Изгодни покупки на brasty.bg

С покупката в нашия електронен магазин ще получите не само мечтания часовник, парфюм или козметика за коса, но и много други преимущества.

Какво конкретно предлагаме специално за вас?

  1. Оригинални маркови стоки
  2. Най-добрата оферта на пазара
  3. Безплатен подарък
  4. Гаранция за връщане или замяна на стоките до 30 дни
  5. Неограничена възможност за връщане на неизползваните стоки
  6. Неограничен следгаранционен сервиз


Оригинални маркови стоки

Всички часовници са закупени изцяло от сертифицирани доставчици. В нашата оферта ще намерите най-известните марки часовници, парфюми и козметика за коса: Casio, Festina, Invicta, Hugo Boss, Rosefield, Timex, Chanel, Gucci, Versace, Guess, DKNY, Burberry, Dior, Calvin Klein, Matrix, L'Oréal, Wella, Kérastase и още много други. Ние ги разпространяваме в няколко европейски държави повече от 7 години. Доказателство за истинността са милионите доволни клиенти


Най-добрата оферта на пазара

Работим усилено, за да гарантираме, че нашият онлайн магазин не е просто "примамлив щанд", а място където ще се чувствате добре и с радост да се върнете при нас. Затова всеки ден сравняваме нашите цени с тези на конкурентни електронни магазини и ви предлагаме възможно най-ниските. Ние също се основаваме на комуникация с клиентите, бърза доставка и евтина пощенска услуга, защото всяка част от цялото е важна.


Безплатен подарък

Получавате подарък от нас към всяка поръчка. Офертата периодично се променя, така че винаги ще бъдете изненадани с нещо ново. Разгледайте нашата актуална оферта за безплатни подаръци!!


Гаранция за връщане или замяна на стоките до 30 дни

Както добре знаете, като потребител имате законно право да се откажете от договора за покупка в рамките на 14 дни от датата на получаване на стоката. Но ние ви даваме два пъти по-дълъг срок!

Ние осъзнаваме, че онлайн пазаруването понякога е лотария. Чантата не може да се пипне, парфюмът да се помирише или козметиката за коса да се пробва… В този случай обичайните магазини определено имат предимство. Но що се отнася до парфюмите, дори и там нямате шанс да разберете дали наистина някой от тях ще ви подхожда. Всеки парфюм има три фази - глава, сърце и основа, в които са вложени различни ароматни есенции. В парфюмерията ще се запознаете само с главата (освен това не съвсем ясно, защото във въздуха там се разнасят "много други глави"). За да усетите основата трябва да изчакате спокойно няколко часа, а след това може да останете неприятно изненадани… Следователно възможността да усетите парфюма в магазина не гарантира цялостното ви удовлетворение от покупката. 

С още по-голяма несигурност клиентите подхождат при закупуването на висококачествени маркови часовници, които в сравнение с парфюми или козметика за коса струват много повече пари, затова те трябва да носят радост на своите собственици не с месеци, а с години… Дали отговаря на вашия вкус или не, за две седмици, със сигурност ще си изясните, като го носите здраво на китката си и не ограничавате своите обичайни дейности.

Поради тези причини, каквото и да поръчате от нас и не отговаря на вашите очаквания, можете да го върнете или замените до 30 дни, без да посочвате причина. Разбира се, стоките трябва да са без никакви видими признаци на използване. В случай на връщане, сумата ще бъде възстановена по банковата ви сметка.


Неограничена възможност за връщане на неизползваните стоки

Познавате тази ситуация. Купувате нещо, без което вече не можете да си представите живота си, но след определен период получавате болезнено пробуждане... Или искате да направите някой щастлив с най-красивия според вас подарък, но тогава откривате, че вкусът на този човек се различава значително от вашия... Това няма никакво значение, защото при нас имате възможност да коригирате ситуацията лесно.

Мъжките и дамските маркови часовници не са съвсем евтини, затова разбираме, че може да отлагате дълго време покупката (за вас или за някой близък). Но при покупката в нашия електронен магазин ще се избавите от вашите съмнения! Неизползваните и главно неповредените часовници, можете да ни изпратите обратно. Ако те наистина са „като нови“, с удоволствие ще ги заменим с друг модел или ще ви върнем обратно сумата по банковата ви сметка.


Неограничен следгаранционен сервиз

Също както автомобилът и часовникът трябва да минава през сервиза за проверка от време на време (оптимално на всеки 2-3 години). Само така можете да сте сигурни в тяхната 100% функционалност. Обърнете специално внимание на водоустойчивите часовници. Ако ги потопите например в солена, твърде студена или прекалено топла вода, поради агресивното действие на солта или топлинното разширение, може да започне да прониква вода в тях. Веднага щом забележите малко влага от вътрешната страна на корпуса (обикновено се овлажнява стъклото), проверете веднага часовника си. Благодарение на правилната грижа може да ви служи перфектно и до 80 години.

Имате нужда от сервиз (тест за водоустойчивост, почистване на корпуса, настройка и т.н.), смяна на батерията или някаква поправка, но не знаете към кого да се обърнете? Изпратете ни часовника си и ние ще се погрижим за всичко. Няма значение, кога сте го купили от нас. Ще ви помогнем.