НИЕ СМЕ ОТОРИЗИРАН ТЪРГОВЕЦ НА ЧАСОВНИЦИ INVISTA!

  • СПИСАНИЕ
  • НИЕ СМЕ ОТОРИЗИРАН ТЪРГОВЕЦ НА ЧАСОВНИЦИ INVISTA!

НИЕ СМЕ ОТОРИЗИРАН ТЪРГОВЕЦ НА ЧАСОВНИЦИ INVISTA!

Часовниците Invicta съчетават всепризнатото швейцарско качество и американското самочувствие. Въпреки че се произвеждат повече от 80 години, той не разтърсва света с масови рекламни кампании, за да достигне милиони потребители. Не всеки е способен на това... Прочети с какво са толкова специални и защо е добре да ги купите от нас.

ЗА МАРКАТА INVISTA

Тази компания е създадена от човек на име Рафаел Рикард през 1937 г., точно в люлката на часовниковата индустрия - швейцарското градче Ла Шо де-Фон (където, между другото, се раждат и часовници Фестина и Ролекс). Първата му цел е била да произвежда висококачествени часовници, разходите за които да не причиняват сърдечен удар на купувача и той успява. Постепенно станали любими на почти цяла Швейцария, включително на американските войници, които бягали от затворническите лагери по време на Втората световна война.

Около 1970 г., обаче, Invicta е на ръба на фалита. Всички класически механични часовници са изместени от нов тип механизъм - кварцов. Той се оказа по-ефикасен поради няколко причини: по-евтин от гледна точка на производството и по този начин крайната цена на часовника също е по-ниска, по-удобен - просто заменяте батерията на всеки няколко години и дори по-точен - с отклонение до половин секунда на ден.

Така че решили, че няма смисъл да се борят с вятърни мелници и ако искат да оцелеят трябва да се адаптират. Ето защо днес повечето от часовниците Invicta се захранват от батерия, която трудно може да се разпознае от най-известните механици.

Защо споменахме в увода, че това е швейцарско-американска компания? Защото през последните десетилетия и в двете страни те имат производствени центрове. В САЩ са ориентирани към по-евтини модели, а в Швейцария, се произвеждат най-луксозните, с престижното наименование Swiss Made.

ЧАСОВНИЦИ ИНВИКТА

Въпреки че, като се има предвид тяхната история, Invicta е просто следващата марка швейцарски часовници, която не се различава от конкурентните производители, точно обратното е вярно. В допълнение към изключителните му качества е масивният корпус, който надеждно го предпазва при всякакви условия - не само при удар и мръсотия, но и от вода. Всички часовници Invicta имат отлична водоустойчивост, така че можете да плувате с повечето от тях.

Не само благодарение на това е най-бързо развиващият се производител на часовници в света.
Нашият съвет: Заинтригува ли ви мъжкият часовник на снимката вдясно? Сега можете да го купите с 45% отстъпка!

ПРЕДИМСТВА ПРИ ПОКУПКА ОТ ОТОРИЗИРАН ТЪРГОВЕЦ

Ако купувате луксозен часовник като Invicta, няма да се притеснявате, че ще се повреди след няколко години. Въпреки това си струва да разберете какви услуги предлага сервизът, преди да купите. Приблизително на всеки 5 години може да се наложи да смените батерията, да тествате водоустойчивостта или просто да направите профилактика на механизма.

Ние, като уважаван оторизиран търговец, ви предлагаме оторизиран сервиз, оригинални резервни части и обучен часовникар от Invicta. Благодарение на това вашият скъп часовник ще бъде напълно обгрижен. Какво повече? С покупката на часовник Invictа, също както всяка друга марка от нас, получавате следгаранционно обслужване за цял живот БЕЗПЛАТНО!

ЛИМИТИРАНА КОЛЕКЦИЯ

Invicta залага на оригиналност. Затова редовно идва с лимитирани издания (само от няколкостотин бройки), давайки възможност на своите клиенти да имат часовници, които буквално никой друг няма. На всеки часовник Invicta от лимитираната версия, можете да намерите на стоманения капак (от долната страна на кутията) името на създателя или определено посвещение, но по-специално оригиналния им сериен номер (напр. 883/999).

В нашето предложение ще намерите предимно мъжки, но и дамски часовници Invicta. Когато си изберете някой от тях ще бъдете сигурни, че не купувате просто "превозно средство", а Mercedes при часовниците.

Етикети

Препоръчани статии