Часовници Gant: съвършен стил

Часовници Gant: съвършен стил

Gant възникнал първоначално в САЩ  през 1949. Фирма  „Gant Shirtmakers“ е основана от  Bernard Gantmacher. Брандът се прославил със своето качество, иновативни идеи, креативност и неформалност. Още през 60-те години Gant става вторият най-голям производител на ризи и става все по-любим сред производителите.

Брандът се съсредоточава върху производство на рокли, ризи, тениски, обувки, слънчеви очила и не на последно място дамски и мъжки часовници. Сегашният собственик на марката е швейцарската фирма Maus Frére.

Часовници Gant

Класически и качествени, накратко идеалната комбинация - такива са всички часовници на Gant. Елегантната комбинация от елементи е изработена до съвършенство. Всеки часовник обаче се отличава с уникалност. Кои Ви впечатляват най-много?


Мъжки часовници Gant

Мъжки часовници Gant това е елегантност и лукс за правилна цена. Те са качествени, не са прекалено екстравагантни и въпреки това са оригинални. Ще станат Вашият практичен спътник и елегантен моден аксесоар. С кожена или текстилна каишка или стоманена верижка - достатъчно е само да си изберете.

Ще Ви изненадат и цветните вариации. Калъфът на часовниците е в цвят розово злато, което придава луксозен и същевременно елегантен вид. Тези със зелена каишка имат и спортен оттенък.

ИЗБЕРИ СИ


Дамски часовници Gant

Сред дамските колекции ще откриете много цветове, материали и стилове. Още от пръв поглед изглеждат по-нежни и крехки от мъжките часовници, подходящи са и за много тънки китки. Перфектно ще допълнят всякакъв тип дрехи. Сребърни, черни, зелени, кафяви, сиви, сини, със син и кафяв циферблат - някои комбинации ще Ви изненадат, а други ще Ви станат любими.

Например сребърният часовник с виненочервен циферблат Gant Reddell GTAD09000499I може да се окаже един от тях. Тяхното послание е: "Знам какво искам и го отстоявам".

ИЗБЕРИ СИ

 

Имайте свой стил, който Ви отива. Правилният часовник казва повече от хиляди думи. Достатъчен е един поглед.