Магия с Daniel Wellington

Магия с Daniel Wellington

Всеки часовник, който излиза от работилницата на Даниел Уелингтън, събужда в сърцата и съзнанието ни приятни топли чувства. Как е възможно нещо толкова минималистично да създаде максимално положително впечатление в нас? Все още не знаем. Но ние не спираме да търсим.

 

Часовници Даниел Уелингтън се отличават с това, че не носят името на основателя си (шведския бизнесмен Филип Тисандър), а на някой, който изобщо не работи в тази компания… С британския джентълмен Даниел Уелингтън, Тисандър се среща през 2006 г., както той казва: ""Някъде по средата на пътуването към света"". Уелингтън го очарова не само като човек но и с неговия уникален часовник с каишка ""НАТО"" - класически, очевидно стар, с леко напукана каишка. Въпреки това, той изглеждал невероятно самоуверен, елегантен и уникален. ""Хората трябва да носят такива часовници"" си казва Тисандър и започва тяхното производство.


Какъв часовник искате да разгледате?

 Вдъхновен от историята на новия си приятел, Тисандър се фокусира първоначално върху класически часовник с каишка ""НАТО"". Благодарение на тънкия и визуално изчистен циферблат, те могат да се комбинират с почти всеки модел и цвят. Същото се отнася и за различните стиловете на обличане…

Тези дамски часовници DW перфектно допълват всяка чанта, пуловер, риза, рокля, но също така и тениска или суитчър. Мъжки часовници DW с каишка "НАТО" по-скоро са подходящи за свободното време, но няма никакви възрастови ограничения при тях! 

Който предпочита да върви по пътя, очертан от британския чар, нека се съсредоточи върху часовници DW с кожена каишка. И тъй като мъжката мода е обект на строги правила, повечето модели се състоят от класически аналогов циферблат и черна или кафява каишка (макар и в много нюанси). Изберете часовник, който пасва идеално на вашите ботуши, колан и куфарче и бъдете модел за вашите колеги.

Ами дамите? Качествената кожена чанта или обувки просто изискват DW часовник с кожена каишка като аксесоар. Убедете се сами.

Часовници Daniel Wellington предлагат прекрасна възможност за смяна на каишката. Изберете цвят или материал, който представлява вашата втора личност и променете според настроението си или облеклото си. Няма да ви отнеме повече от 3 минути…

 

Черните часовници DW определено са най-продаваните. Сред тях може да намерите изцяло черни комбинации или бял циферблат + черна каишка. Всеки, който харесва класически, неподвластен на времето дизайн, веднага ще се влюби в тях. 

Но истински хит за последната година несъмнено са металните дамски часовници на Даниел Уелингтън от колекциите Classic Petite Melrose и Classic Petite Sterling.

Техният по-малък циферблат върху китката, придава нежност на всяка дама. Колекцията Classic Petite Sterling е подходяща за вас, ако основата на вашия гардероб се състои от черен, сив и бял цвят, които съчетавате винаги с един или два цветни елемента.

Колекцията Classic Petite Melrose, препоръчваме на всички. Дамските часовници от нежно розово злато не трябва да бъдат пропуснати от нито една жена, която има вкус. Цветният им нюанс, отразяващ слънчевия пясъчен плаж, със сигурност ще украси всичките ви костюми. А най-доброто в случая е, че можете да ги комбинирате свободно със златните и сребърните аксесоари.

Вземете си часовник веднъж завинаги, с който наистина можете да се гордеете...

Търся
Търся
up