Насладете се на месец, пълен с любов…

  • СПИСАНИЕ
  • Насладете се на месец, пълен с любов…

Насладете се на месец, пълен с любов…

Покажи офертата

Не знаем за Вас, но ние възприемаме месец май като един от най-приятните месеци в годината. Най-накрая, можем да захвърлим зимните дрехи, да се насладим на гледката на цъфналите дървета и да усетим аромата на оптимизма наситил въздуха. Независимо дали това е уникална пролетна свежест или луксозен парфюм, изведнъж се изпълваме с добро настроение, което се отразява положително върху създаването на нови и задълбочаващи вече съществуващи отношения… Затова определено сме съгласни с обичайното наименование на месец май, като месец на любовта, и заради доказателства, че наистина е така, които откриваме всеки ден, навсякъде около нас.

Тъй като любовта е една от най-красивите човешки емоции, трябва да я уважаваме и защитаваме като най-ценното съкровище. И няма значение дали обичате друг човек, своето куче, работата си, танци, четене, спорт, добра храна, пазаруване или пътуване… Погрижете се за Вашата голяма или малка любов, защото само благодарение на тях можете да живеете наистина пълноценен живот. Целунете своята любима под някое цъфтящо дърво и добавете нов прилив на енергия с чувствен парфюм! В нашата оферта ще откриете най-желаните дамски парфюми, пълни с великолепни цветя, сочни плодове и ценни подправки. Сред тях например тематични за месец май с аромат на череши са дамски парфюми Amour (от Kenzo) или Fleur de Parfum (от Chloé).

Но месец май не е само "месец на любовта". Също така празнуваме 1-ви май като Ден на труда! И как да отпразнуваме този ден по-добре освен с почивка?… Наслаждавайте се на топлите пролетни дни, настанете се удобно, не ходете никъде, и пазарувайте в уют, там където се намирате. Всички желани от Вас подаръци и модни продукти, ще донесем до Вашия дом.

Изберете своя мечтан часовник от 300 дамски и мъжки модела MK. А сега специално за майските празници - с голяма отстъпка. Какво повече? За всеки часовник ще получите подарък от нас - безплатна доставка и безплатен следгаранционен сервиз.

И Tommy Hilfiger знае как да спечели вниманието на жени и мъже… Въпреки че класическите часовници с кожена каишка се радват на най-много славни моменти, TH доминират над тях. Оставете се на тяхното очарование. С покупката си от нас, сега ще получите всички горепосочени ползи. 

Нека Ви разкрием нещо: жените имат по-чувствително обоняние от мъжете. Затова пазаруването за козметика, парфюми и почистващи продукти е забавно за тях. Но въпреки това, те все още се радват на красиви ароматни подаръци. Така че, ако искате честно да изразите чувствата си към своята дама, подарете ѝ аромат! И помнете, че Вашият парфюм също е важен за нея… 

Някои жени автоматично скъсяват косата си, когато температурите се покачат. Част от тях заради по-големия комфорт, а други, защото са силно повредени след зимата и не виждат друго решение… Това обаче, е жалко! С висококачествена козметика за коса отново можете да си върнете блясъка и красотата и да се насладите на възхитени погледи. Вземете за своята коса маска, олио, серум или продукт за укрепване на косъма, разработени от най-известните фризьори в света. Сами ще видите разликата.