Кажи ми какво учиш, за да ти кажа какъв часовник да си избереш

Кажи ми какво учиш, за да ти кажа какъв часовник да си избереш

Времето в университета не се забравя! Намерете си часовник, който ще издържи целия период на обучението Ви. Вдъхновете се от нашата статия.

Септември е! Връщаме се в училище или в университета. И вие ли сте сред учениците или студентите? Пригответе се за този важен етап от живота с нещо ново и функционално като часовник например?  

Елегантен за сериозни прависти

Метални верижки или кожени каишки, черен или кафяв цвят, класически аналогови циферблати и златисти корпуси. Никаква екстравагантност, а само елегантност и семплост в най-добрия смисъл на думата. Имате някакви възражения? Изпробвайте и ще видите сами. 

Цветен за артисти

Свежи модели с цветни каишки и интересни циферблати ще зарадват всяка артистична душа. Понякога е трудно да уловим музата си и се понасяме в облаците, където търсим вдъхновение. Да забравим за времето е също лесно. Тези часовници ще ви задържат в реалността и същевременно ще развият креативността.  

Минималистични за архитекти и дизайнери

Чисти и ясни линии, никакви излишни украшения. Това са дизайнерските идеи на 21-ви век. Студентите по архитектура и дизайн не биха сложили на китката си нищо претруфено. Праволинеен и видим минимализъм!

Цветни мотиви и изкуствена кожа за студентите по природни науки

Оставете китките на ръцете ви да разцъфнат с верижки и циферблати с флорални мотиви. Любителите на природата ще оценят изкуствената кожа или метала. А типът механизъм? Подходящи ще са соларните и екодрайв механизми, които няма да натоварват природата с постоянната смяна на батерия.  

Спортни за спортисти

Засечете си най-добрите постижения в бягането, плувайте без притеснения или пребройте крачките си за целия ден. Спортните часовници ще се оценят от всички бъдещи треньори, учители по физическо или бъдещи спортни звезди. Дигитални или комбинирани циферблати, водоустойчивост, хронограф и още много функции, които ще ви помогнат при всяко състезание.

Златисти за икономисти и банкери

Не че искаме да заставаме зад явни стереотипи, но парите движат света. Златисти и пищни часовници предзнаменуват добра кариера!

Супер функции за точните науки

Занимавате се с физика, математика или химия! Открийте часовници с разнообразни функции като показване на лунните фази, приливи, отливи, барометър и компас.

Какъвто и часовник да си изберете желаем ви много успехи в университета и много нови незабравими изживявания.

Търся
Търся
up