Най-добрите подаръци за Свети Валентин

  • СПИСАНИЕ
  • Най-добрите подаръци за Свети Валентин

Най-добрите подаръци за Свети Валентин

Отново е тук денят, в който влюбените хора ще признаят любовта си и когато някои двойки се сближат още повече. Защо така? Нека да разгледаме по-отблизо 14 февруари. В календара намираме името Свети Валентин на тази дата, това вече го знаем. Но кой е бил Свети Валентин, когото всички влюбени отбелязват на този ден, не се знае и до днес. Не са известни нито мястото, нито датата на раждането и смъртта му. Когато папа Геласий I за първи път назначава поклонението на Свети Валентин на 14 февруари 496 г., той заявява, че е човек, чиито имена се почитат правилно, но чиито дела знае само Бог.

Оттогава Свети Валентин се чества като празник на всички влюбени. Зарадвайте любимите си хора с подарък! Изненадайте с марков парфюм или козметика. Изразете любовта си с малък подарък и ще видите как вашата скъпа половинка ще засияе и колко ще се зарадва на жеста.

 

За кого търсите подарък?

 

Cilovka_Valentyn_Zeny_300x300_BG
Cilovka_Valentyn_Muzi_300x300_BG

 

Парфюми

Парфюмите ще зарадват както жените, така и мъжете. Те са универсален подарък, който е подходящ буквално за всеки повод. Можете да поръчате доказана класика, тоест парфюм, който ползва любимата ви, а можете да опитате да експериментирате и да поръчате парфюм според състава. Ако знаете, че вашата приятелка обича флорални аромати, филтрирайте всички флорални парфюми и изберете правилния. Ако приятелят ви обича пикантни парфюми, изберете от десетки пикантни аромати. В нашето предложение ще намерите аромата точно според вашите представи.

Козметика

Не избрахте ли парфюм? Не се отчайвайте, ще спасите положението с маркова козметика! В нашето предложение ще намерите маркови шампоани, балсами, кремове, серуми, почистващи гелове, гримове, спирали, червила или пудри. Разполагаме и с мъжка козметика, както за коса, така и за лице и тяло. Зарадвайте половинката си с нещо качествено и изберете луксозна козметика на страхотна цена.