете с аналогови модели с изразителен циферблат, но бихте могли да намерите и дигитални. Можете да изберете модели със стоманени верижки или кожени каишки в различни цветови вариации.

ИЗБЕРИ СИ


Парфюми Diesel

Предложението от парфюми Diesel е също така оригинално и смело. Достатъчно е само да погледнте необикновените им флакони и ще Ви стане ясно.

Мъжките парфюми Diesel залагат на смелостта и освободеността, дамските парфюми на романтиката и женската енергия. Цветни, дървесни и ориенталски аромати. Те са нежни, но въпреки това скриват в себе си мечтата за приключение. Невероятно ще се отразят на уморената Ви мисъл и дух и ще събудят във Вас вдъхновение.

ИЗБЕРИ СИ

 

Какво още чакате? Мечтаете за нови преживявания, обичате изненадите и искате промяна? Нужен Ви е парфюм, който ще Ви помогне в усилието да успеете. Или го подарете на някого, който има нужда от тази опора и инспирация.

Живейте живота си без задръжки и не се страхувайте да заблестите!