ЧАСОВНИК ЗА БАЛА? ЗАЩО НЕ? САМО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯ

ЧАСОВНИК ЗА БАЛА? ЗАЩО НЕ? САМО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯ

Гала Димова | 15. 2. 2018

Въпреки че някъде можете да прочетете, че часовникът не е подходящ за бала, последните модни тенденции показват, че това не е така. Съществуват много различни марки уникални модели луксозни часовници, които биха допринесли да изглеждате точно както си мечтаете – бляскаво и неотразимо в балната нощ! Освен елегантен тоалет, с който да изпъкне пред всички останали, всеки един абитуриент трябва да носи и елегантен часовник, подчертаващ неговите стил и атрактивност.

Всяко едно момиче няма търпение да изглежда за ден, като принцеса от някоя приказка и очаква този момент с огромно нетърпение! А всеки един млад представител на силния пол желае да впечатли своите съученици със стилни аксесоари като марков часовник, или модерни очила… За разлика от дамите, момчетата, които завършват нямат възможността да изглеждат атрактивно посредством красиви бижута като обеци или колие, за това да заложат на модерен аксесоар като луксозния часовник е ключов фактор за тяхната добра визия!

Оживете традиционния визия на празника с невероятен часовник!

СЪВЕТИ ЗА МЪЖЕТЕ

Часовникът в днешно време е не само удобно, но и елегантно допълнение към всеки джентълмен. Но не просто някакъв. Оставете многофункционалните цифрови устройства засега у дома си.

Към костюма или смокинга, вземете елегантен, аналогов часовник с класически дисплей и тъмна кожена каишка. Цветът на метала, от който е направен корпусът, трябва винаги да бъде в съответствие с копчетата за ръкавели върху сакото, катарамата на колана и пръстените или гривните, ако има такива. Каишката е добре да се съчетава като материал и цвят с обувките.

А как трябва да изглежда по отношение на ризата ви? Най-добре е маншетът да покрива часовника ви почти изцяло. Но когато сгънете ръцете в лактите (хоризонтално на земята), трябва да се разкрива наполовина.

Образец за мъжки часовници може да бъде Daniel Wellington, чиито модели от колекция Classic Sheffield са абсолютно недостижими по отношение на качества. И защото са класически и неутрални, можете да ги използвате като аксесоар към ежедневното облекло или поне когато носите риза.

СЪВЕТИ ЗА ЖЕНИ

Говорейки за аксесоар като часовника, макар че, те наблягат предимно на бижутата (гривни, обеци, колиета, пръстени и т.н.), не бихме искали да подминем и младите дами.

За разлика от мъжете, жените избират по-малки модели, които визуално се сливат с тяхната нежна ръка. Не позволявайте на часовника отнеме цялото внимание от вас!

Нежни, дребни дамски часовници могат да се видят например от френския часовникар Pierre Lannier, чиито дискретни циферблати уникално се допълват от каишка или метална верижка. Независимо дали имате вече избрани бижута, с дамските часовници на Pierre Lannier ще се съчетаят идеално - можете да ги купите в злато, сребро или розово злато.

Ако обичате много блясък, фокусирайте се върху модели с имена Pulsar или Esprit. Те са толкова богато украсени с вградени циркони или кристали на Swarovski, че приятелите ви, ще ви поздравят за прекрасната "луксозна гривна".

Ако искате те да допълнят празничния ви вид, само не забравяйте три важни правила:

  1. Свалете всички останали гривни, да не се получи бъркотия и кич.
  2. Уверете, че вашият часовник съвпада с другите бижута (обеци, верижки и пръстени) - или злато или сребро. Изключение е така нареченото розово злато, което може да се комбинира и с двата благородни метала, споменати по-горе. Но дори и в този случай, не прекалявайте много с аксесоарите. Най-красивите часовници в момента, с вградени камъни, са под търговската марка "Michael Kors".
  3. Те също трябва да съответстват на вашата чанта. Ако имате на своята малка, елегантна бална чантичка декоративни елементи (камъни, метални детайли), уверете се, че се съчетават с всичките ви бижута и аксесоари.

Все пак, камъните не са всичко. Нашите любими модели, подходящи за бал от Daniel Wellington нямат нито камъче, но ние сме влюбени в тях…

 

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ПРЕКРАСЕН БАЛ!

 

Търся
Търся
up