РЕЦЕНЗИЯ ЗА ЧАСОВНИК Daniel Wellington – Classic Petite Melrose

РЕЦЕНЗИЯ ЗА ЧАСОВНИК Daniel Wellington – Classic Petite Melrose

| 15. 3. 2018

Понякога ни се струва, че жените имат само едно правило при избора си на часовници - колкото повече камъни, толкова по-красиви са. Но истинската красота на дамските часовници, не се измерва с блясък…

Да приемем, че сега живеем в буквално в дигитален свят. Смарт телефони, часовници или дори очила ни помагат да бъдем мултифункционални, да живеем няколко живота наведнъж и да се справяме с всякакви препятствия (почти като Чък Норис)... Така че, защо някой би искал да си купи "офлайн" часовник, който няма отношение към ситуацията?

Отговорът е лесен. Защото има стил.

Имайте предвид, че часовниците са били създадени да ни показват времето и да ни радват. Нито повече, нито по-малко. И въпреки че сме очаровани от най-новия iWatch, ние оставаме верни на "класиката", заради спокойствието, което ни носи. Оценяваме, че поне за известно време нищо не мига върху нас, не писка и не ни води към повишена активност. Часовниците служат на нас, а не ние на тях. И така мислим, че е правилно.

DANIEL WELLINGTON ДВИЖИ СВЕТА

С радост можем да кажем, че класическите аналогови часовници са във възход, но тези от Daniel Wellington ясно доминират над всички. Те са абсолютно съвършени с тяхната история, дизайн и практичност. Най-накрая съществуват достойни и качествени часовници, които допълват мъжа в костюм! Но изглеждат невероятно дори към градски бермуди и спортни обувки. С широка гама от модели с черна или кафява каишка (във всякакви естествени нюанси) можете да подхождат на всяка обувка, колан и чанта. Но кой модел дамски часовник Daniel Wellington ще се хареса най-много на жените? Нека да видим…

КЛАСИЧЕСКИЯТ PETITE MELROSE

Въпреки че и за жените има много модерни часовници с кожена каишка от тази марка, фаворитите отново стават тези с добра доза блясък.

Дамската колекция от часовници Classic Petite Melrose е облечена в модерно розово злато. Този вид метал е предпочитан от жените за аксесоарите им през последните няколко години по няколко причини. Той е оригинален, отличителен и деликатен, подходящ за празнично и свободно време, и най-важното - може да се комбинира със златни и сребърни бижута! И както виждате, изглежда чудесно в комбинация с черно и бяло.

И в двата варианта тези часовници DW са младежки, елегантни и вечни. Ето защо винаги ще бъдат перфектно допълнение към вашето облекло, независимо от настроението (сериозно, празнично, романтично, спокойно или дори рокерско).

Широчината на корпуса (32 мм) и верижката (14 мм) са перфектно съчетани за всяка женска ръка. Те са достатъчно големи, за да направят впечатление от разстояние, но са и достатъчно малки, за да подчертаят ясно нежност и желание за силна мъжка прегръдка. Също така положително измерваме дебелината на корпуса (6 мм). Спрямо другите марки са значително по-тънки, което прави тези розови съкровища да се слеят още по-добре с китката ви. 

Ще трябва да свикнете с тяхното леко нетрадиционно закопчаване, но със съвсем малко тренировки, ще станете шампион.

Тези уникални дамски часовници също имат оригинална луксозна кутия. Черното винаги ще бъде шик, това Daniel Wellington знае много добре…

Вътре, неочаквано ще откриете ръководство за удобно и безопасно съхранение на новия ви Daniel Wellington. Така надеждно ще го защитите в дома от прах, както и в движение от надраскване. Под капака на кутията, ви чака още една приятна изненада: плик с красиво ръчно изработен и оригинален DW инструмент за лесна смяна на верижката комфорта на вашия дом.

Часовниците Daniel Wellington се отличава с още една изключителна характеристика. Всички каишки и метални верижки лесно се сменят и комбинират! Както лесно можете да видите тук. Затова, ако закупите още една или две верижки, които харесвате, получавате изведнъж няколко модни часовници в едно.

Цялостната ни оценка за тези дамски часовници DW е много положителна. Харесваме техния нежен вид, ниско тегло, прецизен дизайн, възможността за смяна на верижките, историята на марката DW и тяхната сравнително ниска цена. Ние определено ги класираме сред TOP класическите часовници днес. 

Ако ви харесва, може да се възползвате от уникалния шанс да закупите сега с отстъпка.

Търся
Търся
up