Луксозни парфюми от Hugo Boss

Луксозни парфюми от Hugo Boss

Вероятно марката Hugo Boss не трябва да се представя по някакъв специален начин. Hugo Boss е синоним на качество. Можете да си купите часовници Hugo Boss, бижута, дрехи, а също и парфюми. Hugo Boss е основана през 1924 г. в Мецинген. Основан е от Хуго Фердинанд Бос. И сигурно вече знаете откъде идва името на тази марка, която с годините се знае като една от най-успешните марки в света. В момента марката се фокусира върху дамски и мъжки парфюми, мода и различни аксесоари.

Все още е вярно, че продуктите на Hugo Boss са с високо качество и са проектирани до съвършенство. Следователно, когато проектира облекло и прави козметика, той се фокусира върху използването на най-качествените съставки и материали. Абсолютно първите парфюми на марката Hugo Boss са създадени през 90-те години и веднага спечелват огромна популярност сред хората.

 

 

Мъжки парфюми Hugo Boss

Мъжки парфюми Hugo Boss

Парфюмите Hugo Boss имат какво да предложат както на дамите, така и на господата. В същото време Hugo Boss има широка гама от аромати, в която ще откриете както силни пикантни аромати, така и нежни флорални парфюми. Вероятно най-популярният мъжки парфюм е ароматът Hugo Boss No. 6 Bottled. Този парфюм е идеален за уверени и амбициозни мъже. Парфюмът е представен през 1998 г. и се произвежда и до днес. Това ясно говори за неговата популярност.

Мъжки парфюми Hugo Boss

 

Дамски парфюми Hugo Boss

Дамски парфюми Hugo Boss
Дамски парфюми Hugo Boss

Сред дамските парфюми бихме могли да споменем Hugo Boss Alive. Този парфюм е предназначен специално за жени с ясна визия за бъдещето, които непрекъснато преследват целта си. Ароматът привлича и със своята бутилка, която е подкрепена от известния дизайнер на бижута Amelie Riech.

 

Изберете вашия парфюм Hugo Boss. Ще видите, че ще се влюбите в парфюмите на тази марка.