BRASTY оценки

BRASTY вярва, че всеки от нас трябва да се отдаде на малко лукс. И въпреки, че модните марки и луксозните символи се променят през годините, нашата цел винаги ще бъде да предлагаме изключителни бижута, модерни часовници, луксозни парфюми, нишови аромати и ексклузивна козметика от най-известните марки на разумна цена. Независимо дали искате да се възнаградите или да подарите красив подарък на някой ваш близък, в BRASTY офертата ще намерите неизчерпаемо количество стоки в промоция, новини, подаръчни кутии с парфюми или луксозна козметика. С нашето предложение ние винаги помним нуждите на съвременните и модерни личности, които оценяват това най-високо качество.

Prohlédněte si zboží v akci

Нашият фокус винаги ще бъде върху желанията на нашите клиенти, усилието да вдъхновяваме и разпространяваме радост и усещане за уникалност чрез нашите маркови стоки. Това отношение винаги ще ни отличава от другите като търговец на дребно, бизнес партньор и работодател. Освен това BBRASTY се опитва да улесни избора им за своите клиенти. На нашия уебсайт има чат с поддръжка на клиенти, както и инфолиния, където нашите служители с удоволствие съветват и отговарят на всички въпроси. Нашият млад, мотивиран и амбициозен екип изпълнява предизвикателствата си с голям ентусиазъм, решителност и уважение в съответствие с философията на марката. Ние твърдо вярваме, че този единен подход е малка тайна на успеха, на която дължим отличните оценки на нашия бизнес.

BRASTY, като проверен и сертифициран магазин на APEK, ще продължи да разчита на надеждност и развитие, за да изгради амбициозна глобална компания, която не само ще бъде лидер на пазара за маркови стоки в България, Чехия, Словакия, Германия, Австрия, Италия, Полша , Румъния, Великобритания, Унгария, и в бъдеще Франция, но той твърдо вярва, че с ваша помощ може да направи много повече и да премести историята си на успех още по-далеч.


Примери за оценки на нашите доволни клиенти

„Това е страхотно предложение. Добра цена. Оценката ми за аромата е отлична. Удоволствие е тук да пазарувам. "


 

"Всичко е супер, както винаги."

Katka Tomášová

 

„Пратката пристигна навреме дори в навечерието на Коледа. И подаръкът му хареса. Какво още бихте могли да си пожелаете? "

 

„Най-сетне електронен магазин, който продава марката Fanola. Стоките пристигнаха бързо и наред. Наистина не вярвах, но оценката на pazaruvaj.com е вярна, няма от какво да се страхувате. "

 

„Всичко мина гладко. Със сигурност ще купя отново. "

 

„Невероятна скорост на доставката на часовника !!! Поръчах си часовник тук в понеделник и във вторник беше у дома. Плюс това на страхотна цена, най-евтината, която съм намерил. Така че определено препоръчвам!!! ”