Приказката на Michael Kors

Приказката на Michael Kors

Влез в света МК


Съвременните тенденции се диктуват от Майкъл Корс - пристрастени ли сте вече?

Любителите на модата със сигурност нямат нужда от представяне на марка Michael Kors. Те вероятно вече имат у дома си повече от един артикул от най-желания американския моден дизайнер в момента. Ако искате да бъдете облечени по най-новата мода, но бюджетът ви е ограничен, вземете часовник Майкъл Корс, който ще превърне обикновения ви костюм в перфектно облекло. Сега на страхотни цени!


Бъдете стилни и си подарете оригинал от Майкъл Корс


ИЗБЕРЕТЕ ЧАСОВНИК МАЙКЪЛ КОРС

 

Дамските часовници на Майкъл Корс са предимно метални, най-често в златни, сребърни или розови тонове. Такива часовници не бива да липсват в нито една кутия за бижута. Стоят страхотно на ръката и могат да се носят почти навсякъде- работа, вечеря, театър. От големия брой колекции всяка жена ще намери онзи модел, за когото винаги е мечтала. 

По същия начин, мъжки часовници Майкъл Корс предлагат широка гама от стилни часовници, които ясно разделят царя и пешките.

Не се колебайте и изберете своя Майкъл Корс!

  • модерни = за дамско парти, официална вечеря, кафе с приятели
  • класически = за работа, екскурзия, фестивал
  • спортни = за авантюристи, за активна почивка
  • луксозни = за тези, които обичат да се открояват, за модни експерти

 

Часовници Майкъл Корс - Приказен аксесоар, който няма да ви разочарова

Ръчни часовници Майкъл Корс пристрастяват жени и мъже от цял свят, точно както неговата мода. Но как става така, че Майкъл Корс е един от малкото американски дизайнери наложил се в Европа? Дали защото той се фокусира върху ежедневната мода (под мотото "готово за носене")? Или поради изключителната си способност да създава точно това, което много хора тайно желаят? Неговите модели не са предизвикателни. Напротив, те заслепяват със своята изтънченост и съвършено въздържание. В същия дух той представя и своите дамски и мъжки ръчни часовници.

Възрастните дами ще бъдат възхитени от блестящия класически часовник с кръгъл циферблат и по-тясна каишка от колекцията Parker, която ясно показва, че стилът и елегантността не са ограничени от възрастта, а зависят от смелостта и увереността. Много разнообразна и затова изключително интересна е и колекцията Runway, чиито модели са обединени от красота, блясък и оригинален дизайн. Тук всяка жена ще намери своя мечтан часовник… А за любителите на контрастите се предлага колекцията Slim Runway. Има цяла гама стоманени часовници с отчетливо контрастен циферблат (напр. розово, синьо, черно), но също така и естествено оцветен циферблат с весела цветна каишка. Въображението няма граници…


 

ИЗБЕРЕТЕ ЧАНТА МАЙКЪЛ КОРС

 

Чантата е светилището на всяка жена. Придружител, който крие всичките й съкровища и по този начин я предпазва от тежките условия на новия ден. Поради тази причина жените предпочитат да носят големи чанти, които събират възможно най-много. В същото време те не се отказват от индивидуалния си стил и избират чанта със същия ентусиазъм и отговорност както мъж избира нова кола. Нека си го кажем, че не всички се ориентираме в модните тенденции, защото не сме толкова ентусиазирани (или просто нямаме време да разглеждаме модните списания). Но повярвайте ми, ако нещо е или не е "по мода", ще познаем дори без да полагаме големи усилия - достатъчно е да се огледаме около себе си. Доскоро всяка пета дама вървеше по улицата с пластмасова чанта с въжета вместо дръжки, но днес можем да видим други дизайнерски продукти - кожените чанти на Майкъл Корс.

Ще ги познаете по едноцветния дизайн (най-често в черно, кафяво, бежово, златно или пастелно розово) с логото на Майкъл Корс или висящ отстрани метален медальон МК. А какво ги прави толкова неустоими? Тяхната универсалност и привлекателност се дължи на редица малки детайли, които се вписват перфектно в цялостния вид на всяка чанта. Поради тези причини, а също и от практична гледна точка, колекцията Jet Set Travel сега е много популярна, конкретно един от черните варианти, допълнен със златни метални елементи. Тези модерни кожени чанти перфектно отговарят на изискванията на днешните работещи жени. Те са достатъчно големи и освен два заключващи се джоба имат и шест по-малки вътрешни джоба, които осигуряват на своите собственички перфектно организиран рай.

Ако се чувствате по-добре с по-малка чанта със заоблена форма, която да носите върху предмишницата си или в ръка, разгледайте колекцията Selma. Тук можете да намерите дори и малки чанти, идеални за следобедна разходка или на кафе с приятели.


VÁLASSZ


 

ИЗБЕРЕТЕ ПАРФЮМ МАЙКЪЛ КОРС

 

Като се има предвид днешното ускорено темпо на живот, поради което дни изтичат като часове, а години като месеци, можем да кажем, че американският моден дизайнер Майкъл Корс стартира своята собствена компания съвсем наскоро - през 2003 година. През това време обаче той бързо изгражда силна, световно известна и много търсена марка в почти всички области на модната индустрия. Освен дрехи, обувки, часовници, чанти и много други аксесоари, той се фокусира и върху производството на собствени луксозни парфюми, сред които в момента доминират дамските аромати. Още при вида на стилните флакони се разбира, че са проектирани от моден експерт, който знае какво харесват жените.

Подарете на партньорката си парфюмна вода Michael Kors White Luminous Gold с перфектен аромат на круша. Но ако се опасявате, че плодовите аромати няма да й харесат, опитайте един от чисто флоралните парфюми. Любимата ви ще се почувства като персийска принцеса, например с парфюма на Michael Kors Glam Jasmine, чиято глава и сърце са изцяло флорални, но в основата откриете магическия ефект на сандаловото дърво. 

Уважаеми дами, не забравяйте и вие скъпоценната си половинка и подчертайте неговата мъжественост например с тоалетна вода Michael Kors for Men. В сравнение с дамските парфюми, тук няма да намерите никакви плодове и нежни цветя, а солидно количество сурови съставки като дърво, мускус, подправки и дори тамян. 

 

изберете


 

Търся
Търся
up