Brasty опит

Ние сме много горди, че за 8 години работа на пазара успяхме да изградим нещо повече от обикновен електронен магазин. Въпреки голямата конкуренция сред магазините на козметика, парфюми, бижута и часовници, ние спечелихме доверието на нашите клиенти и създадохме име, което гарантира оригиналност, качество и надеждност. Ние насочихме проекта си само в една посока: решихме да изпълним предпочитанията и желанията на нашите клиенти и започнахме да предлагаме ексклузивни, маркови продукти на разумни цени, така че всеки да може да се наслади на удоволствието от неподправен лукс. Тази впечатляваща гама, съчетана с над стандартен подход за клиенти и абсолютен професионализъм, започна да дава плодове.

Prohlédněte si zboží v akci

За BRASTY положителният клиентски опит се превърна в движеща сила и истинска мотивация за неумолимото желание постоянно да подобряваме нашите услуги и нашите предложения. Екипът на BRASTY инвестира своите усилия, за да подбере уникални часовници, бижута, парфюми и козметични продукти за нашите клиенти, които могат да се похвалят със световно признато качество. Специално за козметичните продукти разчитаме силно на факта, че те наистина изпълняват обещания ефект и получената грижа за кожата на тялото и косата напълно задоволява нуждите на нашите клиенти. Асортиментът на нашия магазин включва доказани марки с дългогодишна традиция, както и нови начинаещи oт цял свят, които разширяват границите на утвърдените идеи за козметиката към нови познания. Така че неслучайно ще намерите на рафта си за баня крем за лице, маски за коса, лосион за тяло или шампоан за коса със звезда като Кейти Холмс, Кайли Дженър или Ева Мендес. Стремим се да гарантираме, че нашата гама от маркови продукти върви ръка за ръка не само със световните модни тенденции, но и с екологични инициативи, които заслужават устойчивост и безопасност.

Това, че усилията ни се отплащат, се потвърждава не само от положителния опит на клиенти от България, но и от опита на клиенти от 11 държави от ЕС, до които изпращаме стоките си от централата в Оломоуц, Чехия. Нашата визия за бъдещето е да продължим да разширяваме нашата гама и обхват и да поддържаме строго клиентски подход, благодарение на който спечелихме вашето благоволение и дори печелившата награда в състезанието Shoprok 2019 в категорията Награда за качество - Мода и аксесоари 2019.


Опитът на нашите доволни клиенти

„Oт Brasty вече съм си купила часовник и парфюм . И в двата случая сделката премина гладко. Бърза доставка, красиво опаковани. Няма от какво да се оплача. "

 

"Луксозен часовник, който не можах да намеря никъде другаде. Щастлив съм, че го имаше на Brasty. Страхотeн е!"

 

„Страхотна цена, бърза обработка на поръчките. Абсолютно удовлетворение. Това е първата ми покупка на Brasty и клиентският опит не лъже. Надежден електронен магазин."

 

"Хубав и удобен уебсайт, добро пазаруване там. Приятно обслужване дори в клона в Оломоуц. Моят опит и рейтинг за brasty е 5 звезди. "

 

"Часовникът е още по-красив отколкото на картинката! И на страхотна цена!"