Седмица на двойните отстъпки

Седмица на двойните отстъпки

Спестете двойно с нашата специална промоция 10% отстъпка на часовници, които вече предлагаме на намалени цени! Можете да удвоите радостта си с часовник от популярните марки Gant, Hugo Boss, Cluse и Festina. Благодарение на разнообразието от стил и дизайн, ще си избере и най-взискателният почитател на качествени часовници. Офертата е ограничена, така че не се колебайте и вземете качествен часовник на изключително ниска цена.КОД ЗА ОТСТЪПКА:  BG10SPECIAL

Кодът за отстъпка е валиден до 25.2. за часовници марка Hugo Boss, Gant, Cluse и Festina. Cе отнася за артикули на разпродажба и новите предложения.Часовници Hugo Boss

Часовници Hugo Boss са известни с перфектен дизайн, изключителна надеждност и висока точност, което е резултат от използването на качествени материали и швейцарски механизъм. Тези часовници са с елегантни и често нетипични циферблати, които фино допълват моделите почти до съвършенство.

Затова марката Hugo Boss се е превърнала в символ на качество и престиж. Плюс това, тези часовници ще издържат дълги години с подходяща грижа. Мъжки часовници Hugo Boss имат младежки и модерен вид. Те не са предназначени конкретно за спортни цели, но са технически добре оборудвани.  

Покажи


Часовници Gant

Какво да очакваме от американската марка Gant? Преди всичко комбинация от ежедневна и неформална мода. Веднага след първата среща с часовници Gant ще ви хареса ексцентричността на американския стил и консервативността на европейския. Модните аксесоари са игриво семпли, но те не губят своята оригиналност, която можете да откриете само в детайлите. С часовници Gant можете лесно да прецизирате ежедневния си тоалет. Не е чудно, че тези модели са направени за ежедневно и удобно носене. 

При дамските часовници, някои цветови комбинации малко ще ви изненадат в началото, но след поставянето на ръката ще признаете, че колебанието е било безсмислено. Мъжките часовници Gant са качествени, не екстравагантни, но все пак оригинални. Най-просто казано, часовниците Gant са за всички, които обичат неформанстта и оставят облеклото си да говори за тях.

Покажи


Часовници Cluse

Двата основни стълба на дизайна на часовници Cluse са елегантност и минимализъм. Моделите са особено популярни при дамите с чувство за детайл и чистота. С часовници Cluse няма опасност от моден фал. Часовниците са предимно с кожени каишки в еднакви цветове. Ръчен часовник Cluse ще се слее с китката ви, където и да отидете с него.

Покажи


Часовници Festina

Един от най-известните производители на часовници е марка Festina. Той е на пазара повече от 100 години. Благодарение на дългата си история и опит, Festina предлага широка гама от модели часовници, от които дори и най-взискателният клиент може да си избере. От спортни модели до класически и елегантни.

При мъжките часовници виждаме, че дизайнерите не се страхуват да експериментират с дизайнерски елементи и цветови комбинации. Дълбоката обработка вендага впечатлява и привлича с един поглед и множество полезни функции.

Най-важното, което феновете на Festinа хвалят е, че имат неподражаем дизайн. Просто няма да намерите подобни часовници при други марки. Festinа предлагат както мъжки, така и дамски часовници. Елегантност, стил и луксозен външен вид. Това са синоними, които отлично отразяват усещането на часовник Festina. Дамски часовник Festina съчетава елегантност и функционалност и затова те са популярни при жените, които търсят не само часовници, но и модни аксесоари.

Покажи


Търсене
Търся
Търся
up