Промоция на Lacoste

Промоция на Lacoste

Към офертата


Когато искаме да изглеждаме страхотно и същевременно да се чувстваме удобно, няма по-добър избор от този да се облечем спортно-елегантно. Известният френски тенисист Рене Лакост добре е знаел тази истина, когато през 1933 година е основал собствената си марка лежерно облекло. Неговата легендарна поло блуза с якичка е любима не само на ценителите на белия спорт, но и на всички, които се грижат за външния си вид и искат да се чувстват удобно.


Кой днес не познава логото със зеления крокодил, гордо носено от всеки един продукт, произведен от Lacoste? Тояно това е прозвището на легендарния тенисист. Марката вече отдавна не произвежда само тениски, но в нейното портфолио ще откриете и модни аксесоари, часовници и парфюми. Вече повече от 100 години от основаването й фирмата е тпреоткривана от хора от различните поколения, обединени от любовта си към качествените продукти и добрия вкус относно модата. Ще станете ли и Вие членове на клуба?


Изберете и Вие най-доброто от продуктите на френската марка Lacoste:


Запознайте се с практичните и елегантни часовници Lacoste


Защото марката Лакост е родена на тенис корта, не е изненадващо, че и часовниците, които произвежда, са в спортен стил. Същевременно не им липсват елегантност, изчистени линии и най-вече отлично качество, на което може да се разчита.

Мъжките часовници ще бъдат стилно украшение на китката на модерния мъж. Ще Ви съпровождат перфектно във всяка една ситуация, както когато участвате в бизнес среща, така и ако се отбиете да поспортувате след работа. В офертата ще откриете прекрасни часовници с по-сложни циферблати и елегантни кожени каишки, както и модели в спортен стил, в най-различни цветове .

Всички дами, които имат добър вкус и не са привърженички на евтините претруфени модели, със сиурност ще харесат дамските часовници Lacoste Не е лесно да се избира сред тях. Дали ще харесате елегантен модел с кожена каишка и златен циферблат, или по-скоро ще предпочетете цветен спортен часовник? Който и от тях да изберете, може да разчитате на качествена изработка и дълга издръжливост.

Lacoste не е забравил и най-малките . Избирайте от веселите детски часовници Lacoste, които ще се харесат както на момчетата, така и на момичетата.


Усетете енергичните и свежи парфюми Lacoste

Когато си представяме типичните френски парфюми, сигурно ще си спомним за много елегантни и изискани аромати със стогодишна история. Франция обаче е многолика. Доказателство за това са и така обичаните парфюми Lacoste, които със сигурност не спадат към тежките пудрови аромати. Напротив. На тези парфюми не им липсва лекота, свежест и младежка енергия, които с радост ще споделят с тези, които са заинтерeсовани от тях. Не струват стотици, обаче имат какво да предложат и не изостават по качество от скъпата конкуренция. Пробвайте ги и ще се уверите сами, че ще Ви допаднат.

Сред най.предпочитаните дамски аромати на Lacoste със сигурност се нареждат цветно-дървесната Por Femme или цитрусовият Touch of Pink. Господата ще се наложат с цитрусовата класика Lacoste Essential или тоалетната вода Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Blanc, решена в спортен дух.