Празнуваме 1 милион поръчки

Празнуваме 1 милион поръчки

Уважаеми клиенти, много се радваме да споделим с вас добрите новини. Току-що успешно обработихме милионната поредна поръчка. Изключително се радваме, че сте доволни от нашите услуги и продукти и продължавате да се връщате при нас. Изминат е дълъг път и ние винаги се опитваме максимално да гарантираме, че вие, нашите клиенти, имате причина да се върнете при нас. Непрекъснато потвърждаваме мотото „нашият клиент, нашият господар“ и наистина правим всичко възможно за удовлетворението на клиентите. Фактът, че вече сме обработили 1 000 000 поръчки, доказва, че нашият път и философия са верни. В знак на благодарност подготвихме няколко събития за вас. Можете да закупите часовници, парфюми, козметика и бижута от нас на намалени цени. А също имаме няколко изненади за вас.


Милионно облекло

Искате ли да изглеждате и да се чувствате наистина луксозно? В такъв случай обърнете вниманието си към нас! Подготвили сме за вас селекция от най-луксозните продукти от офертата на нашия електронен магазин. Тук ще намерите истински перли и скъпоценни камъни от света на парфюмите, часовниците, козметиката и бижутата. Можем да споменем парфюми от линията нише, луксозни мъжки и дамски часовници, маркови козметика за кожа, тяло и коса и / или бижута от световноизвестни марки. Всеки любител и всяка любителка на марковата луксозна мода ще намери нещо по свой вкус.

 

 

Часовници
Козметика за коса
Парфюми
Декоративна козметика
Козметика за лице и тяло
Бижута
Ново
Безплатна доставка
За жени
За мъже

Подарете си лукс на намалена цена

Но според нас това не е достатъчно, затова подготвихме редица събития и отстъпки за вас като благодарност за вашата лоялност. Редовно ще получавате бюлетин от нас, в който може да бъдете изненадани от отстъпка за маркови часовници, парфюми, козметика и бижута. Определено си струва да се абонирате за нашия бюлетин. Можете да активирате бюлетина тук.

СПЕЦИАЛНИ ПРОМОЦИИ, ОТСТЪПКИ И НОВИНИ В ИМЕЙЛА

Бъдете нащрек и следете текущите отстъпки

 
С изпращането се съгласявате с обработката на Вашите лични данни. Във всеки един момент имате право да оттеглите Вашето съгласие. За повече информация, моля, вижте нашата Декларация за поверителност.

Препоръчваме:


Книга за отстъпки

Не искате да чакате отстъпка в бюлетина? Така че определено ще се насладите на нашата книга с отстъпки. Можете да се възползвате от отстъпки и да закупите стоки на намалени цени почти веднага. Например можете да се възползвате от 10% отстъпка за цялото портфолио от часовници, 5% отстъпка за парфюми, 5% отстъпка за козметика и 10% отстъпка за бижута. Ако се радвате на истински лукс, не забравяйте да се възползвате от 15% отстъпка за нишови парфюми. До изчерпване на количествата или до края на акцията можете също да използвате отстъпки от 15 лв. за продуктите на Pandora 15 лв. за покупки над 150 лв., отстъпки от 38 лв. на часовници Guess при покупки над 380 лв., отстъпки от 8 лв. за Wella Professionals за покупки над 80 лв. или отстъпки от 18 лв за продукти Paco Rabanne за покупки над 185лв. Или искате да опитате колкото се може повече парфюми на възможно най-ниската цена? Затова се възползвайте от акцията за 3 отливки с безплатен транспорт.


PANDORAКод: AF-1MPANDORABG 

GUESSКод: AF-1MGUESSBG 

1MWELLA_BGКод: AF-1MWELLABG 

pacoКод: AF-1MPACOBG 

karorakКод: AF-1MWABG 

perfumesКод: AF-1MPEBG 

hajКод: AF-1MCOBG 

eksezerekКод: AF-1MJEBG 

perfКод: MINP56 

NicheКод: AF-1MNICHEBG 

Кодът за отстъпка е валиден до 18. 4. 2021 година.


Състезание за Paco Rabanne 1 Million

1M-Paco_BG

Милионната поръчка изисква състезание за луксозна награда. Това не може да бъде нищо друго, освен парфюма Paco Rabanne 1 Million във вариант 50 ml. И какви са правилата? Много лесни! Просто отговорете на следния въпрос: Какъв е съставът на сърцето на парфюма?

Можете да намерите помощ на нашия уебсайт. Вашия вариант за правилен отговор изберете долу във формуляра.

Конкурсът продължава от 6. 4. 2021 до 18. 4. 2021.

Условия на конкурса.


Непрекъснато се стремим да подобряваме качеството на нашите услуги и получаваме все повече награди и сертификати. Правим това, за да можете вие, нашите клиенти, да сте сигурни, че купувате стоки от истински професионалисти.