Парфюми на страхотни цени

Парфюми на страхотни цени


Всеки ден се събуждаме в леглото, за да изпълняваме сутрешните си ритуали, отиваме на работа, управляваме всички задачи, които животът ни е подготвил за днес, след това малко забавление или спорт и отново си лягаме. Но можем да разрушим стереотипа на ежедневието. И не е нужно много. Пуснете парфюми във вашия свят, които могат да превърнат обикновените моменти във вълшебни моменти. Просто изберете правилния и денят ви никога няма да бъде същият!


ПарфюмиПодаръци към поръчка

За всяка поръчка, която правите в нашия електронен магазин, имате право на подарък. Просто изберете своя подарък и го добавете към кошницата на поръчката си.


Безплатна доставка

  • Само сега: БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА НАД ПРОДУКТА

Харесвате да пазарувате онлайн и се чудите как да спестите от разходите за доставка? В такъв случай имаме страхотни новини за вас! Вие купувате любимите си продукти от нас, а ние ще ги доставим безплатно до вашия дом. Така наистина ще плащате само за избраните от вас часовници, парфюми, бижута, козметика за тяло или за коса - без такси за опаковане и доставка.

ПРОДУКТИ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


За кого избирам аромат?

Още в древна Арабия, нашите предци са използвали парфюма за основен разкрасяващ елемент. Това не се е променило до днес и продажбата на парфюми е една от любимите области на красотата. Правилно подбрания аромат може да направи много. Той добавя енергия и оптимизъм, може да ни покрие с мистериозен воал, успява да ни насърчи, да ни даде самочувствие и да подкрепи харизмата ни. Качественият парфюм може да направи повече от добър грим или перфектна прическа. Той придружава своя носител на всяка стъпка и приковава внимание на всички около него. Затова мъжки и дамски парфюми не трябва да се пренебрегват. Превърнете един обикновен ден в изобилие от преживявания с нов аромат!Какъв аромат да изберем?


Когато избирате нов парфюм, трябва да имате предвид по какви поводи искате да го ползвате. Групите на флоралните, цитрусовите или дървесните парфюми са особено подходящи за ежедневието или по време на работа. Но ако ви очаква специално вечерно събитие, не се страхувайте да посегнете към по-тежък парфюм от групата на ориенталските или на шипровите, който определено можете да си позволите в тези ситуации.

Днес можете да намерите практически всички видове цветя във флорални парфюми. Най-често срещани са рози, жасмин, момина сълза, виолетки или тубероза. Те често се комбинират с плодови тонове. Флоралните парфюми не са само дамски, но също така можем да намерим и представители на мъжки парфюми сред тях.

Цитрусовите парфюми съдържат екстракти от цитрусови плодове. Те са много освежаващи, с леко горчиви тонове. Носете ги през горещите дни, когато те ще ви дадат енергия и весело настроение.

Популярни сред жените и мъжете са дървесните парфюми, които са подходящи за всеки повод. Ако в състава им не е включена ванилия, те обикновено не са сладки и ще се понравят и на по-зрели личности. Обикновено съдържат сандалово дърво, кедър или абанос в комбинация с екзотични цветя или подправки.

Ориенталските парфюми са сред най-старите досега. Примес на ориенталски подправки като карамфил, канела, ванилия, както и кехлибар, шоколад, карамел, кафе, фурми или праскови създават интересни, екзотични аромати, които даряват на техния носител аура на мистерия и непознати далечни пейзажи.

Шипровите парфюмите са най-рядко срещаните. Те могат да се похвалят с мъхести, земни и дървесни оттенъци, които им придават клонките. Те се комбинират с цитрусови плодове, смола и кехлибар, които им придават леко сладък и същевременно свеж аромат.


Каква е разликата между парфюм, тоалетна вода и одеколон?

Разделяме парфюмите и според концентрацията на етерични масла:

  • Парфюм - 20-40% ароматна есенция до 90-96% алкохол, трайност 5-8 часа
  • Парфюмирана вода (EDP) - 15-20% ароматна есенция до 85-90% алкохол, трайност 4-5 часа
  • Тоалетна вода (EDT) - 5-15% ароматна есенция до 80% алкохол, трайност 2-3 часа
  • Одеколони (EDC) - 2-4% ароматна есенция до 70% алкохол, трайност 2 часа


БЕСТСЕЛЪРИ