Седем топ тенденции тази пролет

Седем топ тенденции тази пролет

Гала Димова | 7. 5. 2019

Интересувате ли се от най-новите тенденции? Искате ли да бъдете модерни и стилни? Тези седем модерни екстри ще се котират тази пролет. Прочетете и експериментирайте!
 

Тази година изборът е наистина голям. Изберете това, което най-много харесвате и това, което ще ви бъде приятно. Няма смисъл да се насилвате за нещо, което изобщо не ви подхожда - това не би допринесло за вашето самочувствие. Така че определено изберете комбинация, в която ще се чувствате добре.

А сега повече за това, което ви очаква:

1. Мотиви с животни

Дизайн с мотиви на животни тази година ще намерите не само при блузи и рокли, но и при чанти и аксесоари. Леопардов или змийски модел, например, ще се превърне в истински хит. Въпреки че не е пълна новост, тъй като подобни проекти вече се появиха миналата година, някои неща не е лошо да се повтарят. Още ли не сте опитвали животински мотиви? Тази година имате перфектната възможност!

С какъв часовник да комбинирате животинските мотиви?

Нашият съвет:

2. Натурални мотиви

Пригответе се за истински празник на естествената красота, защото ще е желателно тази година! Разбира се, това включва разнообразие от природни мотиви и весели пролетни цветове.

Отивате на социално събитие и не желаете нищо прекалено натрапчиво? Изберете официална рокля, в която ще се чувствате удобно, но няма да се загубите в тълпата. Тази година определено ще привлечете внимание с бяла коктейлна рокля с деликатни флорални мотиви.

И какво да я комбинирате?

Нашият съвет:

3. Неонови и неутрални цветове

Ще преобладават бежови и зеленикави нюанси, но също така и перлени и ярко жълти цветове при чанти, обувки, малки аксесоари, блузи, поли и пролетни рокли.

Нашият съвет:

4. Рокли с копчета

Дамска рокля, напомняща за дълга риза с колан, или без колан, лесно можете да облечете на работа и у дома. Ще се чувствате комфортно и елегантно едновременно. Съчетайте с подходящите аксесоари, чанта и високи ботуши за впечатляващ ефект.

Какво бижу да добавите?

Нашият съвет:

 

5. Пера и ресни

Рокли, поли, тениски, чанти и дори обувки - всички тях ще ги откриете украсени с ресни и пера. Например, можете да изберете индианска визия с плитки или сплетени по друг начин коси. Какво ще кажете, осмелявате ли се? Независимо дали ще изберете рокля с ресни или някаква друга дреха, ще ви подхожда и чанта в подобен стил. Ако не искате чантата да е покрита с ресни, изберете такава, която е украсена само с няколко ненатрапчиви пискюла.

Нашият съвет:

6. Рисувани модели

Друг пример за отличителни ярки цветове ще бъдат ръчно рисуваното облекло, шалове и аксесоари. Комбинирайте такива модели с неподвластни на времето елементи. В резултат на това няма да се чувствате застарели или изостанали, а напротив - модерни и съвременни.

Подходящ аксесоар?

Нашият съвет:

7. Минималистичен костюм

Можете ли да си го представите? Дамски костюм с къси панталонки вместо дълги панталони! Неочаквано, но работи. Късите панталони могат да бъдат изискани, секси и определено модерни. В подобно облекло можете да отидете на среща с приятели или на работа.

С какво да съчетаем?

Нашият съвет:

Не се страхувайте да опитате малко по-необичайна комбинация. При нас ще намерите широка гама от качествени и красиви аксесоари. Вярваме, че ще се насладите и ще намерите правилния стил за тази пролет…

Търся
Търся
up