Брилянтният Майкъл Корс

Брилянтният Майкъл Корс

Покажи офертата

 

Чудите се коя марка е сред най-успешните и най-любими в модната индустрия въобще? Правилно, отговорът е Майкъл Корс. Може би само той може да облича известните хора на червения килим и заедно с това милиони "обикновени" жени и мъже, които срещаме по градските булеварди. Позволете си и вие малко от този лукс и се пуснете по модната вълна на Майкъл Корс.   

Изберете си от оригиналната работилница на Майкъл Корс:
 

Часовниците Майкъл Корс - нещо невероятно елегантно  


Избери часовник Майкъл Корс

 

Мечтаете за американски лукс от Майкъл Корс? Какво ще кажете да започнете с часовник? Часовниците са модерни и вечни, но заедно с това много елегантни. Техният обикновено изцяло метален дизайн ги нарежда между модерните елементи, които отиват, както на нежните ръце на елегантните дами, така и на мъжествените длани на харизматичните джентълмени. И то при всички случаи. Можете да си изберете между златните, сребърни или модерните варианти на розово злато.

 

Независимо дали ще изберете дамски часовник Майкъл Корс или неговия мъжки вариант, можете да бъдете сигурни в едно. Никой няма да може да отрече вашия добър вкус.Парфюми Майкъл Корс  


Избери парфюм МК

Ще се влюбите в свежите характерни парфюми Майкъл Корс от първото помирисване. Модерният стил на американските големи градове в комбинация с фамилиарно познатите флорални, дървесни и цитрусови тонове създават перфектния аромат, с който винаги ще заблестите. Дамските парфюми Майкъл Корс ще подпомогнат чара на уверената жена, мъжките парфюми Майкъл Корс ще подчертаят предимствата на модерния мъж. Просто изберете!


Търся
Търся
up