ЕСТЕСТВЕНИТЕ НЮАНСИ ВЪОБЩЕ НЕ СА СКУЧНИ

ЕСТЕСТВЕНИТЕ НЮАНСИ ВЪОБЩЕ НЕ СА СКУЧНИ

Гала Димова | 1. 3. 2018

Модата на бежовия цвят в облеклото, аксесоарите и козметиката постоянно се връща - последният път това продължи няколко години. Лъскавите списания съветват момичетата непременно да носят обувки с телесния си цвят, такива обувки визуално издължават краката. Те препоръчват също бежова пудра - за подчертаване на загара и обема на устните, както и лак за ноктите с оттенък на кафе с мляко - класически маникюр за работното ежедневие.

Търсачката в мрежата  на “телесен цвят” (nude) ще покаже снимки с различни вариации на бежовия цвят, но според най-новите постановки телесният цвят в модата не е един, а цяла гама – от слоновата кост до черния шоколад.

И тъй като всеки от нас има напълно различен цвят на кожата, "телесният" вече може да маркира няколко подтона: кремов, прасковен, розов, златист, карамелов, екрю и т.н.

Този цвят трябва да е несъмнено в гардероба ви. Какъв вид облекло може да се чувствате по-естествено и по-уверено, отколкото в дрехите и аксесоарите, които са в хармония с вашето тяло?

“NUDE” НЮАНСИТЕ МЕЖДУ СЕБЕ СИ СЕ КОМБИНИРАТ ПРОИЗВОЛНО

Не се страхувайте да подхождате към вашето облекло с разнообразни цветове. С този цвят, като един от малкото, не е нужно да се притеснявате, че ще прекалите с него. Във всякакво количество те винаги действат леко и женствено. Той също така се съчетава с всички цветове на косата - блондинки, брюнетки, червенокоси и чернокоси. Но ако не искате да изглеждате като току-що събудена спяща красавица, а по-скоро като уверена жена, не забравяйте, че е нужно да акцентирате своя външен вид. Може би най-добре с блестящи аксесоари или по-изразен грим. И дори използвайки тези похвати, не е нужно да се отказвате от природата си. Също така, "естественият грим" е много популярен. Но в този случай е необходимо да си правете красиви, дълги, черни мигли като истинска кукла.

Нашият съвет: Ако искате да покажете, че сте наистина запознати с модата, вземете блестящи елегантни обувки с висок ток в телесен цвят (например Jimmy Choo). Техният нюанс трябва да е по-светъл от кожата ви. Така краката ви ще изглеждат още по-тънки и по-дълги в тях.

НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ОТ ПО-ИЗРАЗЕНИТЕ ЦВЕТОВЕ

“Nude” облекла и аксесоари са едни от най-добрите инвестиции в гардероба ви. Не само, че между себе си се "чувстват добре", но можете да ги комбинирате и с много други цветове! Класически жените ги съчетават предимно с бяло или черно (в стил Coco Chanel). Но дори с любимите ви модни сини джинси или ежедневна рокля, незабавно ще се забележат.

Много модни експерти са съгласни с факта, че "nude" е "новото черно"! Всъщност наистина се вписва с почти всеки цвят и възможности. Особено впечатление ще постигнете, ако го комбинирате с пастелни цветове (като ментово зелено или небесно синьо).

ЧАСОВНИК ЗА ПЪЛНО СЪВЪРШЕНСТВО

Към романтичния телесен стил се вписва по-малък дамски часовник с аналогов дисплей. Независимо дали избирате изцяло метален модел или с кожена каишка, със сигурност ще подсилите своята свежест и спокойствие, която ще се разпръсква навсякъде около вас. "Nude" стилът се допълва най-ефектно със злато или още по-добре с розово злато. Най-красивите дамски часовници в духа на тази мода могат да бъдат намерени под марките Michael Kors, Festina, Cluse, Lacoste или Fossil.

Желаем ви късмет при избора и най-вече - никаква скука!

Търся
Търся
up