Перфектни парфюми Lacoste

Перфектни парфюми Lacoste

Сигурно познавате марката Lacoste главно заради луксозното им облекло. Но Lacoste, не са само ризи и обувки с лого на крокодил. Това също са невероятни парфюми. Lacoste съчетава спортен дух с желание за победа на всяка цена.

Парфюмите Lacoste отлично характеризират този стил и следователно са идеални особено за спортно ориентирани хора. Малцина аромати могат ясно да отразят вашето желание за свобода и успех и в същото време да го комбинират с непринуден стил, като парфюмите Lacoste. Просто не можете да устоите на тези аромати, повярвайте ни.

 

За кого избирам аромат?

Дамски парфюми Lacoste
Мъжки парфюми Lacoste

 

Мъжки парфюми Lacoste

Господа, марката Lacoste има какво да ви предложи, aко сте настроени към спорта и не се страхувате от никакви предизвикателства. Мъжки парфюми Lacoste са идеални за спортно ориентирани мъже, но са подходящи и за небрежна елегантност. Lacoste ще блести особено на партито, където ще ви направи звезда, към която ще се обърнат много момичета. Мъжки парфюми Lacoste привличат вниманието от пръв поглед и в същото време не губят нищо от естествеността си. Те са толкова съвършено хармонични аромати, че почти всеки, който си ги купи ще се влюби в тях. Lacoste е просто начин на живот.

Дамски парфюми Lacoste

Дамските парфюми на Lacoste са буквално предназначени за активни и елегантни жени, които без страх се стремят към целта си и знаят какво искат от живота. Ако все още не сте такава дама, но бихте искали да станете, тогава няма причина да се отчайвате - парфюмите Lacoste ще ви помогнат. Те внасят елегантни дамски аромати. Дамските парфюми Lacoste ви дават усещането за победа.


Най-популярните парфюми Lacoste

Lacoste pour Femme Парфюмна вода за жени 90 ml 72,36 лв.
Lacoste Essential тоалетна вода за мъже 125 ml 49,52 лв.
Lacoste Challenge тоалетна вода за мъже 90 ml 48,72 лв.
Lacoste Touch of Pink тоалетна вода за жени 90 ml 63,65 лв.
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Blanc тоалетна вода за мъже 100 ml 79,86 лв.
Lacoste Pour Femme Légére Парфюмна вода за жени 90 ml 62,32 лв.
Търся
Търся
up